21-10-2006, 23:01
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.04.06
|
|
|
תפוחים אם אתה כבר פה...
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "כרטיסי מסך עם תמיכה כזאת או אחרת ב DX10 יוצאים"
אז בוא ננצל אותך,שמע אני מבין לא מעט במחשבים אבל אני לא מומחה כמוך,המפקד שלי בצבא רוצה שאני יבנה לו מחשב(תפריט והכול}הוא רוצה שזה יהיה בערך עד 10אלף שקל,ושהוא יתאים נטו למשחקים,כמובן שחוץ מהמערכת צריך לקנות גם מסך וג'ויסטיק לסימולטור(הוא חולה על זה)אז רציתי להתיעץ עימך האם כדאי לחכות קצת זמן כדי לראות מה AMD הולכת לוהציא,כי אישית פריק של AMD ולא סובל את INTEL(למרות שהוא מתוכנן בארץ..)אבל ביננו הקונור הוא מעבד מפלצתי,במיוחד גרסאת האקסטרים,השאלה היא האם AMD תפתח מעבד יותר עוצמתי ושווה לחכות,ובכלל כל עניין כ.מסך שהוא הפכפך מאוד.
יכאב לי הלב אם אני אבנה לו מחשב מטורף עכשיו ועוד שנתיים הוא יריץ משחקים בקושי,כי הרי העתיד הולך על משחקים מפלצתיים,תראה לדוגמא את ה"Crysis" שעומד לצאת בשנה הבאה,שבלי כ.פיזקלי המחשב החזק ביותר היום יסחוב אותו בקושי,אתה מבין על מה אני מדבר?
אני רוצה בכל אופן לתכנן לו מערכת בסיס(מארז,ספק,קירור,מסך}שילכו איתו לאורך הרבה שנים,ולעת הצורך פעם בשנתיים הוא יקנה כ.מסך מפלצתי חדש.
מה אתה אומר?

"אל תספרו לי על מספרים כי אם על דרכי המחשבה של המפקדים"-חניבעל ברקא
|