לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2006, 13:53
  yoniqqq yoniqqq אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי the guitar man שמתחילה ב "למי שחזר מהגיבוש צנחנים...."

חזרתי היום.

סיימתי את הגיבוש בין הראשונים(מצטיינים).
שאף אחד לא יגיד הכול מנטלי, הכול בראש זה ממש לא ככה.
ישר... המילואימניק הזה מתוך 30 בקבוצה שלי נשארנו4, שקי החול הללו כבדיייייםםםםםםםםםםםםםם.
בוא נגיד 20 אנשים עם שקי חול על הגב "המפקד" אומר להקיף איזה משהו תוך 20 שניות נגיד, מתחילים לרוץ וחוזרים למפקד הוא רואה שעדין אנשים רצים מאחור ועבר הזמן מזניק עוד ועוד פעם עד שנהיה בזמן(ככה הוא שבר אנשים).
לא להפיל את השק, תלכו(הם יגידו לכם מי שהולך עף, שטויות).
בקשר למסע(אלונקה), הדבר לא ממש קשה עם עברתם את השקים בהתחלה כל הגיבוש עובר חלק.
קמנו ברבע ל4 ב5 התחלנו לרוץ לעבר המסלול(סרפדים,אבנים,בורות תזהרו).
כמו כן ממליץ אבל ממליץ לכם להביא שמיכה מהבית התכסתי עם 3 שמיכות ולא הספיק כלום לא הצללחתי להרדם.

בהצלחה לכולם, הגיבוש הזה קשה קשה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2006, 00:00
  ogrishh ogrishh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי the guitar man שמתחילה ב "למי שחזר מהגיבוש צנחנים...."

לי היה קטע מזה מפחיד בשקים באמצע הריצות נטפסו לי שתי השרירים למטה ברגליים ונפלתי והשק נפל לי והמפקד רץ אלי הרים אותי בחולצה והביא לי באיטה ברגליים ויישר לי אותם וחשבתי שהוא יעיף אותי כבר והייתי מזה סגור על עצמי לעבור והתחלתי לצעוק לו המפקדדדדדדדדדדדדדד אני רוצה תשקקקקקקקקקקקקקק אז הוא אמר מהרררררר תרים תשק ותתחיל לזוז זה היה מטורף .... בזחילות הייתי מקום ראשון למרות שהיו הרבה אבנים וזה לא היה חולללל זה היה בוץ מיובש וזה הרס לי תברקיים .... המסע אלונקה שלנו היה הכיייייייייייייייייי קשה כי כולם כבר היו עייפים והרבה לא רצו להחליף וכולם כבר התחילו להשבר ונפלנו אם האלונקה כל הזמן אבל איכשהוא הגענו
ישן 12-12-2006, 14:33
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
אחד מהגיבושים הקשים שיש

לצערי הרב מתחתי רצועה של הקרסול ונקעתי אותו במהלך הריצה,לא נעים,תדעו שאין דבר כזה קל.
המשטח של הריצה הוא משטח של עליות ומורדות וחול רך.
אין מקום לתירוצים.נכשלתי!,היעד הבא הוא חטיבת הנח"ל-תתחשלו ותתכוננו טוב טוב לקראת הגיבוש,אל תרימו ידיים ואל תוותרו.
בתור אחד שהיה בכושר טוב ועשה 2000 ב8:30 ,שום ריצה באצטדיון לא מדמה ולו לרגע את הריצה על המשטח הזה.
אם מישהו פרש שלא יהיה מאוכזב,שיידע תמיד שיש עוד חטיבות חי"ר,אני יודע שמהגיבוש הזה רק התחשלתי והדרך עוד ארוכה,תעריכו כל דקה שיש לכם באזרחות,תבלו ותהנו,כי הצבא האמיתי מתחיל במרץ.

ישן 12-12-2006, 19:42
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 22 שנכתבה על ידי yonatan_sh שמתחילה ב "נראה לי"

אני לא אמרתי פה כלום על איכות המיון לצנחנים. גם אלה שמסיימים בקרב הראשונים את הגיבוש לא תמיד עוברים את הראיון בצנחנים. והאמת גם לא באתי להשוות גיבוש צנחנים לגיבוש יחידות עלית.. אין מה להשוות מכל הבחינות (ואני לא מדבר על טייס).
בינינו אני גם אגיד לך משהו. אין לי יותר מדי הערכה למי שסיים גיבוש כזה או אחר.. לסיים זה לא אומר כלום. אתה יכול להגרר אחרי כולם כל הגיבוש ולסיים. זה לא אומר אפילו שיש לך "ראש חזק". בקיצור כל מה שבאתי לומר הוא שלא צריך לצעוק "כמה קשה היה" ולהפחיד אנשים סתם. כמו כן גם לא לחלק תוארים כמו "אחד הקשים בצהל". אני לא עברתי יותר מדי גיבושים. רק 3 (לא כולל יום סיירות) וראיתי אנשים שבאו לגיבוש שייטת 7 משייטת 13 ונשברו. שמעתי על כאלה שבאו דרך מטכל לשלדג ונשברו. בקיצור כל מיני קומבינציות, ואלה בדכ''ל אנשים שבאים ומחלקים תארים כמו "אחרי מה שעברתי הגיבושונציק הזה....." . אני לא אומר שזה נכון, אנל ממה שהסקתי מכל התהליך שעברתי שהגיבושים הקשים ביותר הם גיבושי המשך של יום הסיירות. אומרים גם שגיבוש יחטיות נורא קשה אבל פה אין לי שמץ של מושג. טייס למראות הכל ממש לא קשה פיזית ואני יודע על מה אני מדבר.
אז בצלחה לכל מי שסיים גיבוש צנחנים, כל הכבוד לכם אבל - צניעות חברים. עוד אף פעם לא הזיק.

נערך לאחרונה ע"י Dmith בתאריך 12-12-2006 בשעה 19:47.
ישן 12-12-2006, 21:31
  yonatan_sh yonatan_sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.06
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "אני לא אמרתי פה כלום על איכות..."

בוא אני אגיד לך תכלס מה אני חושב- אני מתאמן בכושר קרבי הרבה זמן וראיתי הרבה סוגים של אימונים ותרגילים וחוויתי על בשרי הרבה כאבים וקשיים פיסיים. בתור אחד שהיה וסיים גיבוש טייס אני מסכים איתך שיחסית לגיבושים המרכזיים האחרים מבחינה פיסית אולי הוא פחות קשה, אך אם תשווה את התנאים שיש בגיבוש הזה- אורך(6 ימים), זמן שינה(לא יותר מ-4 שעות בלילה), אוכל(מועט מאוד. ירדתי בשבוע 6 קילו), מזג אויר ("חום יולי אוגוסט" בחצרים- שואה משהו), ואינטנסיביות המשימות, מבחינה מנטלית הוא אולי הכי קשה.
בכל זאת, אני חושב שחבר'ה שסיימו מספר ימים בתנאים שכאלה, אפילו אם צלעו מאחורי כולם כל הגיבוש (ונתקלתי בכמה כאלה) הרויחו את הזכות לדלג על גיבוש של יומיים. כמובן שהנתונים מתפקודך בגיבושים קודמים מגיע גם למראיינים ואני בטוח שמי שהיה שפיץ בגיבוש ולא עבר מסיבה מסויימת ומי שהיה מצ'וקמק כל הגיבוש וסיים ולא עבר, אם שניהם מגיעים לראיון כמובן שלראשון יהיה ייתרון.
בקשר למה שאמרת על צניעות- מסכים עם כל מילה. כנ"ל גם על אלה שמנסים להפחיד.. לא צריך להגזים. יש דברים קשים בגיבושים אבל הכל אפשרי ואין מה להילחץ..

אגב, מעניין אותי, איזה גיבושים עשית?
ישן 12-12-2006, 21:15
  NeoBazz 2 NeoBazz 2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.06.03
אהלן...גם אני מהמתגבשים של ה-10.12

היה נחמד...לפני הכול חשוב לי לציין שכול החברה שסיימו היו פשוט מ-ד-ה-י-מ-י-ם !!! כול הכבוד על הנחישות והאיתנות...הכרתי שם אנשים פשוט מדהימים , ביניהם גם הכרתי אנשים שהגיעו לגיבוש בלי טיפת כושר אך עם המון רצון עז ותעוזה ופשוט נתנו את כול נשמתם והצליחו לסיים תגיבוש בצורה הכי יפה שאני מכיר !
כמו שאחרים אמרו פה לפני , בעקרון גיבוש צנחנים = שקים שקים ושוב פעם שקים ! מי שעובר תשקים עובר תגיבוש , לאחר השקים האדרנלין עולה והסוף מתקרב לאט לאט...

מספר טיפים:

1.כמו ש"YONIQ" אמר פה לפני , להביא שמיכה...אני אישית לא הבאתי אך לא הצטערתי על זה מפני שהרגשתי את מה שכולם הרגישו לא רציתי להיות שונה כי מבחינתי זה לא יהיה הוגן שלי יהיה חמים ונעים וכולם יקפאו , אז קפאתי עם כולם יחד...בקיצור ישנתי אולי חצי שעה בלילה , אומנם ישנתי עם שתי שמיכות אך הרגשתי כאילו אני ערום לגמריי חחחחח...

2. להגיע עם המון רצון טוב , חיוך גדול על הפנים (עד השעה 3 בלילה שגם אם תרצה לחייך אני לא מאמין שתצליח) , נחישות ואיתנות כי זה מה שיחזיק אותך בגיבוש !

3. הכי חשוב ותכניס את זה לראש טוב טוב טוב: ל-א ל-פ-ר-ו-ש ב-ש-ק-י-ם !!!

צוות 6 מספר 21

נערך לאחרונה ע"י NeoBazz 2 בתאריך 12-12-2006 בשעה 21:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 19:17

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר