לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ●●● ברוכים הבאים אל פורום צבא וביטחון ●●● לפני הכתיבה בפורום חובה לקרוא את דבר המנהל ●●● עקבו אחרינו! ●●● חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > צבא ובטחון
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 26-09-2006, 13:49
  michaelhk michaelhk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.06
השתתפות בהפקת "מראה סדוקה".

חברים,הפנייה הזאת אליכם לא שיגרתית, אולם שיווקית...

למעלה מ-5000 משוטטי האתר צפו בקטעים מספרי הנ"ל שפורסמו כאן תחת השמות:קרב החווה הסינית מבעד למשקפי מט"ק בגדוד 100 וכן "גיבורים הלומי קרב"...זה מספר חודשים אני מטורטר מהוצאת ספרים זאת לחברתה תוך ליווי בדברים חמים על הספר ותו לא.

הקטעים הנ"ל הינם פרקים מספר המכיל כ-200 עמוד , ספר שוודאי ייעניין את הדור שלי , דור יום כיפור ואני מאמין שגם את הדור הצעיר של מלחמת לבנון השנייה...התגובות האוהדות מאד לקטעים המופיעים בפורום וכן התגובות של אנשים שזכו לקרוא את הספר מעניקות לי את האמונה שמדובר במוצר טוב ואמיתי , שנבצרות כלכלית מונעת את הפקתו...

וכאן באה הצעתי המשונה, החצופה העוקצת או שתקראו לזה בכל שם אחר:מכיוון שאני מאמין שכתב יד זה עשוי להיות להיט, אני מציע לעל מי מחברי הפורום שקא או יקרא את הקטעים הנ"ל והתרשם לטובה להשקיע 30 ש"ח בהפקת הספר- השקעה שתוחזר לכל אחד ואחד עם הוצאת הםפר לאור באמצעות שליחת עותק אחד מהספר למשקיע.

הפקה ועריכה ראוייה של ספר כזה מצריכה השקעה של 1000 חברים לפחות, אשר באמצעותה ניתן יהייה לחשוף מעט את הספר גם באמצעות תשדירים ברדיו...

מובן שצורת הפקתו המיוחדת של הספר תוזכר במודגש בספר עצמו, וכן יוזכר במובלט פורום פרש...

אז אם אתם אמיצים ומוכנים להרים את הכפפה, על מנת שנוכל להוציא ביחד לאור ספר שיושק לקראת שבוע הספר הבא ביוני 2007,חיזרו אלי במייל הפרטי ושם אנחה אתכם בדבר חשבון הדואר שנפתח למטרה זאת וכן תוכלו להשאיר את פרטיכם המלאים, על מנת ליהנות מכתב היד לכשייצא לאור...

שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולנו. מיכאל.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 26-09-2006, 17:36
  offerd offerd אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.04.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי michaelhk שמתחילה ב "השתתפות בהפקת "מראה סדוקה"."

אני מכיר את הבעיה והייתי קצת מופתע לאופטימיות שלך בתחילת הדרך

צריך להבין שהוצאות ספרים מוציאות ספרים "שמוכרים" ולאו דוקא ספרים טובים או ספרים חזקים.
הדרך לחסוך בעלויות זה לקחת כמה שיותר דברים על עצמך. עריכה אתה חייב מישהו חיצוני כי אתה לא מסוגל למצוא אצל עצמך טעויות וזו עבודה רבה. אבל אחרי עריכה כל מה ששייך לעימוד, עיצוב וכו' אלו דברים שניתנים לעשייה עצמית גם אם באיכות קצת פחות טובה מאנשי מקצוע. יש כריכה - עיצוב והדפסה. לדעתי האישית תרד מכל עניין הפרסום, אלו עלויות גבוהות והשאלה שאתה צריך לשאול את עצמך האם אתה רוצה לעשות "ביזנס" מההוצאה או שאתה רוצה שיצא הספר.
ניתן להדפיס ספר בהדפסה דיגיטלית בעלויות קטנות יחסית של כ- 50 ש"ח לעותק ואתה צריך להחליט כמה עותקים אתה רוצה והאם אתה רוצה למכור אותם או לחלק.
גם אני מכיר את ההוצאה שהזכיר עודד אבל יש לזכור הם מקבלים ממך קובץ PDF סגור וגמור, כלומר אחרי עריכה, עימוד, עיצוב וכו' כולל עיצוב עטיפה ואז מדפיסים אותו ממשית בעותקים שהוזמנו. התשלום נעשה ישירות בין המזמין (שאתה מפיץ לו את כתובת האתר שלהם) לבין האתר.
אם אתה שואל אותי, מניסיון עיקר העבודה לפניך. שלב ההדפסה הפיזית הוא הפשוט ביותר וגם העלויות שלו לא בשמיים.

להצטרפות לרשימת התפוצה של עפר דרורי, שלח דוא"ל ל:
drori-post+subscribe@googlegroups.com

להצטרפות לרשימת התפוצה של אתר הגבורה, שלח דוא"ל:
gvura+subscribe@googlegroups.com

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:27

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר