לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 13-08-2006, 15:44
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
בעיה עם חיל המודיעין

שלום,
קודם כל רציתי לומר שאתם עושים עבודת קודש במסגרת הפורום הזה, והעזרה שאתם נותנים למלשבי"ם, ואמנם זו ההודעה הראשונה שלי בפורום, אבל כבר הספקתי לעבור על החיפוש, ולקרוא את ההודעות השונות בפורומים, והתשובות שניתנו עליהן.

אז הבעיה שלי היא כזאת,
הקב"א שלי הוא 53(דפ"ר 60, תאריך גיוס ב-4 לפברואר 2007),שזה די בינוני (זה לא היה יום מזהיר במיוחד בלשכה בתל-השומר), אבל אני חושב שזה מספיק (לפחות לקבלת זימון למודיעין, מה גם שבמניל"ה הופיעו לי אפשרויות שונות במסגרת החיל), אך הפלא ופלא- הזימון לא הגיע.

אני מנסה להתקשר לחיל מזה יום שלם, כאשר כל מה שאני רוצה הוא קבלת זימון למיון כלשהו, אבל הקו- או תפוס, או שמערכת התא הקולי מופעלת, ופרט לכמה שירי קאנטרי ורוק ישנים, אין קול ואין עונה.

מה אני אמור לעשות? אתם חושבים ששליחת פקס תעזור? או אולי ניתן לפנות לחיל בדרך אחרת?

תודה מראש.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 13-08-2006, 23:56
  ^GammaRay^ ^GammaRay^ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "בעיה עם חיל המודיעין"

שמע כל אחד שמגיע לגיבוש חובלים אמור להיות קב"א 54 דפ"ר60 מינימום.. לפי מפקד גדנ"ע חובלים
ועובדה הצלחתי להגיע פעמיים לאיתור חמ"ן ונחש מה קרה? בפעם הראשונה שאלו ת.ז שם פרטי ומשפחה ואמרו שאני אמור לקבל זימון גם שאלתי למה הזימון? היא אמרה משהו בקשר לערבית
בפעם השניה יומיים אחרי התקשרתי לברר מה הזימון בקשר לערבית ולאן ונחש מה גיליתי?! שאני לא אמור לקבל כלום!!!!!! אמרתי לעצמי טוב וניתקתי ואז התקשרתי שוב(והפלא ופלא אחרי כמה שעות תפסתי אותה ,כן את אותה אחת שענתה שלא צריך לקבל זימון),וניסיתי להסביר לה שאמרו לי קודם שכן אמור לקבל אז היא אמרה לי משהו עוד יותר מוזר.. אין לנו רישומים על שיחות קודמות איתך ואתה לא אמור לקבל מאז אני פשוט לא מתקשר אליהם אין לי כוח לזה..
חבל לא אומרים את השם של הבחורה שעונה ככה לפחות הייתי מתלונן על זאת שאמרה שכן אמור לקבל זימון על זה ששיקרה לי והתעצלה לבדוק או משהו.
מסקנה:אז לאוו דווקא נתונים שלך אומרים שאתה צריך לקבל זימון למודיעין.
אז כדאי שתשלח פקס אבל הכי עדיף שתתקשר ותברר הכל לבד עם המוקדניות..
נ.ב נזכרתי בעוד כמה סיבות לאנשים ללא פרופיל קרבי או מנילה קרבית.. למשל אם לומד מקצוע מסויים ודיווחת לצה"ל יש מצב פשוט כבר שיבצוו אותך במקום מסויים ולכן לא ממיינים למודיעין(קרה כבר לחברים שהתגייסו).

נערך לאחרונה ע"י ^GammaRay^ בתאריך 14-08-2006 בשעה 00:08.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר