22-08-2006, 00:47
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 28.10.01
|
|
|
ה"א" מהחאפר"ים: " לא אקח חלק במשחק ההלקאה העצמית"
" בביקור בקריית-שמונה הבטיח אולמרט ועדת חקירה "עם הפנים קדימה". על הצבא אמר: "אלה הבנים הכי טובים ובראשם הרמטכ"ל. נעמיד אותם בשורה וניתן להם סטירות, כדי שלא יוכלו להיערך לעתיד - ואז נבוא אליהם שוב בטענות?"
....
אולמרט ערך היום ביקור בעיר, שמלקקת את פצעיה אחרי יותר מאלף רקטות. בפגישה עם ראשי רשויות מקומיות, אמר: "החלטתי שאת כל האנרגיות והמשאבים נרכז בדבר אחד: לא בחבטות הדדיות, לא בוויכוח על מה שהיה, אלא באיך נערכים למה שיהיה".
בסוגיית ועדת החקירה, אמר אולמרט: "היום או מחר היועץ המשפטי לממשלה יגיש המלצות, ונראה באיזו מתכונת צריך לבדוק את הצללים - אך גם להציג את האורות. נדע להפיק את הלקחים כדי לחזק את מדינת ישראל ולהצעידה קדימה".
כשעתידו הפוליטי מונח על כף המאזניים, אמר ראש הממשלה בנימה אישית: "התמודדתי עם מציאות כזאת כמו של הקטיושות בעיריית ירושלים. אספנו חלקי גופות ברחובות, ואני מבין ומרגיש את כל הכאב הזה. אנו חיים איתו כבר הרבה שנים".
"אני לא אהיה במשחק הזה של ההלקאה העצמית או מתן הסנוקרת לצה"ל. מי זה צה"ל? אלה הילדים שלנו והעם שלנו. מי הם המפקדים? אלה הבנים הכי טובים ובראשם הרמטכ"ל. מה נעשה איתם? נעמיד אותם בשורה וניתן להם סטירות, כדי שלא יוכלו להיערך לעתיד - ואז נבוא אליהם שוב בטענות?" " רוני סופר YNET (ההדגשה בטקסט היא שלי)
---------------------------------------
עובדה מעניינת שראוי לדון בה עם אנשי מקצוע, שברוב נאומיו בתקופה האחרונה הוא אינו שוכח לכלול את "הילדים שלנו", מעניין למה?...
זכות היוצרים ל"חאפר"ים" שמורה ל- ck5760
נערך לאחרונה ע"י ichpatli בתאריך 22-08-2006 בשעה 00:57.
|