30-11-2006, 23:38
|
|
|
|
חבר מתאריך: 22.09.06
|
|
|
קצת מידע
תורידו ציפיות חברה, יהיה קל פיזית... אין מה לפחד מבר אורים, מסעות וכו'
כדאי לכם גם להתחיל להתאמן לצעוק הקשבים.. משום מה טירונים בשבטה צריכים לצעוק הרבה. יהיה לכם קצת קשה להתחיל להתרגל ל5 וחצי שעות שנה.
כמו כן השבוע הראשון שלכם יהיה שבוע אפס, בו לא תעשו כמעט כלום ויהיה לכם יותר מידי משעמם. תלכו לגיבוש מיתר זה עדיף על הגדודים למרות שאל תאכלו סרטים זה לא יחידה מובחרת.
שבטה זה לא מקום יפה ולא נעים והעמדות שמירה בו גם הם לא משהוא(גם האוכל לא) אבל בסוף תתרגלו. תקבלו נשק ולשבוע הוא סתם יהיה חתיכת ברזל מעצבנת עד שתקבלו רצועות ותלמדו להשתמש בו "קצת". לרוב הטירונים בשבטה כבר יהיו מגורים עם מזגנים אבל מה לעשות אין תקציב לכולם וחלקכם יקבלו אוהלים. אני רוצה לומר לכם משהו: אוהלים זה הכי, אחי . החדרים צפופים, מסריחים, מגבירים רעש ומקשים את מסדרי הבוקר. חברה מי מקיבל אוהלים הרוויח ובגדול(אני הייתי הראשון שנכנס לחדרים.. מחזור מרץ 6 היה הראשון).
הציוד שתקבלו יהיה בלאי, ככה זה.... פשוט תחליפו מתי שאפשר, ואז תקבלו בלאי אחר ... אל תדאגו בסוף אחרי חודש חודשיים אחרי שהחלפתם כמה פעמים יהיה לכם ציוד בסדר.
ועכשיו לדברים החשובים: כמה חוקי ברזל:
1) תעזרו לאחרים, אל תעשו בעיות בשמירה למי שמעיר אותכם, גם אם אתם שבוזים שאתם בתותחנים אל תנצנצו על מי שעובד...לאף אחד לא אחפת שאתם שבוזים ולהמנע מלעבוד לא ימסור שום מסר חיובי לאף אחד.
2) תבנו שהמפקדים שלכם חלקם כולה 11 חודש בצבא וחלקם גם שבוזים ולא רצו תותחנים ואל תתנו להם להלחיץ אותכם מה שהם אומרים הוא לא קדוש והם מבינים בצבא לא יותר ממכם. כל מה שהם עושים זה מתפקידם שהוא לא מסובך והם לא בוחנים אותכם. כן תעשו מה שהם אומרים גם שזה די טיפשי ושהם בעצמם לא יכולים לעשות את זה. תעמדו בזמנים ובמסדרים ותיהיו צייטנים זה חשוב כי אז גם יקשיבו לכם.
3) אתם הולכים לעבור לסביבה שונה מאד וזה לא קל.
- אתם הולכים לאכול עם עוד איזה 100 איש, להתקלח עם עשרות איש, לישון באותו חדר עם חמש איש ובקיצור תאכלו הרבה רעש ובלאגן... אל תתדאגו אתם תתרגלו לזה אין סיבה להלחץ.. לדוגמא התור בחדר אוכל בשבטה הולך להיות... עוקפים ודוחפים ובלאגנים ואין זמן, תנסו לשמור על אנושיות(מה שרוב האנשים לא יעשו).
ועוד.. אתם כבר תראו. הכ חשוב זה להתאמץ ולשאוף למצויינות, רוב האנשים שם באים להעביר תשירות שלהם, אל תהפכו לסטיסטיקה
תקראו את זה(מהפורום הזה) לגבי מוטיבציה: http://www.fresh.co.il/vBulletin/sh...ad.php?t=256390
נערך לאחרונה ע"י 5דרקון5 בתאריך 30-11-2006 בשעה 23:48.
|