לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-12-2006, 19:00
צלמית המשתמש של Thedarkdragon
  משתמש זכר Thedarkdragon Thedarkdragon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל Thedarkdragon שלח הודעה דרך MSN אל Thedarkdragon
התחלתי דרכי בצה"ל

טוב אז שלשום התגייסתי. הקצין ממיון אמר לי שאני בחיל אוויר ותפקיד אני אדע אחרי הטירונות.
שמו אותי בנתיים בבט"ר זיקים, לא רחוק מעזה.
דבר ראשון אני רוצה להביא את התרשמותי האישית:
אני בצבא 3 ימים ועדיין אנחנו לא קיבלנו מדי ב' וכל הציוד שצריך בבט"ר (בעיקר ציוד חורף).
זאת אומנם טירונות 02 אבל... זה פשוט קייטנה בנתיים לדעתי... לא עושים כלום פשוט.
שבוע הבא אמרו לנו שנתחיל מד"סיםו מטווחים.
תגידו מה עושים במד"סים? ומה רמת הקושי שלהם?

בבסיס מאוד מאוד קר. והעובדה שעדיין לא קיבלנו ציוד חורף לא עוזרת. יש לכם עצות? אני כבר עם גטקאס וחולצות ארוכות והכל אבל זה לא עוזר פשוט.. הציוד חורף שיחלקו לנו יעזור? ומה עוד אפשר לעשות בקשר לזה?

חבר שלי גם עבר שם טירונות לפני כמה זמן. הוא אמר לי שעושים שם לפעמים שמירות של שעתיים...אבל כמה שעות שינה יש לנו בלילה אם שעתיים מתוך זה אנחנו שומרים?,אגב הוא אמר לי שלפעמים היו אנשים ששמרו 6 שעות גם כי אנשים לא רצו להתעורר ולהחליף, שמעתם על דבר כזה פעם? איך אתם מציעים להתמודד אם יקרה לי? הוא אמר שאסור לעזוב את עמדת התצפית...

אה עוד משו ... הייתי בטוח שיגידו לנו שאסור לישון עם מדים אבל לא אמרו. אמורים להגיד לנו? או שלא? זה בסדר לישון עם המגדים עליינו? רק מכוסים בעוד הרבה בגדים למעלה?

מצטער שאני מפציץ ככה אבל זה פשוט השוק שאחרי הגיוס חח... כל כך הרבה שאלות שמתרוצצות בראש ואין עליהם מענה פשוט...

תודה מראש לכל מי שעוזר

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-12-2006, 20:55
  ohadbx ohadbx אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.03.04
כנראה עדיין לא הפנת את רמת השכונה בטירונות הזו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Thedarkdragon שמתחילה ב "התחלתי דרכי בצה"ל"

-המדסים אצלנו (גם טירונות 02 בזיקים, לפני כחודש) היו די על בסיס התנדבותי. מי שלא רוצה- אומר "כואב לי" ועומד בצד. כנ"ל גם הפעילות הפיזית ביום שדאות.
- פשוט תשים הרבה שכבות מתחת למדים. תבקש בבלאי מדי ב' במדיה גדולה מאוד ככה שתוכל לשים מתחתיהם טרנינג אם באמת ממש קר לך. תביא גם כובע גרב וכפפות אם אתה רוצה (שחורים).
הכי חשוב זה לתפוס פינה טובה באוהל שאין מתחתיה נזילות (יצא לי להתעורר כמה פעמים בתוך שלולית או לחזור בערב למצעים רטובים. לא נעים).
השמירות הן אכן של שעתיים, ואם מישהו לא קם בסוף המפקד התורן יעיר מישהו במקומו. לי אישית זה לא קרה כי הפלוגה הייתה ממושמעת.
בלילה של שמירות תקבל עדיין לפחות 6 שעות שינה+שעת ט"ש, אבל מפוצלות. (נגיד שעת ט"ש ב 3 בצהריים). אם יצא ששמרת יותר פשוט תישן כמה שמגיע לך ושים זין על כולם.

לישון עם מדים? אף אחד לא יבדוק ולא יגיד לך כלום, אבל זה סתם מגעיל. תביא סט או שניים של אזרחי וזהו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:07

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר