14-08-2006, 05:54
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.08.03
|
|
|
חייבת להסכים.
אחח זאתי פה למעלה בכל אשכול רק צודקת יותר !
תראה צבע בוק הוא יחסית בהיר לצבע עץ, כך שאתה צריך משהו שישתלב איתו אבל לא יבלע אותו,מבין? אם תצבע את הקיר בסגול בהיר למשל, אז הקיר והעץ יגרמו לסינוור בעיניים למי שיסתכל לך על החדר. קודם כל אם יש צבע כהה שמתאים לבוק זה סגלגל כחול כמו שהגברת פה אמרה, אבל יש כאלו שלא אוהבים את השילוב של צבע כהה מידי בחדר, החדר שלך נשמע נורמלי לפי הגדלים שנתת והבוק יגרום לתחושת מלאות וחמימות בחדר, א ני מציעה שתצבע את כל החדר או בורדרד כתום כזה, צבע יחסית בהיר אבל לא כל כך, כזה שיהיה יותר בהיר מהבוק כדי שהבוק ישתלט... או ירוק בהיר, מעין ירוק צהבהב כזה, ככה עדיין תהיה לך תחושה של אינטימיות בחדר, וגם צבע של בנים וגם משתלב עם הבוק. שתדע לך - בחדרי בנים בד"כ אין מספיק תמונות, ואני לא מדברת על תמונות של נשים עירומות מפלייבוי ששמים על הארון. אני מניחה שיש לך שידה למחשב בחדר, שים עלייה 2-3 נרות, בתוך כלי זכוכית, בצבע בורדו - זה ייתן גוונים שונים לחדר ויתאים עם הירוק ועם הכתום. תלך בנחלת בנימין ברחבת האמנים ותחפש שם ציורים ותמונות שתוכל לשים על הקיר, כי בוא נודה בזה תמונה שהיית בן 3 ותמונה מהברמצווה זה לא מה שכל בחורה רוצה על הקיר של הגבר שלה, צריך קצת תחכום ואיזה תמונה עם איכות. תחפש שם משהו שמוצא חן בעיניך, יש בחור שמצלם תמונות שחור לבן, דברים יפים אבל אני חושבת שיהיו נועזים מידי לחדר, הם יהיו בולטים מידי, יש שם דוכן עם ציורים על בד, בשמן, משהו שמתחיל מתמונה וממשיך לציור -מהממים, אבל כשאתה שם ובוחר לך גם שעון שתאהב לחדר, קודם כל תסתכל על מחירים שלא עובדים עליך ושנית תחשוב מה יתאים לחדר ולצבעים שבחרת, כי להכנס לחדר עם 17 צבעים שונים בו שלא משתלבים יכול לזעזע לא מעט אנשים.
בכל מקרה, מקווה שזה מספיק עצות להיות כי אני באמצע קריאת ספר שחברה טובה כתבה ואני קצת מותשת, אז שיהיה המשך יום נפלא
תות