לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 14-11-2006, 14:17
  LiorSM LiorSM אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.06
אני בדילמה רצינית ביותר (!!) המשך לימודים יג יד או לעזוב הכל וללכת לקרבי...?

עשיתי חיפוש פה בפורום ועדין לא הגעתי להחלטה
אני בכיתה י"ב לומד במגמת אלקטרוניקה [אלק' תכנות תקשורת וכו']
בתקופה האחרונה הגיעו לבצפר שלנו נציגים מחיל חימוש, חיל האוויר, חיל המודיעין והיום מחיל התקשוב
אני לא כ"כ אוהב את המקצוע.. באלקטרוניקה אני בכלל לא טוב .. במיקרו ותקשורת דיי טוב
ואין לי מוטיבציה גבוהה לשרת בקרבי..ויש לי פרופיל 97 ואין לי גם מוטיבציה לעשות י"ג י"ד
אני לא יודע אם בכלל אני רוצה לעסוק באלקטרוניקה בעתיד.. אני לא יודע בכלל מה אני רוצה
והציונים שלי בכיתה י"א גרועים, של הבגרויות דיי טובים והם דורשים תעודה של י"א ככה שיש סיכוי שאני לא אתקבל בכלל
בכל מקרה אני בטוח במשהו אחד וזה שאני לא אלך לבחינות של חיל החימוש למרות שזה דיי קרוב לי לבית [אני גר בראשלצ]
אני חושב ללכת לשחק או לעדן אבל הסיכוים שאני אתקבל נמוכים וגם אין לי מוטיבציה להמשיך ללמוד
ו100% אני אשרת קרבי וגם לזה אין לי מוטיבציה גבוהה בכלל...
בא לי לדפוק תראש מרוב המחשבות האלה
כדאי לי להמשיך באחד המסלולים האלה? [של חיל אויר או תקשוב]
אם אני אלך לקרבי רוב הסיכוים שיתנו לי תותחנים או משהו לא מובחר כי אמרתי בראיון אישי שאני לא מעונין לשרת כלוחם וגם בפסיכוטכני נראה לי שלא הצלחתי טוב בכלל.. דיי חיפפתי בקטע של הבנת הנקרא
סליחה על החפירה אבל אני ממש נואש לעצות

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 14-11-2006, 14:22
צלמית המשתמש של c0ldplayer
  c0ldplayer c0ldplayer אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.06.06
לא שווה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LiorSM שמתחילה ב "אני בדילמה רצינית ביותר (!!) המשך לימודים יג יד או לעזוב הכל וללכת לקרבי...?"

להשאר י"ג - י"ד.....זה לא נותן הרבה.....אלא אם אתה באמת אוהב תמקצוע שלך ומתכוון להמשיך איתו בעתיד.....זה הימור כזה.....וגם ה"תארים" שאתה מקבל (הנדסאי וכו'), לא נחשבים כל כך...היום צריך תואר ראשון במשהו כדי להתקבל למקצוע טוב, אז גם ככה אתה תוציא אחד.

הצעה שלי:

לך לקרבי שאתה אוהב, ושאתה מסיים צבא אתה יכול לקבל מלגה מהצבא עד 4000$ לשנה ללימודים באוניברסיטה (ניתן רק ללוחמים)......ואז תלך ללמוד מה שאתה רוצה...

ישן 14-11-2006, 14:42
  LiorSM LiorSM אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.02.06
תגובה
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי c0ldplayer שמתחילה ב "לא שווה"

אני לא אוהב את המקצוע אלקטרוניקה
תקשורת ותכנות זה עוד סבבה - אבל זה יותר שייך לגאמא ותקשוב וקשה מאוד להתקבל לזה. אין לי את הנתונים שהם רוצים ואני לא יודע כלום באלקטרוניקה. אני זוכר מיתוג מכיתה י' .. פה ושם חלקים קטנים באלק'

וקרבי אני גם לא ממש רוצה ..

איזה הסתבכות

ד"א שכחתי לציין
בן דוד שלי למד יג יד באורט רחובות והתחיל את הסדיר בשח"ק בתל נוף ואחרי שנה יצא מהצבא
הוא אומר שזה ממש בזבוז זמן ואין שם מה לעשות
עוד כמה חודשים הוא ניגש להיבחן על סיום המסלול הזה . =\
הוא אמר לי אם תהיה לי אפשרות לצאת מהצבא ולעשות ישר תואר BCS ראשון מהנדס כדאי לי לעשות את זה כי זה חוסך לי המון זמן אבל לדעתי אין סיכוי שאפשר לעשות דבר כזה

נערך לאחרונה ע"י LiorSM בתאריך 14-11-2006 בשעה 14:47.
ישן 14-11-2006, 15:08
  mati89 mati89 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי LiorSM שמתחילה ב "אני בדילמה רצינית ביותר (!!) המשך לימודים יג יד או לעזוב הכל וללכת לקרבי...?"

שמע אני במצב שלכם ...אני עושה 10 יחידות אלקטרוניקה ומחשבים...הציונים שלי מעולים...את מגמת אלקטרוניקה ומחשבים סיימתי על 99 והשנה יש לי פרויקט גמר בהיקף של 5 יחידות. התמיינת לשחק של חיל האויר והתקבלתי כבר אך אני ממוין גם לגאמא ולסיגמא ...סיגמא זה המשך יג עם אופציה ליד ...שחק זה יג יד וגאמא ........אתם יודעים .....
זה תחום שאני מתעניין בו וזה לסבול שנה וחצי נוספות מהחיים אבל לפחות יהיה משהו ביד כי אני מכיר המון אנשים חכמים ועם פוטנציאל שאחרי שירות קרבי מחפשים מה לעשות עם עצמם ומחפשים איזה מפעל שיסדר להם את המועדפת.
אני לא אומר שקרבי זה פסול , קרבי זה שאיפה גדולה שלי בתור תושב הצפון אבל יש גם לחץ משפחתי ויש ל יהורים מבוגרים שהתחננו שאני לא ישרת כקרבי ולמזלי יש לי פונציאל להמשיך ללמוד והלתקדם.
אני נכון לעכשיו רוצה ללכת למודיעין לסיגמא או גאמא (למרות שאני לא מאמין שיש לי סיכוי גבוה לגאמא) ואם אני לא יתקבל אני ילך לפרויקט שחק ששם התנאים שלי הרבה יותר נוחים.
זה תלוי בלך בעיקר , אני אוהב את המקצוע אני רואה את עצמי לומד גם ככה אחרי הצבא אלקטרוניקה אז ככה שזה לא משנה בשבילי עכשיו או אחר כך , אני מעדיף ליהיות מהנדס בשתי פעימות .
אתה מוזמן לדבר איתי באיסיקיו 344723029 ....גם לי יש שאלות בנושא
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:44

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר