לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2006, 12:57
צלמית המשתמש של Au79
  משתמש זכר Au79 Au79 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.04
Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי talshi1 שמתחילה ב "צפית בכתבה?"

התראיין אתמול בחדשות אלוף כלשהו שאת שמו איני זוכר (מישהו בטוח יודע על מי אני מדבר ויוכל לעזור). הוא הודה שחיילי המילואים מצויידים פחות מחיילי הסדיר, וכן שיש הבדל בין הציוד של החיילים במעגלים השונים. כלומר, כוחות שמיועדים להכנס בקו הראשון מצויידים בצורה הטובה ביותר, והמעגלים אח"כ מצויידים פחות, אך לפי אותו אלוף זה לא קשור למחסור בציוד, נשק או תחמושת, אלא בכך שזהו התו"ל וזה הציוד שצריך להיות להם.

אני חוזר מחר למילואים, אמנם לגזרה אחרת, אבל אני יכול להעיד שאצלנו כלל לא פתחו ימ"חים ואת המילואים התחלנו עם הרבה מאד ציוד בלאי. באימון בצאלים, למשל, היו בערך 50% מחסניות בלאי, בלי להגזים. בנוסף, יש בעיה קלה עם ציוד לראיית לילה וכאלה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-08-2006, 12:58
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
סרוק הודעות בפורום צו"ב
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי talshi1 שמתחילה ב "צפית בכתבה?"

ישנן שם כמה הודעות מאוד קונקרטיות. גולש אחד שאומר שחזר עכשיו ממילואים אומר שפרט לזה שהיה להם M-16 ארוך, הציוד היה בסדר גמור.

אני מאמין שאכן בהרבה ימ"חים מאופסנים פרטי ציוד שאולי איך שהוא צולחים מלחמת תנועה קונבנציאונלית, אבל לא מתאימים למלחמה ממוקדת כזאת. אני מתכוון למגוון גדול של ציוד החל ממנשאים...

מה שמצער יותר הוא שציוד שמיש רב מצוי בכמויות ביחידות עורפיות שונות ובכמויות (בסיסי קורסים לדוגמא). במידה וקיים הזמן, ראוי שמח"ט פושר, או קצין תחזוקה חטיבתי טוב, פשוט ירים בלאגן אטומי ויעשה המרה של כמה שיותר ציוד עם איזה בה"ד 6 או כל יחידה דומה. במקום שאלפי אנשי מפקדה ישוטטו ברחבי הצפון (ומי שהיה שם יודע כמה אנרגיה מבוזבזת על תנועה מיותרת) אפשר לעשות נקיון פסח מהיר בלא מעט יחידות עורפיות. אני יכול לתת להם כמה שמות. אם קורסיסטים ילכו חודש עם אפודי חש"ן, לא יקרה כלום. כנ"ל לגבי אלפי סוגי פריטים אחרים שלא קופצים לי לראש ברגע זה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר