לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2005, 20:11
  Zubaka Zubaka אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.09.03
שאלה האם יש בעיה עם חיבור ישיר בין מחשב עם SP1 לSP2?

ברשותי שני מחשבים עם חיבור לאן בינהם.
עד לאחרונה על שנים היה מותקן SP1, והיה שיתוף קבצים ואינטרנט שרץ חלק.
אבל התחילו בעיות עם הגייטוואי ונאלצתי להתקין מחדש את ווינדוס, התקנה שכבר באה עם SP2 בפנים, אבל כעשיו חוץ מלזהות שיש כבל בין המחשבים ווינדוס לא מאפשר שיתוף קבצים ובטח שלא שיתוף אינטרנט.

היום בצהריים הצלחתי איכשהוא (אין לי מושג איך, בחרתי בrepair על החיבור, אבל זה עבד פעם אחת) להפעיל את השיתוף קבצים אבל הוא קרס שוב ואני לא מצליח להחזיר אותוץ
השאלה היא האם יש איזה שהוא באג ידוע שלא מאפשר תקשורת בין SP1 לSP2?
יש לכם רעיון אחר איך לפתור את הבעיה?

אגב, אם אני מנסה לבחור באופתייץ ה"תיקון" במחשב השני (הוא עברי והגייטוואי באנגלית) אני מקבל הודעת שגיאה שהייתה שגיאה בחידוש הIP (פקודת ipconfig/renew גם לא עובדת שם).

נערך לאחרונה ע"י Zubaka בתאריך 04-02-2005 בשעה 20:17.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-02-2005, 00:00
  Boss11 Boss11 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.01.04
שלח הודעה דרך MSN אל Boss11
אין חכם כמעל נסיון
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zubaka שמתחילה ב "האם יש בעיה עם חיבור ישיר בין מחשב עם SP1 לSP2?"

הSP1 פותר אולי דברים קטנים של תקשורת ובאגים.

SP2 הוא פשוט קשוח בצורה קטלנית עם כל הנושא של שיתוף תקיות ותקשורת. אתה צריך להתחיל להגדיר לו איזה תקשורת תעבוד ולהסיר לו את הFIREWALL אחרת אתה לא יכול לעשות שום דבר.

הFIREWALL שלו מאוד בעייתי כיוון שזה כאילו חסימה טוטאלית. ולא מעבר... עניין של הרבה משחק והגדרות.

אני אישית התקנתי את זה ומאוד מהר עשיתי REMOVE זה משהו משוגע.... ואין לי כח להתחיל כל שניה להתקע ולהגדיר.

למי שיש זמן להתמזמז אם זה שעות סבבה. זמן זה דבר יקר ואני לא חושב שאנשים היו מוכנים לשבת על ההדגרות של זה שעות כאשר אפשר לעשות דברים אחרים.

תודה.

ישן 06-02-2005, 15:32
  a_yaron a_yaron אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.04
הבעיה היא לשני גם מה sp2 ל sp1 ?
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Zubaka שמתחילה ב "האם יש בעיה עם חיבור ישיר בין מחשב עם SP1 לSP2?"

הבעיה היא לשני גם מה sp2 ל sp1 ?

אני לא יודע בדיוק למה אבל כדי להתחבר ל SP2 אשר הותקן מ CD הכולל SP2 (ולא עדכון ל SP2) אתה חייב ליצור משתמש בשם שרוצה להתחבר לSP2 ולא משנה מה סוג מערכת ההפעלה שרוצה להתחבר
בברירת המחדל הפרופיל משתמש חייב להיות כולל סיסמה (ניתן לבטל את הצורך הזה דרך הגדרות האבטחה)
למרות שנראה שהמשתמש אורח (Guest) פעיל והיה אפשר להתחבר ללא הגדרת משתמש הוא לא פעיל !!!

כל מה שרשום כאן הוא מנסיון שלי על התקנת מספר מחשבים עם SP2 ואצלי זה עבד אבל הכול יכול להיות במחשב אחר

אם משהוא יודע למה זה אז בבקשה לעדכן

נערך לאחרונה ע"י a_yaron בתאריך 06-02-2005 בשעה 15:35.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:29

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר