לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-10-2006, 20:07
  nadive nadive אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.03.06
כתבה מצויינת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dj_123 שמתחילה ב "משהו קטן שמצאתי שחשוב שכולם יקראו (כנסו)"

ואאלה, אתמול אני ואחי דיברנו על זה.
אחי, צנחן ב- 101 ששומר עכשיו על איזה חור נידח בעזה, ואני שרוצה ללכת בעקבותיו.
קיצר, הוא אומר לי שלא שווה ללכת לקרבי כי אין כבר כבוד, אנשים לא קמים בשביך באוטובוס, לא נותנים כסף אם אתה מבקש וכבר 18 שעות לא נגעת באוכל, אנשים לא אומרים "כל הכבוד" או כל מיני דברים שאלה שמועודדים אותך ככה כשאתה חוזר הביתה...
קיצר, אמרתי לו: " עזוב אותך כולם, אני ואתה רוצים ורצינו קרבי בשביל להגן על הבית, המשפחה והחברים, לא יותר מזה.

ותאמינו לי שאני אומר שיש חרא יחס לצה"ל היום. אני לומד במקיף עומר, 50% לא הולכים לשרת בצבא, לא רוצים למות "יש אנשים אחרים שיעשו את זה, למה להשקיע"?

ואני עוד כמו אידיוט מנסה לעודד אותם...

אז למה באמת להגן על אנשים כאלה?, שונאים אותנו (האנשים בקרבי ושרוצים להתגייס), באים אליי אומרים לי "אתה הולך להיות רוצח!" למה לי להגן על חארות כאלה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-10-2006, 22:15
צלמית המשתמש של jenyazee
  jenyazee jenyazee אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.04.06
מה אם אני אגיד לך...
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי nadive שמתחילה ב "מרץ 07 אה?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי nadive
חכה, אתה עוד תראה לאיזה חרא מדינה אתה הולך להתגייס אליה: לא הולכים לתת לך כבוד באוטובוס, יבואו שמאלנים בני זונות ויצעקו עליך שאין לך מצפון ושאתה רוצח, 8-8 אתה שומר בזבל בשביל מדינה כזאת? לא מעריכים אותנו יותר. קראת את הכתבה? החייל ממש שבוז מזה. הכל משחק בשביל פוליטקאים שמנים שהתנוון להם כבר המוח.

שיש מקומות בעולם שבהם היותך יהודי מביא לאלימות מילולית ופיזית כלפיך, מה דעתיך שיש אנשים שכאשר הם הולכים לבית הספר הם מקבלים מכות בגלל דתם?
לפעמים אנחנו תופסים חלק משגרת החיים שלנו כמובנת מעליה ולא מעריכים הרבה דברים. אחת הסיבות שהדברים שתיארתי מעלה לא מתרחשים בארץ זה בזכות צה"ל והאנשים שמוכנים להקריב את עצמם כדי שדברים כאלו לא יקרו. אז עזוב אותך מפוליטיקה וכבוד באוטובוס , כמו ששאר המגיבים כתבו תעשה את זה בשביל עצמך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:37

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר