לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-08-2006, 18:45
  talshi1 talshi1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.05.04
התמ"ת: נטפל בהפקעת המחירים בצפון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי talshi1 שמתחילה ב "יהודים תאבי בצע.ניצול המצב:הפקעות מחירים במוצרים שבפיקוח כגון חלב וביצים"

הסבל המתמשך שעובר יום-יום על תושבי הצפון במלחמה, הביא אל מחוזותינו לא מעט גילויים יפים של סולידריות. בעלי עסקים ותושבים החיים באזורים אחרים בארץ מתנדבים ותורמים על מנת לצפוניים קצת נחת.

עם זאת במקביל, יש בעלי עסקים שבוחרים לנצל את המצב הקשה כדי להכניס עוד קצת רווחים לקופה. חלק מהמלונות באילת, לדוגמה, ביטלו את כל הנחות הקיץ עליהן הכריזו לפני פרוץ הלחימה.

כמו כן, בסופרמקטים המעטים בצפון שנשארו פתוחים, מנצלים את היעדר התחרות כדי להקפיץ מחירים של מוצרי-בסיס. דן יהושע, בעל-מכולת בקריית-שמונה, יצא כנגד התופעה: "אתה לא יכול להגיד שהמחירים עלו בזמן המלחמה. המחירים הם אותם המחירים גם לפני, גם עכשיו גם אחרי. אני חי פה עם האנשים - את מה שמכרתי אני מוכר רגיל ולא מנצל את זה".

http://glz.msn.co.il/glz/economy/D6...A32A3332863.htm
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:02

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר