לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2006, 06:21
  משתמש זכר אלי זכרון יעקב אלי זכרון יעקב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.04.02
המלצה "החלטת פרץ – דביליות ציבורית"

אז עכשיו ברור כי לא תעזור לא ועדת חקירה ולא ועדה ממשלתית ,הבחירות קרבות ובאות הציבור לא אוהב שקרנים אבל מה שהוא לא אוהב יותר מזה שלא יתייחסו אליו כמובן מאליו או שהציבור טיפש.....

פרץ ניסה ועדת זיבול בראשות שחק החרטטן שהיה צריך מיד לצאת לציבור ולומר ,סליחה אני הייתי יועצו במהלך המלחמה .......ולא אוכל להיות יו"ר ועדת כיסוי התחת של עמיר.
עכשיו מה שנשאר לנו הוא רק להתמקד על לקיחת האחריות של הסמולמרט וההתפטרות שלו של פרץ וחלוץ...תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

וסמולמרט שהמציא לנו ועדות על ועדות יזכר לעד כשקרן התחמן שלא ידע מנוח.

מה שחשוב הוא לכתוב את שיתוף הפעולה של רינה מצליח מערוץ 2 הפלסטיני שבו היא מהללת את אולמרט ומספר לנו כמה שזה חשוב לו לאולמרט ........

אוייי תקשרות תקשורת ....
http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/472/974.html

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://leopard.50megs.com/SIGN.gif]

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-09-2006, 12:59
  bamir8 bamir8 אינו מחובר  
חסום

חבר מתאריך: 31.07.06
אתם כאלה רדודים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אלי זכרון יעקב שמתחילה ב ""החלטת פרץ – דביליות ציבורית""

התמונות שלכם מצוינות , רק חבל שבהפוכה אתם יורדים גם על עצמכם.
תראה לי את מנהיגך ואומר לך מי אתה.....

אתם יכולים לנסות לבקר אותם ואת התנהלותם אבל " ירידות " כאלה מטופשות בטח לא יעזרו לכם.
אפשר תמיד לרדת על " שרה " או ג'ודי ניר מוזס שלום .....
אבל לעיניין - הועדות האלה יותר מבסדר , כי בכול מקרה לא צריך לבדוק את הדרג הפוליטי אלא ריך קרה שהצבא לא היה מוכן , איך לא היה ציוד במחסני החרום? מדוע לא ידעו לעשות שת"פים חי"ר אויר שריון תותחנים?
מדוע כולם תמכו בלחימה כדי להרחיק את חיזבאללה מהגבול ( וזה מה שהושג) ועכשיו זה לא טוב?

לסיום , שוב אתם מנסים להסית ולהגחיך ( לגחך על.., למי שלא מבין) את מנהיגינו , אני רק רוצה להזכיר את:
ברוך גולדשטיין , יגאל עמיר , עמי פופר , נתן זאדה .....
כדאי שתפסיקו!
ישן 01-09-2006, 13:19
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
ד"ר ג'ייקל ומיסטר הייד...?
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי bamir8 שמתחילה ב "אתם כאלה רדודים"

דליתי מאשכול קדום (לא ממש) את הקטע הבא שלך.

אתה מפתיע. אני מבין שאתה עשוי אפילו להיות ימני חוץ מהקטע של המתנחלים, או שלא הבנתי נכון...

אתה כותב:

חבל שאתה לא מכיר אותי ואת דעותי

bamir8 תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "התעוררת גם אתה?"
קצת הסברים לעמדותי:

קודם כל הערבים לא מענינים אותי , צריך לשים אותם מאחורי חומה ולא לניות איתם בקשר לעולם ( אם תרצה תוכל לקרוא לזה גטו) . על מדינת ישראל לשלוט בכל הגבולות עם מדינות ערב ,ירדן , סוריה, לבנון ומצרים.
אחרי כל טיל שעף אלינו צריכים לעוף לשם מאה טילים ( כמו שעושים בעזה) , לא צריך להעביר פועלים ,אוכל ,מים וחשמל אליהם בכלל, העולם רוצה שיארגנו משלחות דרך מצרים או ירדן.
צריך לעשות חילופי אוכלוסיה - המשולש ( טירה טייבה אום אל פאחם ועכו') תמורת אלפי מנשה וכו'.

אם המתנחלים היו מוכנים להגיע להסכם כל שהוא במרוצת השנים היום כבר לא היו לנו השטחים / מליוני ערבים כעצם בגרון.
מה שאני טוען זה שכל נציגי המפלגות , העבודה, ליכוד,ליברמן ,ש"ס,מפדל , גימלאים , מר"צ וכו' ישבו ויכתבו מה אנחנו רוצים ואיך אנחנו רואים את עצמנו בעוד 10 שנים . לפי הסכם זה צריך ללכת ולשנות את המציאות , שלא יהיה ספק גם השמאל לא יקבל כל מה שהוא רוצה ובטח הימין לא יקבל כל מה שהוא רוצה.

נערך לאחרונה ע"י looopy בתאריך 01-09-2006 בשעה 13:38.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:57

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר