לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-09-2006, 19:37
  Poisoned Poisoned אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.01.06
אשכול ניצול זמן לפני צבא.

אז ככה.......
רובנו חבר'ה מלש''בים שיש להם שנתיים-שנה לפני הצבא...
שנה אחרונה לפני שנראה הרבה זמן את האזרחות ונהיה רגילים לחיים האזרחיים, ושנה אחרונה בתור ילדים...
משיחות עם חבר'ה בצבא כולם אומרים שוב ושוב ''לנצל את הזמן לפני צבא'' שאחרי זה בא בדרך כלל ''תשתכר עד שתמות'' אבל חוץ מזה באמת הייתי רוצה לתכנן ככה רשימה של דברים לעשות לפני צבא...משהו כמו טיול צפון ליומיים עם החבר'ה, נסיעה לחול לאיזה מקום ים תיכוני כזה מגניב, ללכת לכול מני אירועים ומסיבות וכו'...
אבל תכלס זה מה שיש בראש וזה לא מאורגן כ''כ...בגלל זה אני פותח כאן את הדיון שכול המלש''בים יספרו מה בתוכניות שלהם לפני הגיוס, ומה חבר'ה שמשוחררים ובסדירים כאן היו מייעצים לנו לעשות לפני הגיוס שהם לא עשו.....ככה שננצל את התקופה הזאת כמה שאפשר כי תכלס היא פעם בחיים.

ייאלה שיהיה דיון נעים חבר'ה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-09-2006, 19:53
  קובי נקאש1 קובי נקאש1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.08.05
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Crucio שמתחילה ב "לי היה פול זמן.....אז אני..."

את האמת ...התקפה של לפני גיוס זאת התקופה הכי יפה שיכולה להיות בן חברים ..לדעתי בכול אופן ...

אז כול זמן פניו שיש..ויש הרבה.. אנחנו מבלים יחד אם זה בטיולים אם זה יציאה לשטח לכמה ימים סגנון השרדות חח ..ודברים כאלה..אצלנו המושג מסיבות לא קיים , זה סוג הדברים האחרונים שאני והחרבה היינו מוכנים ללכת אליו
כעקרון רוב הזמן זה בלשבת לצחוק ולעשות טיולי שטח טובים

יש לנו תכנון לעשות את מסלול "שביל הארץ" אם מישהו מכיר...מסלול שמתחיל בחרמון ומסתיים באילת המסלול הוא בהליכה והוא כ 950 קילומטר...המסלול הוא אם מדריכים מיומנים לכול המפקפקים שפה. הוא נמשך חודש וחצי ..זאת אחת החויות הכי טובות שיכולות להיות לדעתי..

בקיצור לכול אלה שהולכים למסיבות ומשתכרים למוות ..תנסו לשנות אויורה לכו להכיר טיפה את הארץ.. עצה חמה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:57

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר