לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-08-2006, 11:51
  יסעור יסעור אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.02.05
YNET ממשיכים לטנף : איחלתם לי סיוטים, זה לא קרה

יש איזה קצין בצהל שיש לו עודף זמן וכנראה שנאה מיוחדת לאנשי ההתישבות הציונית.
מה עשה ? הלך וכתב מכתב שטנה למתנחלים שנלחמים לצידו בלבנון.

ציטוט מהמאמר "המפונים עשו שימוש בנשק לא קונבנציונאלי, שכלל עלבונות ומניפולציות רגשיות. איחלו לי ולחיילי חרטה וכאב, שנים של שינה מסוייטת ודין שמיים. אבל אנחנו, החיילים, יצאנו הפעם שלמים. האם בפעם הבאה ניתקל כבר במשוריינים כתומים? "
כך כותב סגן (במיל') ניצן במלאת שנה לפינוי.

מה עשו YNET?
במקום לזרוק את המאמר לפח ולבעוט את הקצין הזה לכל הרוחות הלכו ופירסמו את המאמר בפריים לוקיישן.

עם יד על הלב - אם יש בצה"ל קצינים כאלה פלא שאנחנו אוכלים חרא?

הנה גם תמונה של הדביל

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.ynet.co.il/PicServer2/01082004/611335/nizan_a.jpg]

נערך לאחרונה ע"י יסעור בתאריך 20-08-2006 בשעה 11:54.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-08-2006, 12:09
  g.l.s.h g.l.s.h אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.12.05
זה חלק מספין עצום (מאורגן בחלקו) לטאטא מתחת לשטיח
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יסעור שמתחילה ב "YNET ממשיכים לטנף : איחלתם לי סיוטים, זה לא קרה"

את המחדל האמיתי של המלחמה בלבנון - התנפצות הקונספציה לפיה "כוונות טובות", נסיגות, קטיעת איברים מגופה של מדינת ישראל ו"נחישות ורגישות" הם דרך נכונה להוביל בה את ישראל.

ודרך אגב: המון אנשים שלחמו כמו אריות, מאוד מתוסכלים עכשיו כשהם חוזרים מכך שגם איש יח"צ מומחה לא יכול לשכנע איש שתפיסת העולם של "פייסנות" תקפה או היתה תקפה. אני מניח שהרוב פשוט ישנו את דעתם, אבל תמיד יהיו אלה שפשוט יפנו לתיסכול במקום לשידוד מערכות אידאולוגי. מאמרים כאלה ברמת הפרט, הם פרי תסכול כזה.

נערך לאחרונה ע"י g.l.s.h בתאריך 20-08-2006 בשעה 12:12.
ישן 20-08-2006, 21:49
צלמית המשתמש של רועי AZ
  רועי AZ רועי AZ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.01.05
כרגיל מניפולציות של הצד הימני במפה הפוליטית...
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יסעור שמתחילה ב "YNET ממשיכים לטנף : איחלתם לי סיוטים, זה לא קרה"

איפה כל המאמר??? למה לכתוב את מה שנוח לך? למה לטאטא מתחת לשטיח את ההסתה הפרועה לא של המתיישבים עצמם, כי אם קיצוניים הזויים משורות הימין שהשוו את הצבא לנאצים...

יש כאלה כאן שמקללים אותו פרצוף חרא דפקט מדופלם - אתם הקרבתם בכלל משהו בשביל המדינה הזו?

למה אתה לא שם את הכתבה על אותם אלו שאיימו להתאבד על חיילים? אלה שאיימו לירות על החיילים?

ישן 20-08-2006, 22:08
צלמית המשתמש של רועי AZ

לא...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי yonishtr שמתחילה ב "שלום רועי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yonishtr
בכל הכנות - זה לא נראה לך ספין עלוב?

הייתה הסתה פרועה והיה בזיון חללי השואה וכבודם של חיילי צה"ל ואל תכחישו.... עם אלה שהיו אחראים לכך, יש לבוא חשבון (באמצעים מקובלים כמובן) כמעט בכל מצב.

שלא יובן לא נכון, יש לי הערכה רבה אל כל אותם אלו שחירפו נפשם להגנת הארץ. כל שאני רוצה - לבוא חשבון עם אותם בזויים.

ישן 20-08-2006, 22:27
צלמית המשתמש של רועי AZ

יש לי חדשות בשבילך - גם אני היום התפכחתי, אני נגד אפילו כל ניסיון הידברות בשלב הזה
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי yonishtr שמתחילה ב "לרוע המזל ,ממש קל להבין מה קורה פה"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yonishtr
ואני מהצד שעודד את ההתנתקות.

היקיצה כואבת , ועם תקשורת כזו על סף הבלתי אפשרית.

ברגע שתענה על שתי השאלות הללו לגבי כל הכתבות שמתפרסמות שם, תבין את הדפוס.

לא זה העניין! הקצין - כמי שחווה את התופת, רשאי לכתוב מה שהוא רוצה ולבוא חשבון עם מי שהוא רוצה ואף אחד לא יבוא ויצתח עליו ביקורת, כל מיני אנשים קטנים שאני לא מבין מאיפה להם החוצפה בכלל לדבר עליו?

ישן 20-08-2006, 22:36
  yonishtr yonishtr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.03.05
התלונות הן לא לבחור.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "יש לי חדשות בשבילך - גם אני היום התפכחתי, אני נגד אפילו כל ניסיון הידברות בשלב הזה"

התלונות הן אל YNET.

למרות שעוד פעם אני לא מבין למה דווקא בימים שאופנת הנסיגות ,הוכיחה את עצמה כקונספט לא מתאים למזה"ת 2006, דווקא בימים כאלו שצה"ל עם ראש מורכן, דווקא בימים כאלו שלא נמצאו עדיין הסדרים למפונים, והפינוי נערך באופן בזיוני, דווקא בימים כאלו בהם אנו נדרשים לאחד את השורות, דווקא עכשיו בחר אותו קצין לשפר את המצב רוח של צה"ל ע"י "היישג" הפינוי???

אני ממש לא מעודד את מי שהרים ידו על חייל, נהפוך הוא- צריך לשבור להם את העצמות, אך הרוב המוחלט הינם אזרחים מהשורה הראשונה למה לעשות כזה קירקס מהנסיגה שהוכיחה את עצמה שנוייה במחלוקת במקרה הטוב?

עריכה: שמתי לב שלמישהו בYNET נפל האסימון, איפה הכתבה?

נערך לאחרונה ע"י yonishtr בתאריך 20-08-2006 בשעה 22:39.
ישן 21-08-2006, 12:07
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
"התופת"?! הקצין הנ"ל מאיזושהי יחידה עורפית (כמו 99 אחוז מהמשתתפים בעקירה) לא עבר תופת
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי רועי AZ שמתחילה ב "יש לי חדשות בשבילך - גם אני היום התפכחתי, אני נגד אפילו כל ניסיון הידברות בשלב הזה"

תופת עברו אלה שנשלחו ללבנון בלי אוכל ומים (למחנה העקירה הנעים שנבנה ליד כיסופים דאגו
אפילו לבורגר ראנץ', כדי שלפקידונים התשושים לא יהיו דאגות כלשהן...).
הבחור הזה "חושש ממשוריינים כתומים". המשוריינים הכתומים היחידים הם אלה שהופעלו בלבנון,
והבחור הנ"ל כמובן לא היה שם, ואין חשש שיהיה שם בעתיד...

גירוש אנשים מבתיהם הוא טראומה, וזה שהוא עוד מעז לבוא אליהם בטענות (טוב, נו, הם הוציאו
אותו ואת שאר הנגדים וקציני השוקולד מהמשרד הממוזג באמצע הקיץ...), מלמד עליו - ולא עליהם.

העקירה עלתה לנו בדם (לא של העוקרים, אלא דווקא של כאלה שנעקרו - וכמובן משרתים ביחידות
ש-ב-א-מ-ת עוברות תופת), וכעת מביאים מישהו שעוד מתלונן על כך שהמגורשים היו לא מנומסים...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:09

הדף נוצר ב 0.07 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר