23-10-2006, 18:11
|
|
|
|
חבר מתאריך: 26.10.01
הודעות: 12,156
|
|
סטייק פרגית-
המילה סטייק לא בדיוק נכונה,והמילה פרגית עוד יותר לא נכונה
לוקחים רבע עוף,זה שאליו מחובר הפולקע אבל בלי הפולקע(נשאר בעצם רק ה"משולש")מורידים מהמשולש הזה את הבשר בלבד במיומנות שבעצם אתה משלם רק על זמן עבודה של הקצב.ניתן לעשות זאת בבית ולחסוך הרבה כסף.ראיתי קצבים עושים זאת אבל טרם למדתי בעצמי.....בכל מקרה זה נהיה חתיכת בשר ישרה ומשטיחים אותה עוד קצת עם כמה השטחות ואז שמים על המנגל וקוראים לזה סטייק פרגית.
_____________________________________
|