לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום כתיבה וספרות!!! והשורה הנעה - נוע תנוע! אוסף ביקורות הספרים של כל הזמנים אוסף אתגרי הכתיבהלכתיבה הציטוט הנבחר: 'הסופר, כמו הילד, אוהב לשחק משחקים, אבל יודע להציב את הגבול בין האמת לבדיון' מאת פרויד. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > כתיבה וספרות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-09-2006, 19:49
צלמית המשתמש של אלי מלניום
  משתמש זכר אלי מלניום אלי מלניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.09.06
משימתו האחרונה של הבלש ימתיכון

* קטע מהקלטת של דון ימתיכון:

דון ימתיכון מקריין: השעה 7:52 בבוקר. אני יושב זה 52 דקות וחצי במשרדי, 51 מתוכן ללא מעש, ואת הדקה וחצי האחרונות ביליתי בחיפוש אחר הטייפ רקורדר שלי כדי להקליט את מה שאתם שומעים עכשיו. (נשמעת נקישה) לפתע שמעתי נקישה בדלת. לא טרחתי להזמין את הנוקש פנימה והדלת כבר נפתחה. ראשונות נכנסו זוג רגליים חטובות, כבר אז הבנתי שהיום הזה הולך להיות יום טוב. אחריהן הבחנתי בזוג ידיים. על פי הטבעות והצמידים שעליהן הערכתי שהג'וב הבא שלי יהיה יקר במיוחד... במהרה התגלתה בחורה מדהימה ביופיה. החזה שלה הזדקר לעברי, כאילו מצביע עליי. פעמיים...
- סליחה, אל מי אתה מדבר?
- אה, אני מקליט את הפגישה שלנו, זה מפריע לך?
- לא, לא אכפת לי, רק תשתדל למעט בהערות הגסות האלה. להזכירך הקלטת הזאת יכולה לשמש נגדך אם אני אחליט לתבוע על הטרדה מינית..
- כמובן.... איך אני יכול לעזור לך, גברת...
- לוין. גברת לוין. והבעיה שלי היא קצת יוצאת דופן. האם אתה יודע לשמור על סוד, דון ימתיכון?
- אני יכול להבטיח לך גברת לוין, שכל מה שקורה בחדר זה, נשאר בחדר זה.
- אולי כדאי בכל זאת שתכבה את הטייפ רקורדר..
- בוודאי גברתי. הוא מכובה.
- טוב.. זה בטח יישמע לך קצת מוזר.. אבל אני ערפדית, ואני מנסה לאתר ערפד נעדר..
- אני מודה, הצלחת לעניין אותי. לא בכל יום אני נתקל במקרה מסוג זה.. מתי הבחנת לראשונה שהוא נעדר?
- לפני שבוע. קבענו להיפגש בביתו, וכשהגעתי ארון הקבורה שלו היה פתוח ולא היה לו כל זכר.
- נסי להיזכר, מה עוד ראית? כל פרט עשוי להיות חשוב..
- ראיתי כלב מת על השולחן... לא משהו יוצא דופן. אבל זה לא אופייני לו להשאיר את הארון פתוח. זה.. רגע, למה הנורה האדומה בטייפ רקורדר דולקת? אמרת לי שכיבית אותו!
דון ימתיכון מקריין: היא עלתה עליי. היה עליי לחשוב מהר, איזה מין שפן אני אשלוף מהכובע עכשיו?
- שפן? תגיד לי מה אתה אידיוט? למה אתה ממשיך לדבר אל הטייפ? אני שומעת אותך!
דון ימתיכון מקריין: היא בהחלט נבונה, יותר משהערכתי...
- תפסיק לדבר עליי כאילו שאני לא פה! כבה את הטייפ!
- לא! רגע!
(רעשים של מאבק)

* תחילת הקלטה חדשה.
דון ימתיכון מקריין: השעה 8:26 בבוקר. גברת לוין ואני שוחחנו ארוכות והסכמנו שאכבה את הטייפ עד סוף הפגישה. היא יצאה לפני דקות ספורות ממשרדי. מאחר ומדובר כאן בערפדית החלטתי שלא לקחת סיכונים. הקלטת הזו היא הגיבוי שלי. אני אמסור אותה בשלב מסוים לחברי הטוב אלי מלניום עם הוראה מפורשת לפרסם אותה במידה ויקרה לי משהו. אם אתם מאזינים לקלטת כנראה שאני כבר לא בין החיים. בינתיים, אני אמשיך לתעד את כל מה שקורה.

* תחילת הקלטה חדשה.
דון ימתיכון מקריין: השעה 12:14 בצהריים. אני עומד לצד בניין עתיק בתל אביב שעל פי (קולות מרעישים של תנועת מכוניות) הלינה האחרון של (שוב קולות תנועה). נכנסתי פנימה. החדר אכן היה נטוש, נטוש ומצחין. לא היתה בו שום נפש חיה מלבד זוג יתושים מעצבנים שחגו סביב בקבוקי היין. או שמא אלה בקבוקים של דם..? משהו פה מריח כמו מלכודת. אני לא לגמרי בטוח, ייתכן שריח נבלת הכלב מאוד דומה לריח מלכודת ואני פשוט מבלבל בין השניים. שלחתי SMS לאלי, על כל מקרה שלא יהיה. יתושים מעצבנים, זוזו! רגע.. אני שומע את אחד מהם קורא לי.. הייתכן..?
- היי! בן אדם!
- אתה מדבר אליי??
- אתה רואה כאן עוד בן אדם חוץ ממך?
- אבל אתה יתוש, איך אתה מדבר?
- עזוב את זה עכשיו יש דברים יותר חשובים לטפל בהם!
- כמו מה?
- כמו היתושה המעצבנת הזאת, אתה חייב להרוג אותה, היא לא עוזבת אותי בשקט!
- בעלי!!!!!
- תעזבי אותי יא קרציה! אני מסביר לך שאני תפוס!! אתה חייב להרוג אותה! זו הדרך היחידה שאני אחזור להיות ערפד!
- אז אתה הערפד שגר פה..
- אתה אל תתערב ביני ובין בעלי, זה לא קשור אליך!
- להיפך, ידידתי היתושה. בדיוק לשם כך שכרו את שירותיי.
- טוב, אם כך אני מצטערת מראש.. זה לא משהו אישי נגדך..
- למה את מתכוונת?
דון ימתיכון מקריין: היא התקרבה אליי במהירות, כנראה כדי לעקוץ אותי. החלטתי לברוח ימינה, אבל היא קלטה את זה וזזה ימינה. אז החלטתי לברוח שמאלה. גם את זה היא קלטה..!
- בטח שקלטתי, תפסיק לדבר לעצמך ואני לא אדע לאן אתה מתכנן לברוח!
דון ימתיכון מקריין: היא עקצה אותי פעמיים. לפתע חשתי ברע. סחרחורת תקפה אותי...
- דון ימתיכון..? דון ימתיכון, זה אלי, הגעתי! אתה כאן??
- כן! אלי, אני כאן! אתה רואה אותי?! אני בדיוק מולך אתה רואה אותי??!
אלי מלניום מקריין: דון ימתיכון אמר לי שהוא יהיה כאן, אבל אין פה אף אחד חוץ משלושה יתושים מעצבנים. אחד מהם מעצבן במיוחד, כל הזמן עף לי מול העיניים. טוב נו, טיפלתי בו. עכשיו יש רק שניים. אני לא יודע היכן נמצא דון ימתיכון, אבל משהו אומר לי שכאן בקלטת אמצא את התשובה...
חזרה לפורום

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:00

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר