לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-10-2006, 20:31
  office office אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי orystyler שמתחילה ב "האם באפשרותי להתמיין לדובר צה"ל / גלי צה"ל / עיתון במחנה"

אחלה של נתונים יש לך. מבחינת ההגיון אם במיונים מסתכלים על נתונים אז בטח אתה תתאים כי אם אתה יכול להיות קצין אז למה לא עיתונאי?

לפי מה שכתבת לבמחנה לא תוכל להתמיין כי עושים את זה בי"א או שנה לפני גיוס אני לא לא ממש זוכר אבל קיבלת מנילה כבר אין זמן...

גלי צה"ל - השמועה אומרת שאתה צריך להיות מקומבן בשביל להתקבל לשם גם אם זה לא נכון אז יש כמובן בחינות. לדוגמא המורה שלי לתקשורת בזמנו נתן לנו שאלון כמה עשרות שאלות זה היה ממזמן אני לא זוכר את כל התחומים אבל מן הסתם אתה צריך ידע אקטואלי נרחב ואני מגדיר את עצמי כאחד שיש לו ובקושי ידעתי...הוא אמר בעצמו שקשה להתקבל...נראה לי שיש איזה גדנ"ע או משהו בסגנון לגלי צה"ל ומורים לתקשורת יכולים לשלוח תלמידים לשם...ככה שזה בטח לא מזיק.

יכול להיות שהשאלון שקיבלתי התעסק גם בעניין האתי והאם זה בסדר שלצבא יהיה רדיו אם זה עדיין עיתונות חופשית התעסקות בתעמולה וכאלה...אז תתכונן. אבל, יכול שאני טועה ומתבלבל עם איזה פרק בתחום של לימודי רדיו.

בכל מקרה השאלון הזה זהה להוא שמקבלים במיון רק כמובן גרסה ישנה יותר - כמו שמתאמנים על בגרויות של שנים עברו...

חח טוב כאן אני אסיים את החפירות אבל בעניין לפרק הזמן שאפשר להתמיין לבמחנה אתה יכול לבדוק בגרסה המקוונת של העיתון ותבדוק גם באתר של גלי צה"ל.

מקווה שעזרתי בהצלחה!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:57

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר