לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2006, 23:39
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
מתלבט עם לעלות פרופיל

יש לי כרגע פרופיל 72 (אלרגיה עונתית לאבקנים)
(בררתי בלשכ"ג על מה הורידו לי , ורק על זה)
אני ברמת העקרון אדם מאד בריא, עם בעיות אלרגיה זניחות ומאוד לא רציניות אשר רק גורמות לי להצטנן בזמנים מסויימים במהלך השנה.
(אני לוקח מדי פעם תרופות לאלרגיה)
הרופאים קבעו לי פרופיל 72 על סמך אמירה בלבד (הם שאלו אותי בצורה מכוונת אם יש לי אלרגיה נזלתית ועניתי להם בחיוב)
ולא הסתמכו על שום מסמך ועל שום עדות נוספת.
עכשיו העניין הוא שהמוטיבציה שלי לשרת בקרבי מאוד נמוכה, אבל בכ"ז רוב הסיכויים שאני כנראה אשרת באיזו יח"ש . התאריך גיוס שלי הוא ב- 22 ליולי 2007
בכל מקרה לא תכננתי על יחידות עילית וגם לא על יחידות התנדבותיות .
איפה לדעתכם יוכל להיות לי שירות יותר תורם ופחות סבל בחי"ר (גולני, גבעתי , נחל) או ב- (תותחנים, שריון, נ"מ) ?
ואיך החי"רניקים מבחינת אוכלוסייה?
העניין הוא שזה גם מצפוני עבורי, שבעצם אני יכול ברמת העקרון להיות בחי"ר , ושלא בצדק אני אהיה במקום אחר ופחות מסוכן.
מצד שני אני שומע על ימין ועל שמאל אנשים שמורידים פרופיל בכח בשביל להתחמק משירות קרבי, אני כבר מבולבל ולא יודע מה לעשות.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-12-2006, 00:20
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "מתלבט עם לעלות פרופיל"

"תלך עם הלב שלך" חח...

שמע, חבר, אם אתה לא רוצה ללכת לחטיבות החי"ר אל תלך. זה לא מקום שכדאי ללכת עם גישת אנטי וחוסר מוטיבציה מוחלט. לדעתי האישית השירות בחי"ר יותר מעניין ויותר גדוש חוויות מאשר השרות בתותחנים לדוגמא או נ"מ (תקנו אותי אם אני טועה. זו דעתי האישית בלבד.) אז אני הייתי כבר מעלה והולך לאחד הגדודים של כפיר, גולני, גבעתי או נחל (לא חייב צנחנים, יחידות עילית או יח"טיות).

מבחינת אוכלוסיה כמובן, כמו בכל מקום, יש ויש.
אני מכיר חבר'ה באמת איכותיים שהלכו לגדודים הרגילים ביותר בגולני (משהו שלא נחשב בד"כ לכבוד גדול מתוך סטריאוטיפ) ואני מכיר חבר'ה ממש מגעילים ומעפנים שהגיעו ליחידות במודיעין או יחידות התנדבותיות בגלל קשרים וכאלה אז בכל מקום תמצא יותר טובים ופחות טובים.

כמובן שבחי"ר ובכלל בקרבי האנשים יותר מחוספסים כאלה (אם זה מפריע לך)...

שיהיה בהצלחה.

נ.ב.
אל תעלה את הפרופיל סתם...אם ירד לך על משהו שבאמת מסוכן לבריאות ומוצדק תשאיר את זה איך שזה....זה נעשה מסיבות מוצדקות (לרוב).

נ.ב. 2
שאלת איפה יותר תורם.
שלא יעלו אותי פה על המוקד אבל אני חושב שבחי"ר. השריון, התותחנים והנ"מ כבודם במקומו מונח (במיוחד אחרי מה שהם עשו במלחמה האחרונה) אבל הביטחון השותף מבוצע ללא ספק ברובו המוחלט ע"י חטיבות החי"ר.
פחות סבל?
אתה תסבול בכל מקום אם לא תרצה להיות בו.

נערך לאחרונה ע"י Tyr בתאריך 16-12-2006 בשעה 00:26.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:55

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר