לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה    ברוכים הבאים לפורום צילום!!!       אוסף אתגרי הצילום של כל הזמנים   מצגת-סרטון ישראל 3 מוכנה כעת להפצה, לצפייה לחצו כאן חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > צילום סטילס ווידאו
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-11-2006, 01:30
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
יפה, האשכול הזה מסודר הרבה יותר טוב.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי הרבעי שמתחילה ב "פולורויד"

אהבתי את התמונות, במיוחד לאור העובדה שהן צולמו בפולורואיד (אני אף פעם לא הצלחתי להוציא תמונה נורמאלית בדבר הזה)

כפי שכבר כתבתי, יש משהו מעניין בתמונות שלך, במיוחד שזה לא מה שרואים בפורום כל יום, אני מנסה בכל תמונה להבין למה אני אוהב אותן כל כך,
בראשונה יש תחושה שהוא חשוף מצד אחד, מצד שני הוא מנסה להסתתר מאחורי הספר ומאחורי השיער וזה גם משתקף במבט שלו, יפה מאוד.

לשניה לא התחברתי בכלל. לי אישית זה נראה כמו סתם צילום של מישהו שהחליט שלא קר לו.

השלישית יפה מאוד וגם ניראית לי מאוד מוכרת, יכול להיות שפירסמת את זה פעם במקום אחר? אני קצת לא מבין את הצל איך הוא נוצר.

התמונה האחרונה אחת היפות בסט, הדבר היחידי שמפריע לי זה העמוד שמסתיר לחלוטין את הילד, מעבר לזה נראה שיש לילדים הרבה עיניין במצלמה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2006, 00:58
  הרבעי הרבעי אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.11.06
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי pain1 שמתחילה ב "סליחה זה אולי אני אבל זה כמו..."

זה בסדר.

הבחור הערום לא דתי. הצילום מעלה שאלה מדוע הוא ערום בשעת לילה בחוץ וכו'
הנסיון במצלמת פולורויד היה ליצור יומן אישי בצילום. יומן מסע של צילומים. אני שמח שכך אתה רואה את התמונות, אני חושב שהצלם מנסה להגיע דרך האימג' דרך הקאמרה אל הראיה הראשונית הילדותית משאו. לצילום יש גם קונספט, לא רק טכניקה. במצלמה מהסוג שהשתמשתי אי אפשר לטפל בחשיפה או להשתמש בטכניקה זו או אחרת אך היחודיות של מצלמת הפולורויד נמצא בחיסרון שלה בתמונות הקטנות שאי אפשר לפתח בצבע המוזר ועוד. צריך לחשוב אחרת איתה.
דרך אגב מצלמה חד פעמית זה מצלמה אהובה עלי יש כאלו מעולות ושוב כל מצלמה יש שפה שלה ותמונות שלה וצריך לתת לה לעשות מה שהיא יודעת.
מקווה שתבין.
ישן 21-11-2006, 01:11
צלמית המשתמש של KoKo_
  KoKo_ KoKo_ אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.03.04
שלח הודעה דרך ICQ אל KoKo_ שלח הודעה דרך MSN אל KoKo_
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי הרבעי שמתחילה ב "זה בסדר. הבחור הערום לא דתי...."

מאחר והאשכול השני ננעל לפני שקיבלתי מידע על תוכנו, אני אגיב כאן.
אני דוקא מאוד התחברתי לחלק מהצילומים.
יש בהם תחושה ביתית כזאת, כמו ב"פרוייקט המכשפה מבלייר", לפעמים דוקא צילום "עקום", "מטושטש", חשוך/בהיר נותן אוירה שצילום ישר חד וחשוף מדוייק לא היה נותן.
כמדומני הז'אנר נקרא "לומוגרפיה" (או בקיצור, 'לומו') על שם החברה שייצרה מצלמות שבכוונה צילמו בצורה מעוותת.
אפשר לקרוא עוד כאן ולראות דוגמאות כאן.
(במיוחד מעניין לקרוא את עשרת החוקים של הלומוגרפיה בלינק הראשון)
אני חושב שכשאתה מצטרף לפורום כמשתמש חדש עליך לתת קצת הסבר, להכין את הקרקע, שידעו איך לאכול את הצילומים... כי מצד שני זה יכל להראות כמו מישהו שמעולם לא צילם, ולא כמישהו שצילם הרבה ומנסה לצלם כמו מישהו שלא צילם מעולם (יצא קצת מתוסבך המשפט).

זהו, זה מה שיש לי להגיד כרגע.
לילה טוב

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:49

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר