לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-11-2006, 16:51
  ha_miki ha_miki אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.06.02
מתן עצות למשתמש המתלבט - הצעה לפורום

שלום לכולם
אמנם אני לא המשתמש הכי "כבד" בפורום הזה
אבל אני צופה בו על בסיס יום יומי מזה בערך 4 שנים אז אני מרגיש דיי בנוח לרשום את ההודעה הזאת .

אתמול ראיתי ת'רד ובו משתמש שאל על שני מצלמות שביניהם הוא מתלבט והוא גם צירף את רשימת הדרישות הקצרות אבל החשובות לו מבחינת מה המצלמה צריכה לספק.
והפלא ופלא מייד הגיבו לו שיילך על המצלמה עם הפירמה המוכרת יותר בלי שום פירוט מדוע.
ולמרות שבאין ספור ביקורות והשוואות יצאה המצלמה עם הפירמה היחסית לא מוכרת כשידה על העליונה , במיוחד יחסית למה שהמשתמש ביקש .
לאור זאת ולגביי עוד הודעות שמשתמשים אחרים רשמו בפורום.
אולי הגיע הזמן שיתווסף לתקנון הפורום איזה נוסח לגביי מענה לשאלות של משתמשים לגביי המלצות לרכישה של מצלמה חדשה .
היות ורכישה של מצלמה הינה תהליך מאוד חשוב לשואל ובמיוחד חשוב לו לקבל את המצלמה שהכי מתאימה לו .
ההצעה שלי היא שכל משתמש שרוצה לענות לגביי המלצות לרכישה יתן לפחות איזה כבוד מינימלי לרוכש\מתלבט העתידי וישקיע לפחות כמה דקות שבהם יברר על הדגם שברצונו להמליץ לשואל
וייתן גם איזה לינק לאתר שעשה השוואה או בדיקה של הדגם יחד עם ההמלצה הספציפית שלו.
כך שכולנו גם נחכים ונלמד מהבירור שעשה המגיב וגם נראה שהוא עשה את המאמץ המינימלי לעזור לשואל .
כמו שכשאנו נכנסים לחנות ושואלים שאלות על מצלמות ומצפים מהמוכר בחנות לתת תשובות נכונות
כך אנחנו צריכים להתייחס לפורום הזה .

אני דיי בטוח גם שראיתי הצעה כזאת בפורום לפני שנה אבל משום מה שום דבר לא השתנה
לכן אני מרשה לעצמי להעלות את ההצעה הזאת שוב.

תודה....

נערך לאחרונה ע"י ha_miki בתאריך 18-11-2006 בשעה 16:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-11-2006, 08:16
צלמית המשתמש של Narxx
  משתמש זכר Narxx Narxx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Algorithm שמתחילה ב "אתה בעצם אומר שכל מי שאין לו..."

אני לא רוצה לתת שמות, אבל לאחרונה ראיתי שהומלצה מצלמת Canon a530 על פני אחותה הגדולה a510 / a520 כשהבקשה היתה מצלמה זולה, פשוטה שאפשר ללמוד לצלם איתה.
דווקא מהסיבות הללו, ה a530 לא עדיפה כי אין לה מצב צילום בעדיפות סגר / עדיפות צמצם.

המצלמה הומלצה ע"י משתמש רגיל (לא מכוכב), ולדעתי ההמלצה נבעה מהנחת היסוד שמספר גדול יותר אומר מצלמה טובה יותר.

אני לא רואה מכוכבים נותנים המלצות על ציוד שאינם בקיאים בו (אם מהתנסות אישית, ואם מקריאה במאמרים באתרים מהימנים).
לא שכל הודעה של משתמש לא מכוכב היא קישקוש, אבל כל הודעה של משתמש מכוכב, בהכרח אינה קישקוש (כמובן בתנאי שהתגובה רצינית).
לפעמים אנחנו לא מסכימים בין עצמנו בנוגע לגישה וזה מה שמבדיל כל אחד מאיתנו וגורם לנו להיות שונים, נקודות ראיה שונות ואהבות והעדפות שונות.
אבל תהיה בטוח שכל המלצה שלנו, תהיה מבוססת על משהו אמיתי, ולא כי "ככה נראה לנו" או כי "ככה קנינו, ועל זה נמליץ".

ישן 19-11-2006, 16:45
צלמית המשתמש של OmriP
  משתמש זכר OmriP OmriP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.03.06
שלח הודעה דרך ICQ אל OmriP שלח הודעה דרך MSN אל OmriP Facebook profile
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Narxx שמתחילה ב "אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה."

תגיד, נראה לך רציני להציע לאנשים לקחת ברצינות רק תגובות ממכוכבים? אם ככה, למה רק כשהם קונים מצלמה? אוליי פשוט נתעלם מכל התגובות של ה"רגילים", הרי ממילא הם לא מבינים כלום. יודע מה? בוא פשוט נמחק את כל ההודעות של ה"רגילים" שלא מכילות תמונה. גם ככה הם רק מדברים שטויות.

השיטה הזו של "מכוכבים" לדעתי פחות טובה מהשיטה של אתרים מתחרים למיניהם שמציעים "מדרוג" למשתמשים, למרות שגם מקצועיים לפעמים חדשים בפורום.

לדעתי חוש הביקורת של כולנו צריך להיות מספיק מפותח כדי שנתעלם מתגובות כמו "רק A620" ודברים כאלה.. עברנו את הגיל, לא?
Equipment: Nikon D50, Nikkor Dx 18-55mm, Nikon SB600, Nikkor 50 mm f/1.8, Tamron 18-250mm Canon PowerShot A95, Tiffen Filter Set, Minolta Dynax i7000, Minolta 28-85 mm, Σ 70-210 mm, and a few more glasses...

ישן 19-11-2006, 13:47
  אודי גילת אודי גילת אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.01.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ha_miki שמתחילה ב "מתן עצות למשתמש המתלבט - הצעה לפורום"

בכול מיקרה לא משנה כמה אנשים יחשבו על אזו מצלמה להמליץ אתה תקבל לפחות 3 תגובותשונות וכול אחד ישלול את השני. מהניסיון שלי בתור אדם שעבד כ 6 שנים בחנויות צילוםאין לך מצלמה שבאמת טובה יותר מהשנייה. וכול המצלמות שאולות אותו הדבר ומהחברות קנוןניקון פוגי אולימפוס וכן גם פנטקס נותנות דברים דומים כול אחת טובה יותר בתחוםשלה. אין ספק שני אמליץ על פוגי וקנון ולמשל נרקיס (סתם רשמתי שם אקראי) ימליץ עלניקון ואולימפוס. מי שקורה את ההמלצות צריך ללכת לחנויות וליראות מה מצא חן בעינבושלא יקנה בעניים עצומות. כול המלצה היא בעירבון מוגבל.
אני לא רוצה שאף אחד יאשים אותי עם אני אמליץ לא על מצלמה מסויימת ובסופו של דבר הוא יוהב משהו אחר. ודבר אחרון הוא שיש אנשים שאין להם כוחב והם מבינים הרבה. אתה גם יכול ליראות מה היו כול התגובות של אותו אדם בפורום ואז להחלית עם אתה רוצה להקשיב לאצה שלא או לא. אני יודע שאני חושב טוב ליפני שאני מגיב למשהו וזה מה שכול אחד צריך לאשות אבל זה לא אומר שהתגובות של כולם יהיו טובות לך.

נערך לאחרונה ע"י אודי גילת בתאריך 19-11-2006 בשעה 13:52.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:21

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר