08-08-2006, 19:26
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.04.02
|
|
100 הרוגים ב-28 ימי לחימה
100 הרוגים ב-28 ימי לחימה
64 חיילים, מתוכם 19 חיילי מערך המילואים, ו-36 אזרחים גבתה עד היום מלחמת לבנון השנייה. nrg מציג את הפנים והשמות מאחורי המספרים הקשים
דפדף בחדשות
NRG מעריב
8/8/2006 18:12
28 ימים חלפו מאז החלה הלחימה בצפון, בעקבות התקפת חיזבאללה על סיור של צה"ל וחטיפת שני חיילי מילואים. כבר עכשיו ברור כי המחיר שמשלמת ישראל כבד מאוד. 100 בני אדם נהרגו במהלך ארבעת השבועות האחרונים, הן בחזית והן בעורף המופגז.
לצפייה במצגת ההרוגים לחצו כאן:
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/461/441.html
ראיתי בחיי גם ראיתי התקפלות ובריחה .
ראיתי נסיגה וראיתי מנוסה ראיתי מדינה כמעט שלמה במקלט וראיתי גם ראיתי את צה"ל נהפך להיות קטן קטן .....
ראיתי את הכי זבאללה שמאיימים ומבצעים וראיתי את קציניי צה"ל שמספרים לי בכל יום מחדש "שכבשנו את זה וכבשנו את זה ולמחרת נהרגים לנו חיילים מאותו מקום שהוכרז "המקום שלנו " וכמה שעות לאחר מכן מפציצים אותנו מאותו "כפר שלנו".
אבל בחיים שלי לא ראיתי ציניות וביזיון של ראש ממשלה שמנסה למכור לנו לוקשים "שהחיזבאללה רוצה הפסקת אש ושאנחנו "ניצחנו".
אני לא יודע מה אתם חושבים ,אבל להודיע על הפסקת אש כאשר כל יום יש מעל 200 קטיושות על הצפון ועוד לספר לנו שזה "ניצחון" .
אני מקוה שלכם ולי יש סטנדרט אחר לניצון או לשקט בגבול הצפון.
אני מקוה רק שלאחר הביזיון הזה בלבנון ידע הציבור ויזכור לבוא חשבון עם אולמרט על ההתנהלות הבזויה שלו לכל אורך הדרך ,על הגמגום שלו וחוסר ההחלטיות שלו בכל הקשור לבטחון העם .
אם הייתי יודע שכל יתנהל לו ראש הממשלה ויחפש בכל דרך להתקפל הייתי עומד בגופי בגבול ואל הייתי מוכן שנצא למלחמה ונשלם לנסראללה כמה מחבלים שהוא רוצה ולו רק לא להתבזות בפניי העם והעולם.
|