לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-12-2006, 09:24
  שימיadmin שימי אינו מחובר  
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"

חבר מתאריך: 25.10.01
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yakov_av שמתחילה ב "חיבור שני מחשבים (בלבד) ברשת אלחוטית"

ההבדל היחיד בין כרטיס רשת אלחוטי לכרטיס רשת רגיל, לאחר חיבור מוצלח ביניהם, הוא העובדה שבאלחוטי אין חוט. זו אותה רשת בדיוק, ולכן כל דבר שאפשרי באחד אפשרי גם בשני מבחינת חומרה. מה קורה בתוכנה זו כבר שאלה אחרת (אם לדוגמא יצרן מערכת הפעלה יחליט שהוא מוכן לשתף אינטרנט רק על כרטיסי רשת עם חוט, בלי שיש שום סיבה לכך - הוא יכול, וזה לא שנוכל לעשות משהו לגבי זה...).

במילים אחרות מה שאני מנסה להגיד הוא שזה תלוי ב"חלונות", שאני משער שזו מערכת ההפעלה שלך. אני משער שאפשר, אבל עדיף שמישהו שניסה את זה בחלונות ייאשר... (כי אני ניסיתי רק במערכות הפעלה אחרות...)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2006, 19:28
  yman36 yman36 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yakov_av שמתחילה ב "חיבור שני מחשבים (בלבד) ברשת אלחוטית"

כן, זה אפשרי בהחלט.
מבחינת הרשת האלחוטית, אתה צריך ליצור רשת מסוג Ad-hoc, בשני המחשבים תיצור SSID (שם רשת אלחוטית) חדש, בשני המחשבים תתן את אותו השם ואותה סיסמת ושיטת הצפנה, ולמטה באותו חלון תסמן ב-V את האפשרות של "זו רשת בין מחשב למחשב (אד-הוק)" - או משהו בסגנון אני לא זוכר בדיוק את הנוסח. כל זה בהנחה שאתה עובד עם התוכנה של מייקרוסופט ולא זו שבאה עם הכרטיס שלך (אם באה בכלל) ושם זה יהיה שונה קצת, אבל על אותו עיקרון.

אחרי שהרשת האלחוטית זוהתה בשני המחשבים וקיבלת הודעה שיש חיבור, אתה צריך לתת כתובות IP ידניות לשני כרטיסי הרשת, ולהגדיר שיתוף בין שני המחשבים ו-Internet Connection Sharing (ICS) במחשב השולחני.

תריץ חיפוש בפורום על ICS והגדרתו. בעצם ברגע שסיימת את השלב הראשון של הגדרת הרשת האלחוטית,
זה כאילו הרשת שלך היא בין שני מחשבים עם כבל רשת מוצלב - לא חסרים מדריכים בפרש ובאתרים אחרים איך להגדיר את זה.

כמובן שזה אומר שהמחשב השולחני חייב להיות דולק ומחובר לאינטרנט כדי שגם בנייד יהיה... זה אחד החסרונות לעומת נתב.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:26

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר