לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-11-2006, 14:43
  משתמש זכר talaus talaus אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.03.02
Facebook profile
לכל אלו שמתנפלים עלי
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי talaus שמתחילה ב "צבא מפגר (מודיעין)"

שלחתי להם קו"ח שבהם מצויין שאני סטודנט במדעי-המחשב ומודגש שאני מתעניין במחשבים ומעוניין לשרת במסלולים הקשורים למחשבים
אז מה ההגיון למיין אותי למסלול אלקטרוניקה - כשאין לי אף ידע באלקטרוניקה? אני לא יותר אועיל להם בתחום שבו כן יש לי נסיון?
ואגב, את האשכול הזה כתבתי לפני שהתקשרתי אליהם, מה ש-def11 אמר לי לעשות - מסתבר שזה הועיל
אז חלאס להתנפל עלי שאני הלא בסדר פה.

ואגב, כנראה שצורכי הצבא מוזרים - כי כל החברים שלי, כן כולם, בין אם סטודנטים ובין אם לא ובין אם לומדים מחשבים או לא, קיבלו זימונים למבחני גאמ"א - אז לא רק שלי בכלל לא שלחו מיונים למודיעין, אלא גם שאחרי ששלחתי להם קו"ח שבהם מצויין בדיוק מה אני מעוניין לקבל - הם ממיינים אותי לדבר שונה לגמרי.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.yarntomato.com/percentbarmaker/button.php?barPosition=90&leftFill=BBC7CE]

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

נערך לאחרונה ע"י talaus בתאריך 21-11-2006 בשעה 14:45.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-11-2006, 18:55
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
דבר ראשון אף אחד לא התנפל עלייך
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי talaus שמתחילה ב "לכל אלו שמתנפלים עלי"

מניסיון העבר "התנפלויות" פה מגיעות לרמה שצריך לסגור אשכול ולחסום לפחות אדם אחד

הדברים שכתבת הם הכעיסו פה כמה אנשים מהסיבה המאוד פשוטה - כי התחלת את דבריך ב"צבא מפגר"
ולצערי נראה שעוד לא הבנת את הטעות שלך.

החלטת לכתוב שהצבא מפגר בגלל שלא קיבלת את מה שרצית - יש פה חוסר הבנה של משהו מאוד פשוט - הצבא מתחשב ברצונות שלך - אבל זה לא אומר שהוא חייב לקבל את רצונותך, בסופו של דבר הדברים נקבעים על פי צרכי הצבא.

נכון שהעובדה שאתה סטודנט למדעי המחשב אמורה לתת לך יתרון על מועמדים אחרים, אבל אסור לך לחשוב שבגלל שאתה סטודנט זה פותר אותך מלהיבחן בשיקולים נוספים של הצבא - ומה יקרא אם לא תעבור את המבחנים לגמא (ואני מאחל לך שכן תעבור), אז עוד פעם הצבא יהיה מפגר?

אני יכול להגיד לך מניסיון שהרבה פעמים הצבא מחליט דברים שנראים לנו, האנשים הפשוטים, טיפשיים לחלוטין. ואחרי כמה זמן אתה קולט שבעצם הייתה להם סיבה טובה לעשות את זה. (ויש לי המון דוגמאות - חיילים שהיינו בטוחים שהם מתאימים להיות קצינים למרות נתונים נמוכים והוצאנו אותם חריגים וגילינו לבסוף שמדובר בנפלים, חיילים שתמכנו בלהוציא אותם לגיבושים (טופס 55) בגלל מוטיבציה גבוהה ואחרי שהם חזרו (וכמעט תמיד הם חזרו) גם גילינו שמוטיבציה גבוה זה ממש לא הכל וכן הלאה).

וכמובן, כמו שראינו במקרה שלך - הצבא גם עושה טעויות לפעמים, מדובר בגוף ענק שצריך לגייס "עובדים" חדשים כל הזמן ויש לו תחלופת כח אדם אדירה - טעות פקידותית שטופלה בקלות ממש לא הופכת אותו לצבא מפגר.

ולסיום אני אספר לך סיפור קטן - היה איתי בטירונות (טירונות קרבית של תותחנים) חיל שלומד בטכניון, הוא נראה בערך כמו סטיב ארקל רק בלבן, אף אחד לא הצליח להבין מה הוא עושה בטירונות קרבית (כולל הוא בעצמו) הוא היה מנצל את כל שעת הט"ש לקרוא ספרי מתמטיקה (ותאמין לי שזה היה מפחיד, לראות מישהו בטירונות קרבית קורא ספר על פיסיקה, וצוחק מהתרגילים שמופיעים בו), הוא לא היה חזק כל כך, בלשון המעטה, ובאופן כללי הוא נראה כמו עוף מוזר בנוף של הבסיס.
אחרי המחזורית הוא יצא לקורס מפקדים, גם זה היה מאוד מוזר אבל ההסבר לזה היה שהוא הולך לקבל תפקיד שינצל את השכל שלו אבל בשביל לקבל את התפקיד הוא חיב לעבור קורס פיקוד. אחרי שהוא סיים את הקורס הוא באמת נשלח למקום שהיה מתאים לו הרבה יותר, מקום שצריך להפעיל בו את המוח יותר מהשרירים. ותנחש מה קרה אחרי כמה חודשים - הוא הבין שזה לא בשבילו.
ואז הוא עשה הכל כדי לעבור בחזרה לתפקיד לוחם, והוא שלח מכתבים לכל המג"דים בחיל, בסוף אחד מהם הסכים לקבל אותו, ועד יומו האחרון בצבא הוא היה מפקד צוות בסוללה ועשה מחסומים וסיורים והכל.
המוסר השכל פה הוא שהרבה מאוד אנשים פוסלים מקצועות בצבא כי זה לא נשמע להם מעניין או כי זה לא מתאים להם - ואז הם מגלים שהמקום הזה הרבה יותר טוב והרבה יותר מעניין ממה שהם חשבו, וזה גם תורם להם הרבה, כי הם מתנסים במשהו שהם לא התנסו בו לפניי ולפעמים גם לא יתקלו בו יותר לעולם.

לסיום, שיהיה לך המון בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:18

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר