02-09-2006, 19:45
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
עוד תגובה נוראית לאוסף...
ציטוט:
|
אבל תשמע בגדול יש די זילזול בתפקיד הזה...כל הזמן אומרים שהם ג'בניקים כשהם בעצם תומכי לחימה
|
תגיד לי בבקשה-מי זה אומרים? מי מזלזל בדיוק בתפקיד הזה?
אני לא מבין. יש איזה עיתון שרושם דברים כאלה? בצה"ל יש איזה לוח מודעות ששם רשום "טכנאי מטוסים הם ג'ובניקים, כולם לזלזל בהם"?
אני מניח שאתה מלש"ב, נכון?
אני מדבר איתך בתור חייל, לא בתור מלש"ב. אולי רק 7 חדוש בצבא, אבל ראיתי כבר המון דברים בשירות שלי.
תאמין לי שחייל אמיתי, לא משנה איזה תפקיד הוא, בין אם זה עובד כללי או לוחם, יודע להעריך כל חייל בצה"ל. בין אם זה החייל קומנדו שעושה פשיטות נועזות בעומק השטח, ובין אם זה הפקידה שמדפיסה טפסים. אף אחד לא מזלזל בשום תפקיד, ומה שאתה אומר עכשיו זה משחקי כבוד של מלש"בים.
ואיך אני יודע את זה? כי לוחם אמיתי יודע להעריך את הגו'ניבקים, כי הוא יודע שבלעדיהם הוא לא היה שורד דקה אחת בשטח.
רוצה להוציא תא הג'ובניקים מצה"ל? בבקשה. הנה מה שקורה:
1. אין אוכל, כי אין הטבח והעובדי מטבח הג'ובניקים שיכינו אותו ויביאו אותו
2. אין אספקה וציוד, כי הלוגיסטיקה והאפסנאים הג'ובניקים לא נמצאים
3. אין מי שיתקן את הרכבים ויביא תחמושת לחיילים, כי החימושניקים הג'ובניקים לא נמצאים
4. אין מידע על איפה נמצא האויב ומה יש לו, כי המודיעין הגו'בניקים לא נמצאים
וזה רק טיפה בים
כשתתגייס, אולי אז תבין שכל חייל, לא משנה מה התפקיד שלו, הוא חשוב, ובאמת אני אומר לך-אני בתור ג'ובניק נפגשתי עם מלא חיילים קרביים, ואף אחד מהם לא צחק עליי שאני ג'ובניק, לא שאל למה אני ג'ובניק, ולא הסתכל עליי מלמעלה. ואתה יודע למה? כי זה ממש לא איכפת להם למה אני ג'ובניק (בינינו, אני ג'ובניק בגלל בעיה רפואית), זה בגלל שהם יודעים שבלעדיי הם לא זזים לשום מקום
מקווה שלמדת מכל מה שכתבתי, ואם נעלבת ממשפט כלשהו תגיד ואתנצל, אבל סה"כ באתי להעביר לך שיעור על רוח צה"ל, שתבין שלכל חייל יש את התפקיד והכבוד שלו