לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה   מה שבראש היתרון האנסי | freedom.fresh.co.il   נושא: ילדה, רוצה לבוא אתי לדירה? –אני רק בת ארבע־עשרה. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חברה וקהילה > מה שבראש
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 01-11-2006, 12:16
  unqiue unqiue אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.09.05
טסט.

תקשיבו היה לי היום טסט... עכשיו נהגתי בנזונה!! יענו כל הטסט הלך לי חלק וזה. אבל הייתה לי רק טעות אחת. נסעתי בתוך רמת אביב אז הייתה לי פניה אחת מכביש דו סטרי שמאלה לחד סטרי. אז לא הייתי בטוח באותו רגע אם אני בחד סטרי או בדו סטרי אז כזה פניתי יותר מהאמצע שזה די קרוב לשמאל ולא ממש בימין לנתיב השמאלי. אז הטסטר עצר אותי והתחיל להגיד לי שזה לא בסדר ואנ יצריך להיות יותר בימין ואז לפנות לשמאל כי אם לא, אני מפריע למכונית שתגיע מימין ותרצה לפנות לכביש שממנו אני בא לפנות. לאחר מכן הוא עשה לי עוד עוד איזה 5-10 דקות של פניות כאלה שמאלה וימינה ואת כולן עשיתי טוב.

מה אתם אומרים? לא עברתי? כי היה לי באמת טסט טוב וטעות אחת מטומטמת כזאת תכשיל אותי? קחו בחשבון שזה טסט רביעי+ יש לי רשיון על אופנוע והטסטר ראה את זה למה זה היה בת.ז

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-11-2006, 12:28
  unqiue unqiue אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי unqiue שמתחילה ב "טסט."

ואוו ב-6 דקות 2 תגובות

תשמעו,בעקרון אני חושב שהוא דפק לי ברקס אתם מבינים? בגלל שזה אני פוחד... זה לא שאחרי הפניה הוא דיבר איתי אלא עצר אותי והתחיל להסביר לי אבל אחרי זה נהגתי סבבה לגמרי+ הוא עשה לי אחרי זה חניה וג םעשיתי אותה טוב אז...
תשמעו אתם עודדתם אותי פה חבל על הזמן, פתאום עלה לי הבטחון בנוגע לזה. ספרתי את זה למורה שלי והוא שאל אם אחרי זה הוא המשיך לעשות לי את הפניות שמאלה האלה ואמרתי לו שכן ועשיתי אחרי זה טוב אבל הוא בכל זאת חשש ואמר לי שעל טעות כזאת יש סיכוי לא רע שיכשילו.

נערך לאחרונה ע"י unqiue בתאריך 01-11-2006 בשעה 12:32.
ישן 01-11-2006, 14:21
  unqiue unqiue אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Eyalco88 שמתחילה ב "אם הוא שם לך ברקס אז קח..."

תודה על העידוד אחי! הקטע הוא שגם זה רביעי כבר+ אני מתאר לעצמי שכשהוא פתח את הת.ז שלי הוא ראה שהיה שם גם רשיון לאופנוע אז זה בטח מוסיף אצלו איזה נקודה חיובית כי יש לי כאילו נסיון כביש, תמבין?
ועוד משהו- הבחורה שנהגה אחרי עשתה ים טעויות, יענו נגע לה בהגה איזה פעמיים + העיר לה כמה פעמים. אז יכול להיות שאם הוא חשב על זה אחרי זה אז לעומתה הוא חשב לעצמו שאני נהג "זהב" חח.

עוד שאלה- למה התשובות מתפרסמות רק בשעה 6 בערב באתר? סעמק הטסט הסתיים ב11:40 למה לעזאזל לוקח כל כך הרבה זמן?!

ישן 01-11-2006, 16:09
  unqiue unqiue אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Eyalco88 שמתחילה ב "זה באמת עובד לטובתך שהיא נהגה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Eyalco88
זה באמת עובד לטובתך שהיא נהגה לא טוב, כי בד"כ הם אומרים, היו שני נבחנים, אחד על הפנים ואחד יותר טוב, אז בד"כ הם מעבירים את זה שהלך לו יותר טוב. אבל זה לא מדע מדוייק, הוא יכול להכשיל את שניכם, תחכה בסבלנות לתשובה וב"ה יהיה טוב

בונא אחי ההודעות שלך תמיד נותנות לי תקווה חדשה
אני מקווה שהוא חשוב לעצמו ככה אחרי זה על שנינו ואז אומר לעצמו , כמו שאמרתם- היא נוהגת גרוע אבל הוא נהג טוב לעומתה... אני מפחד שהוא כבר אמר לעצמו שהוא מכשיל אותי אחיר הטסט שלי...

מה שטוב אצל הטסטר הזה זה שהוא לא מאלה שרושמים לך בפינקס כי זה הכי מלחיץ... אתה יענו יודע שברגע שהוא רושם אז נכשלת ואז תמתחיל להלחץ ולעשות שטויות...

בטסט הקודם שלי הייתה לי טסטרית והזונה הרוסיה הזאת רשמה מלא דברים בפנקס נשבע לכם רשמה שם מגילה...........

ישן 01-11-2006, 18:44
  unqiue unqiue אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "אני מבין שאם לא הגבת עד עכשיו..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
אני מבין שאם לא הגבת עד עכשיו נכשלת הא?

בכל מקרה אם נכשלת תרים תראש ותמיד יש טסט הבא..אין טעם להתבאס והבאסה לא תעזור לך להתקדם..
אם עברת אז שיהיה בהצלחה וסע בזהירות!

טוב התקשרתי למשרד התחבורה הקשתי את הפרטים שלי ואחרי זה, זה פשוט עושה לי קול תפוס...
ובאתר האינטרנט זה לא עודכן...

אז דברתי עם המורה שלי והוא אומר שלפעמים כשנכשלים אז במשרד התחבורה פשוט לא מעדכנים לאותו אדם... ורק מחר המורה שלי יקבל את הטופס אם נכשלתי.

ישן 01-11-2006, 18:57
  unqiue unqiue אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי gixxer שמתחילה ב "וייי איזה זין.. לא נורא..גם..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pilot17
וייי איזה זין..

לא נורא..גם אם נכשלת ממש לא סיפור...תמיד יש עוד טסט..
אגב אני רואה שאתה מתגייס בקרוב..יש מצב שהוא יגיש אותך עוד שבועיים?כי אין לך הרבה זמן..
מה שכן...המלווה יעבור לך מה זה מהר בצבא

אוקיי , זה כל הקטע!! שאני מתגייס עוד מעט ובתכלס נשאר לי רק עוד טסט אחד... ואם נכשלתי בו ואני בטח אכשל בו אז זה אומר שלא יהיה לי רשיון עד גיל 21+

תיקון קטן לעניין של המלווה- לא יהיה לי בכלל מלווה בגלל שיש לי רשיון על אופנוע +אני יכול להסיע כמה שאני רוצה באוטו.

מה ת'אומר אם לא עודכן באינטרנט זה אומר שנכשלתי?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:31

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר