08-08-2006, 19:34
|
|
|
|
חבר מתאריך: 04.05.06
|
|
|
מה שנראה ומריח כמו ברווז, הוא אכן ברווז - גועל נפש של רמטכ"ל
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הנדרסון מלך הגשם שמתחילה ב "האלוף קפלינסקי מונה לנציג הרמטכ"ל בצפון"
אודי אדם אשם בפאשלה ברצועה?
אודי אדם אשם בכך שמחסני הציוד ריקים והטיפול במילואים הלוחמים הוא שערוריה?
אודי אדם אשם בתקלות של חיל האויר?
אודי אדם אשם בפאשלה של חיל הים?
אודי אדם אשם במלחמת הפינצטה, במקום הכנסת כוחות מאסיביים?
אודי אדם אחראי על ההססנות בדרג המדיני?
מה שנראה כמו ברווז ומריח כמוהו, הוא ברווז - רמטכ"ל פוליטי פרוטקציונר וכושל שעסוק יותר בלכסות את ישבנו מאשר בלהיות אחראי ולקחת אחריות על מה שקורה ולפקד על מערכה מוצלחת והחלטית, סימן עכשיו את האשם לקראת ועדת החקירה שממילא לא תקום. מרחיק מעל עצמו את הכשלים, וחבל מאוד שקפלינסקי החליט להיות שותף לזה ולא לגבות קצין שתחת פיקודו. כנראה שאחוות בני הטיפוחים של משפחת שרון חזקה יותר.
מי בכלל (כולל אותי) ידע מי זה אודי אדם עד המלחמה - דוגמא נדירה לקצין שעובד ולא עסוק בפריזורה שלו מול מצלמות הטלוויזיה והעתונות (ההיפך ממי? ניחוש אחד). ייתכן שאודי אדם עשה טעויות ואולי גם טעויות קשות ובלתי נסלחות, אני לא מצוי ולא יודע. אני רק טוען, שאם הוא במצב כזה - על אחת כמה וכמה המפקד הישיר שלו, שמפשל לאורך החודשים האחרונים (ולאור המצב במחסנים, כנראה יותר מזה) אבל לא מתכוון אפילו לראות את עצמו בראי - אלא אם כן מדובר באיפור לקראת עוד ראיון - ולסמן כשלון נוסף וגדול במלחמה, הוא עצמו.
לא רציתי לעסוק במלחמות ובביקורת האישית תוך כדי קרבות, אבל כנראה שלא כולם נוהגים באחריות הזו. בפרט לא מי שכבר מתכנן איך יראה הקמפיין שלו לראשות הממשלה, ולצערי הרב, לאור הנסיון עם אנשים אחרים מאותו סוג - יש לו סיכוי לא רע להצליח. אלא אם כן אנחנו נעצור אותו.
להקיא עליו.
אליהו
|