30-11-2006, 19:50
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 29.09.05
|
|
אני מבין שזאת אחת מהתמונות הראשונות שלך מהמצלמה החדשה.... דבר ראשון תתחדש (עם במקרה ולא ציינתי זאת באשכול אחר המקושר לנושא...) דבר שני כדאי שתילמד יותר להיעזר בהיסטוגרמה שלך וגם בהיסטוגרמה הצבעונית. סך הכול תמונות חביבות מאוד. פירוט:
1.נורא בהירה היית יכול לעלות בכיף את מהירות התריס בעוד שני סטופים עם לא יותר ולקבל אחלה תוצאה ללא שרפות מיותרות (בעיקר בגופו של הנחליאלי) זוית קלאסית.
2.התמונה האהובה אליי בכול הסט. התכנסות קוים מצויינת ואחלה נקודת מגוז יש לך שם.... תמונה מעולה חלוקת פריים מצויינת. כול הכבוד.
3.פחות התחברתי... גם עקב הגוון הכחלחל שלה וגם עקב הבוקה שתפס לי קצת את העין.חסרה לי חדות באזור הפנים של הילדון. וצילום מזוית דיי שיגרתית ולא כול כך מעניינת.
4.תמונה קצת מפוקששת אך הדבר ניסלח עקב הנסיון הלא גדול עם הצעצועים החדשים.. בהחלט כמו שמתן אמר תינסה למצוא זויות חדשות לצילום ותתאמן לשיפור הטכניקה.
כמה שיפורים קטנים שלי לשלושת התמונות הראשונות.(אפשר להגיע לתוצאות טובות יותר עם יותר זמן עבודה.. ואת זה אני ישאיר לך. )
1. הורדת החשיפה בסטופ וחצי (המקסימום בלי עיבוד פרטים..עקב כך אין אזורים שרופים בתמונה)חידוד סלקטיבי קל,שינוי פרמטרים בגוונים סלקטיבים חיזוק קל של הצבע הירוק,שינוי בlevel blue ל+8.
2.המרה לשחור לבן בעזרת שיכפול שיכבה הורדת סטורציית השכבה לאפס,שינוי גווני שחור לבן עם חלקים מסויימים בפריים והשטחה.
3.חידוד סלקטיבי של הפנים,משחק עם levels,ועוד כמה דברים שלא כול כך זוכר.... סורי...
"There is one thing the photograph must contain, the humanity of the moment. This kind of photography is realism. But realism is not enough - there has to be vision, and the two together can make a good photograph." Robert Frank
|