לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-11-2006, 08:27
  rgrg rgrg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Scorpion-X שמתחילה ב "עין כתומה"

אמממ...

התמונה "סובלת" מכמה בעיות.

1. מחוסר עניין - הנושא של התמונה אינו מעניין או אינו מוצג בצורה מעניינת.
שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך כחלק מביקורת עצמית - "האם התמונה מעניינת? האם מה שמוצג בתמונה מופיע בצורה שיש בה עניין?"

2. חיתוך בעייתי - התמונה היא חצי מגודל פרופורציונלי של תמונה סטנדרטית (3:4) - החיתוך שבוצע בתמונה "הצר" אותה באופן משמעותי - עד כדי פגיעה בצפייה בה. נוצרה תחושה של תמונה פנורמית, למרות שבפועל זו אינה תמונה כזו, או אין בה צורך.

3. תנאים טכניים לקויים - האובייקט הירוק שמופיע בקדמת התמונה והמראה הכללי של התמונה שאינו טוב טכנית, לא מוסיפים למה שנכתב כאן למעלה.

נסה לחפש נושאים מעניינים בסביבתך. זו מצלמה מצויינת, בחר לך נושאים מעניינים, ותוכל להוציא ממנה בא-מת הרבה הרבה יותר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-11-2006, 09:05
  Scorpion-X Scorpion-X אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Scorpion-X
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "[i][b]אמממ... התמונה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rgrg
אמממ...

התמונה "סובלת" מכמה בעיות.

1. מחוסר עניין - הנושא של התמונה אינו מעניין או אינו מוצג בצורה מעניינת.
שאלה שאתה צריך לשאול את עצמך כחלק מביקורת עצמית - "האם התמונה מעניינת? האם מה שמוצג בתמונה מופיע בצורה שיש בה עניין?"

2. חיתוך בעייתי - התמונה היא חצי מגודל פרופורציונלי של תמונה סטנדרטית (3:4) - החיתוך שבוצע בתמונה "הצר" אותה באופן משמעותי - עד כדי פגיעה בצפייה בה. נוצרה תחושה של תמונה פנורמית, למרות שבפועל זו אינה תמונה כזו, או אין בה צורך.

3. תנאים טכניים לקויים - האובייקט הירוק שמופיע בקדמת התמונה והמראה הכללי של התמונה שאינו טוב טכנית, לא מוסיפים למה שנכתב כאן למעלה.

נסה לחפש נושאים מעניינים בסביבתך. זו מצלמה מצויינת, בחר לך נושאים מעניינים, ותוכל להוציא ממנה בא-מת הרבה הרבה יותר.

אוקיי אז ככה,
קודם כל תודה שהתייחסת.
חוץ מזה זאת S2 הזום שלה אומנם עם טווח ארוך אבל הוא לא מספיק איכותי, אתה ניסת לצלם פעם במצלמה הזאת ?
יצא לך לראות כאן בפורום תמונות של ציפורים עם המצלמה הזאת ?
האמת שזאת תמונה ממש איכותית למה שבדר"כ יכול לצאת, אני הגעתי למסקנה שאחת הבעיות של המצלמה זה שאם אתה משתמש בזום האופטי שלה אתה חייב להיות כמה שיותר קרוב לנושא כי אם לא תתקרב תיהיה מן הילה מעצבנת סביב היונה. זאת מצלמה בעייתית לא כזאת טובה כמו שעשית ממנה לעומת זאת המאקרו שלה מעולה ואין ספק שאם תרצה תמונות של פרחים שצילמתי יש לי לא מעט
ישן 07-11-2006, 09:31
  Scorpion-X Scorpion-X אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.10.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Scorpion-X
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי rgrg שמתחילה ב "[b][i] לשאלתך, התנסתי מעט..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי rgrg

לשאלתך, התנסתי מעט במצלמה הזו מעט.

הבעיה עליה אתה מדבר, היא אכן בעיה של המצלמה, אבל לא של זו בלבד.
התופעה ידועה בשמה המקצועי כ- purple fringing.
התופעה מתרחשת בעיקר בפריים בהיר מאוד, כאשר קצוות של אובייקטים מצולמים מקבלים גוון סגלגל (או שילוב של כחול ואדום)

צריך לשים לב לתאורה הכללית - זה יכול לקרות בתאורה בהירה במיוחד, כמו צילום ביום שטוף-שמש.

למרות החסרונות - היא מצלמה מצויינת ומוציאה תמונות חדות ועשירות בצבע. ולכן, אני חוזר על ההמלצה שלי - נסה לחפש נושאים מעניינים לצילום - אני משוכנע שתוכל להפיק ממנה באמת באמת הרבה יותר.

אין ספק שאני אנסה ויש לי עוד הרבה תמונות מעניינות אבל אני קצת עושה הפסקה עם הצילום כי אני בתקופת מבחנים עכשיו (אני תלמיד י'א) מעבר ללימודים עוד פחות מחודשיים אני קונה 30D וחושב על עדשות חשבתי או על הטמרון 28-75 או 17-70 של סיגמא עדיין לא יודע מה להחליט ו70-300 של סיגמא למה עוד חודשיים? כי עוד חודשיים בן דוד שלי חוזר מארה"ב ויש לי את ההזדמנות

מה אתה אומר על הסט ? מה אתה מציע ?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 04:35

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר