לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-09-2006, 09:33
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
"ראוי שהנשיא יודיע שנבצר ממנו למלא תפקידו"
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "ישביע אותה שלא תפעל נגד אינטרסים אתרוגניים?"

בקייס הזה, המילה נבצרות צורמת מאוד. מבחינתי מדובר בהוראת עורכי הדין...אז על איזה נבצרות מדובר? חבורת חנטרישים ממשפחת חסרי החוליות.
מרגע שהחברה האלה מגיעים למשרות רמות, הם חדלים לדאוג לעם ומתמקדים רק בעצמם ובהונם. כולם!

כך כותבת היועצת המשפטית של הכנסת בחוות דעת משפטית שכתבה על פרשת הנשיא. בעקבות הודעת הנשיא כי ייעדר מהשבעת נשיאת בית המשפט העליון, מאשרת היועצת כי ועדת הכנסת יכולה לדון ולהצביע על "נבצרות זמנית". עוד הבהירה כי יש לשקול "קיומה של חקירה פלילית" כששוקלים את המשך כהונת הנשיא

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3301216,00.html

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-09-2006, 02:18
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.02
יחי ההבדל הקטן ,אתה חושב שהיא לא מספיק ראויה ואני בטוח שהיא ראויה
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "את אשר יגורנו בא לנו..."

ללא שום ספק.
חבל שאתה משמש כלי של האינטרסנטים שהפסידו גם את המערכה הזאת.
אגב אצל רמון זה היה משחק מסחרי הוא חשב שאם יתרצה ,היא לא תתנגד לשתול כמה אוהדי המאפיה שלו
אבל כשהז.. עומד השכל בתחת והוא נפל על נשיקה מטומטמת.
איש בבית המשפט העליון לא היה נותן יד לנוכל רמון ומציג מועמדות מול ביניש,ונשיא ביהמ"ש העליון יכול לבוא רק משופטי בית המשפט העליון בפועל.
אז רמון שיחק קצת עם עצמו ובעוד הוא שר המשפטים התפרסם שמה של ביניש ברשומות כמועמדת יחידה
חבל שאינך מבין את משחק הילדים של רמון אומר אחד ועושה שניים.
מידיעה אישית אין רבב על השופטת ביניש ולא על בעלה ,זה רק חלק מעלילות המאפיה שחלקה כבר בילה בבית הסוהר וחלקם עוד יבלה שם.
ישן 09-09-2006, 10:31
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

אחרי ברק אין אדם בישראל שיראה מתאים לרשת אותו
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי Spinoza שמתחילה ב "טוב. אז דורית נקייה, יחזקאל נקי. אבל!"

אבל ברמה הפרקטית{ולא ברמת הכתיבה האקדמית של ברק}לביניש יש נסיון רב באכיפת החוק ,היא חתומה על ארועים מרכזיים בסוגיות משפטיות בעשורים האחרונים.
היא ניהלה פרקליטות ששווה בגודלה למערכת המשפט,{רק שבפרקליטות לא כל אחד פרימה בלרינה}
היא ותיקת השופטים בבית המשפט העליון,יש לה כושר מנהיגות ,חוכמה רבה,נסיון חובק של מגוון הצדדים של מערכת המשפט.
היא מומחית במשפט פלילי,מנהלי,וחוקתי.
לדעתי היא תעשה את התפקיד הזה טוב בהרבה מברק,שיש לו מאגר של פסקי דין והלכות גאוניות אבל ניהול
הקרוב לאפס.
בייניש תנהל הרבה יותר טוב מברק ותהיה בתמונה של פסקי דין והלכות יותר ויותר.
אני סמוך ובטוח שהיא תעשה תפקיד זה טוב בעשרת מונים מברק.
אני גם בטוח שעכשיו כשבחירתה הושלמה יפסקו מסעות התקיפה של האינטרסנטים,ויתחיל שלב הליקוק.
זה יהיה מהר יותר ממה שנדמה לך.
ישן 09-09-2006, 10:59
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
אפשר ממש לחוש את שמחתך על תבוסתו של שלטון החוק, על המינוי הכושל הזה...
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "החל מ-15 לספטמבר השופטת ביניש היא נשיאת ביהמ"ש העליון"

אין ספק שאנ"ש חוגגים ומאושרים על הנצחון הגדול: מעתה יכולים המקורבים לדעת שמיצוי הדין ימשיך
להתבצע רק אצל מי ש"לא הולך בתלם". המסורת הנפוטיסטית המפוארת תימשך, ומועדון החברים
שבכיכר אגרנט ימשיך להתנהל עם אפס שקיפות והמון משוא פנים...
לא נורא, ייתכן שהמינוי האולטרה-כושל הזה דווקא יתפוצץ בפנים של יוזמיו, ויגרום למחוקק להבין שאין
ברירה, אלא להגביל בחוק את הנסיון של מועדון החברים המבוגרים במרצ, לנהל את המדינה מבלי
שנבחרו לכך (למרות שאני מניח ש"המערכת" תילחם בכל כוחה בניסיונות להגביל כוחה, ולפתע-פתאום
יצוצו חקירות כנגד כל מי שיזהה עצמו כתומך בהפסקת הפוליטיזציה של מערכת המשפט, שגרמו לה
ברק ובייניש).

עמיחי, הרגש חופשי לזעוק בזעם נגד חילול הקודש (העזתי לטעון שקדושיך אינם קדושים, אלא בסה"כ
בני אדם, שפועלים למען משפחותיהם והאג'נדה הפוליטית שלהם...) - אבל זה לא יסדר לך סופ"ש
ביהופיץ. תצטרך להתנחם בכך שהצלחתם להנחית עוד מהלומה על שלטון החוק כאן ועל תדמיתה של
מערכת המשפט בעיני הציבור הרחב (זה שאתם כה שונאים...).
ישן 10-09-2006, 08:12
  עמיחי עמיחי אינו מחובר  

לומר עלי שאני תומך בשחיתות זאת שטות מארץ השטויות
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "עמיחי, הדמוקרטיה ושלטון החוק הם בעיניך כוחות החושך."

לך נדמה שיש לך מונופול על הוקאת השחיתות ,ואילו אני בצד של אלה שעשו עשרות שנים במיגור הפשיעה והשחיתות.
אתה יציר תעמולה כוזבת חסרת בסיס ועובדות,יציר של ספינים וקמפיינים יקרים שנועדו לשטוף את דעת הקהל ולהטות את כוון מחשבתם ,להפוך את המאשימים והיושבים בדין לנאשמים.
כל הקמפיין רב השנים האלה למעלה מעשור נחל כישלון טוטאלי,כל נציגי המאפיות זוהו ודרכם נחסמה.
אני מקוה שינטשו את דרכם הנלוזה ויתנו לעושים במלאכה לעשות תפקידם ללא הטרדות /הפרעות .
אני בז למנסים להרוס את מערכות אכיפת החוק במדינה ושמח על מפלתם.
אני מןדה שישנה הצלחה למנוולים ביצירת אווירה עויינת למערכת אכיפת החוק אבל אני בטוח שבתוך שנה אחת תישתנה דעת הקהל לטובת מערכות אכיפת החוק באופן משמעותי ובולט.
אין חצי דבר מאחרי האמירות של הקמפיינרים,עובדה שעד היום לא הצליחו ליצר חצי דבר פרט לרכילות .
באשר למלחמה האחרונה ,זאת ההמשכיות של המושחת שרון שנתן לצה"ל לעבור לניהול קרב דרך פלזמות כנראה בשל קופון שגזר מספקי הפלזמות.
את הירושה הרקובה שלו העביר לתלמיד חרוץ ומושחת ששמו אולמרט ,שעל פי ראייתי ימיו בפוליטיקה הישראלית ספורים.
אני מצפה ומייחל לעליית כוחות חדשים ישרים מנוסים שיש להם והם מוכנים לתרום למדינת ישראל.
כל הסט השילטוני/פוליטי שהשתלט על תפקידי המפתח חייב לעוף לכל הרוחות.
ישנם אנשים וכוחות שיכולים לגאול את המדינה מהמדמנה שבה היא נמצאת
חייבים לעשות שידוד מערכות במשטרה ובפרקליטות והמדינה תהיה הרבה יותר טובה.
ישן 10-09-2006, 09:29
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
סיסמאות לא יועילו. אתה מגבה את הנפוטיזם ואת השחיתות.
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי עמיחי שמתחילה ב "לומר עלי שאני תומך בשחיתות זאת שטות מארץ השטויות"

הצד שלך אינו לוחם בשחיתות, אלא מנציח אותה. הצד שלך רואה בשחיתות דבר שראוי להלחם בו, רק
בהקשרים פוליטיים...
הניסיון הנלעג להפוך כיוון הספינים הוא כושל למדי: מצטער, אבל כ-ל הספינים הם מהכיוון שלכם, אותו
צד שממנה קרובי משפחה ברמות שאין דומה להן...
לציבור הרחב אין אפס קצהו של אמון במערכת הרקובה והמושחתת שאתה כ"כ להוט לגונן עליה, שכן
לציבור ידוע שמדובר בחבורת פוליטיקאים שפועלת למען הגשמת אג'נדות אישיות ופוליטיות. הציבור
י-ו-ד-ע מהו צביונה הפוליטי של אותה מערכת, ואינו מתקשה לזהות כיצד היא מטפלת בחקירת חשדות
בדיוק לפי הפעילות הפוליטית של הנחקרים...

אני תוהה האם נבואתך על אהדה למערכת בתוך שנה, מבשרת לנו על ספין עתידי גדול, לגבי המערכת
הנפוטיסטית ביותר במדינה...

המלחמה האחרונה הייתה כושלת בגלל שחיתויות. שרון, שעל שחיתותו אפילו אתה אינך מערער - הצליח לצאת נקי תודות לצמד מזוז וארבל. אתה תמיד תנסה לטעון שארבל תמכה בהעמדתו לדין,
אבל עובדה שכאשר הדבר היה בידה (כששימשה כממלאת מקום היועמ"ש), היא נמנעה מכך, ולכל
מי שאינו שמאל - הסיבה ידועה (שרון פתח במהלך של עקירת מתיישבים, וחלילה לה מלחבל
במהלך הקדוש...).
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:24

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר