לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-09-2006, 19:49
צלמית המשתמש של x-pert
  x-pert x-pert אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.01
DVD וצורב DVD, צריך את שניהם?

עד לפני משהו כמו חצי שנה, היה לי גם CD וגם צורב (CD), במחשבים הישנים, כשהצורבים עוד לא היו מפותחים, היית חייב גם CD וגם צורב מכיוון שהמהירות קריאה של הצורב הייתה נמוכה בהרבה מהמהירות קריאה של ה-CD באותם זמנים.

לפני בערך חצי שנה הלך לי הצורב אז החלפתי אותו כבר בצורב DVD ואז גם מה-CD לא הייתי כ"כ מרוצה אז קניתי גם כונן DVD רגיל (לא צורב, רק קורא). אני חשבתי שזו קניה לגיטימית כי עדיף לא להעמיס על הצורב ועדיף לתת את פעולות הקריאה לכונן שהוא קורא ואת פעולות הכתיבה (צריבה) לצורב וכך לחלק את העומס ואולי להאריך את חיי הצורב (או משהו כזה). וגם תמיד בראש שלי אני חושב שכונן שהוא לא צורב הוא תמיד קורא מהר יותר. אז זהו, אז היה לי גם DVD וגם צורב DVD.

אתמול כשהלכתי להביא את המחשב החדש שקניתי באתי עם ה-DVD והצורב DVD כדי שיתקינו לי אותם במחשב החדש (לא היה טעם לקנות חדשים מן הסתם) ואז הוא חיבר לי אותם והכל ואז כשהוא בא לחבר לי גם את ההרדיסק אותו העברתי מהמחשב הישן הוא אמר שאין לו עוד חיבור IDE ויש לי פחות או יותר שתי אופציות הגיוניות - לקנות כרטיס מיוחד של חיבור IDE שעולה 120 שקל או אופציה הגיונית אף יותר של להוציא את ה-DVD שרק קורא, להשאיר רק את הצורב ולחבר לחיבור הזה את ההרדיסק.

ואז שאלתי אותו את מה שאני בא לשאול אתכם -
לא עדיף שיהיה גם כונן DVD קורא וגם DVD צורב וקורא בגלל כל מה שכתבתי פה עד עכשיו?
גם יש לי מן הרגשה (אחרי יום וחצי עבודה עם המחשב) ,שהצורב DVD לא קורא CD מספיק מהר.
יכול להיות?
איך זה במחשב שלכם? יש לכם רק צורב שעושה את כל הפעולות שצריך או גם צורב וגם כונן שקורא רק?

תודה,
גל

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 14:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר