30-09-2006, 21:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.06.06
|
|
|
אם כך אז באמת הגיוני שתוכל להיות רק מתנדב
אחרי הכל, כפי שאמרתי, הדבר הכי חשוב ובסיסי שחייל צריך לדעת זה בראש ובראשונה להחזיק נשק ולתפעל אותו. בלי זה אי אפשר להסמיך חייל רובאי מסוים (ולכן יש מתנדבים, שמוסמכים 00 ולפעמים אפילו זה לא).
בכל מקרה, אני חייב לתת לך נקודה חשובה למחשבה-בתור מתנדב יהיה לך קל יותר בצבא. אתה יכול לבחור ביתר חופשיות את התפקיד שלך. יציעו לך דברים בהתאם למוגבלויות שלך, ותוכל להגיע לאחלה תפקידים, בהם מודיעין ומחשבים, וכל מה שמעניין אותך. בניגוד לשאר החיילים, אתה ורק אתה בוחר מה תעשה, ובמקרה הכי גרוע אתה תוכל להגיד שאתה לא מעוניין להתנדב וללכת הביתה.
אתה גם תטופל בקופת חולים אזרחית ולא בצבא, ותחסוך לעצמך המון בעיות עם הבירוקרטיה הצבאית בכל הקטע הרפואי, שלצערי אני נאלץ להילחם איתה לא פעם, שכן גם לי יש בעיה רפואית ואני מכיר את כל הבעיות שהצבא עושה עם אנשים כאלו... 
כמו כן לא יהיו לך שמירות ואבט"שים, תורנויות גם לא...
לסיכום, אני נורא ממליץ לך להתנדב. הצבא מאוד מבגר, משנה אותך לטובה (לרוב), נותן לך אפשרות להכיר את כלל האוכלוסיה בארץ בגילך פחות או יותר, וכמובן נותן לך לבטא את עצמך.
בהצלחה, והכי חשוב-רק בריאות!!!