לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-10-2006, 21:10
  chenzige chenzige אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.10.06
מה אתה בכלל יודע צעיר!!
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי Jay שמתחילה ב "יאללה שתוק כבר.."

אני הייתי בקו עזה עכשיו... הגב שלי חצי מפורק לך תדע מה יהיה המצב של הגב שלי בגיל 30.... והשמיעה שלא נדבר... עדיף להיות בחי"ר מקום שהסיכון שבו תצטרך לתזז עם פגזי של 50 קילו על הגב שואף ל0 תסכים איתי... ותסכים איתי שאלה דברים ששוחקים את הגוף הרבה יותר ממה שעושים בחי"ר... וזה גם חירניקים אמרו לי...
קיצר לא להתפנות ותותחנים זה ז חבר'ס שתתגייסו ותהיו במחנה נתן בימי ראשון תראו את התותחנים רק חושבים איך להתאבד בלי כאב בשקט לא מדברים ולעומת זאת כל שאר החילות כולל שיריון! ושאף אחד לא יגיד שהם שבוזים יותר מתותחנים כולם עושים צחוקים וזה רק אנחנו עוד שנייה בוכים!
תראו איזה ביזיון באיזה פלוגה ותיקה בצהל אתה מגיע עד 10 בבוקר לצבא כמו טירון מושתן... באיזה ותיקה עושים מסדר בוקר עם גלצח כל בוקר... באיזה ותיקה יש יחס של טירונות... של מסדרים באמצע הלילה על מסדר בוקר שלא היה כמו שצריך על קצינים שמנפיצים לך שטויות על איזה פקק שזרוק באמצע המאהל קיצר לא להתפנות חבר'ס... תותחנים זה בעיקר הרבה חרא ושאף אחד לא יעבוד עליכם כל המורעלים למיניהם הם שומר מסך! 140 אלף פגזים ירו בלבנון לא פגעו בכלום... ותשאלו חבר'ס שהיו קדימה הם יגידו לכם
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:32

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר