לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-09-2006, 18:57
  pyr0 pyr0 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.05
מה הבעייה בדיוק?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי kostika שמתחילה ב "בעיה: משחקים שעובדים מהר מאוד על מחשב חדש"

אחרי שענו לך כמו מניאקים, אני אשמח לעזור לך.

אז, למיטב הבנתי קיבלת מחשב חדש, מבוסס על AMD 3800x2 בסוקט AM2 ו7600 GS וג'יגה זכרון נכון? נשמע אחלה מפרט, בלי להכנס לפרטים מדוייקים יותר של יצרן וכו'.

בכל מקרה, כשאתה מתכוון מהר, זה שהמשחק רץ חלק לגמרי כמו שצריך, בלי תקיעות ועם גרפיקה איכותית או שפשוט המשחק כאילו רץ במקום במהירות הנורמלית בFast Forward (כמו בסרטים) - שהוא זז מהר מדי.

אם זאת הבעייה, שלמעשה אף פעם לא נתקלתי בה במשחקים,
ישנם 2 פתרונות. הדבר הראשון שאני מאמין שהוא הבעייתי הוא, שיש בעייה עם גרסאת המשחק והכרטיס מסך, אני מציע לך להוריד פאטצ'ים (גרסאות עדכון) למשחקים שאת שמם נקבת, מכיוון שאלו משחקים ישנים יחסית ואני מאמין שיצאו כבר פאטצ'ים רבים שמתקנים באגים רבים.
חוץ מזה, אני מציע שתכנס לאתר של nVIDIA שהוא האתר הבא:
www.nvidia.com
ותוריד משם דרייברים עדכניים לכרטיס מסך שלך, את 2 הדברים האלו אני מציע בלי קשר לבעייה, אף על פי שזה יכול לתקן אותה.

אם הבעייה היא לא במשחק עצמו אלא בסרטונים, יכול להיות שהמקודדים של הסרטים שלך לא בסדר, אם זאת הבעייה תוריד מקודדים חדשים - אשמח לעזור לך אם זו הבעייה.

במידה וכל זה לא עוזר, אשמח אם תוכל להסביר בצורה ספציפית יותר מה הבעייה ולהוסיף מפרט מדוייק יותר (שם חברה, דגם ויותר רכיבים).

נ.ב

ישנה אפשרות שהמשחקים שאתה ניסית לשחק, יש בעייה איתם עם הכרטיס מסך מבחינת דרייברים והבעיות עדיין לא תוקנו, אני מציע לך שאם הבעיות עדיין לא מסתדרות שתנסה לשחק משחק חדיש יותר, ז"א, משחק שיצא בשנה האחרונה ותראה איך הוא רץ.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:50

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר