26-10-2006, 19:09
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 04.11.04
|
|
|
אמנם עברו בערך 3 שנים מאז שהייתי שם, אבל ננסה בכל זאת
זה מחולק לשני חלקים, מבחן ופסיכולוג.
מבחן: לפי מיטב זכרוני המבחן מחולק ל-4 חלקים עיקריים:
1. השלמת משפטים - די מזכיר שאלון 300 (אני לא עשיתי, אבל אחרים אמרו שזה מזכיר ), יש לך הרבה מאוד משפטים שאתה צריך להשלים. משפטים בסגנון של "כשאני רואה אש אני מרגיש...", "אני מתרגז כשאני אני רואה...", הרבה מאוד משפטים כאלה, וחלקם חוזרים על עצמם בצורה קצת שונה.
2. ויזואלי - מזכיר את המבחני צורות למיניהם, מראים לך 3 צורות ואתה צריך לנסות ולדעת מה הרביעית וכל מיני שטויות כאלה.
3. משהו עם נקודות - אני לא זוכר הרבה, אבל היה איזה מבחן שמראים לך דף עם צורות ונקודות לאיזה 5 דקות שאתה אמור לנסות לזכור אותו, ואז אחרי זה לוקחים לך את הדף ואתה צריך לענות על שאלות שקשורות אליו.
4. ציורים - מראים לך ציורים בשחור לבן ודי מוזרים, ואתה צריך לספר עליהם סיפור קצר.
פסיכולוג - ראיון עם פסיכולוג, אין הרבה מה להסביר.
איך להתכונן? האמת שאין לי יותר מדי מושג, לפי מה שהבנתי בציורים צריך לספר סיפורים חיוביים בגדול, בשאלון המעצבן לא לכתוב דברים דפוקים כמו "אני מתרגש כשאני ילדים קטנים בבגד ים" ולהיות עקבי - כמו שאמרתי יש משפטים שחוזרים בצורות שונות אז לפי מה שאמרו לי כדאי לכתוב את אותו דבר...
ד"א, אתה תשמע הרבה הנפצות לגבי הציונים של המבד"קים, להגיד לך את האמת, עד היום אני לא יודע מה נכון - חלק יגידו 15 הכי טוב, חלק יגידו ש-30 ועוד 1001 שטויות, הכי טוב תתעלם.
|