לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-12-2006, 09:52
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

חבר מתאריך: 28.10.01
לא, הפעם היחידה שהעם היה מטומטם, זה כשהקשיב לספין שיכול להיות שלום-אמת...
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "העם מטומטם והציון נכשל הוא לא לאולמרט, אלא לעם, שבולע פתיונות בקלות כה רבה"

המושג האווילי ונטול הקשר למזה"ת, של "שלום אמת" (כאילו יכול להיות שלום עם מי שמחר בבוקר
יכול להיות מודח בהפיכה, או מחוסל ע"י גנרל שאפתן...), חוסל סופית אחרי התקדימים המפוארים עם
הפלסטינים ועם המצרים. מעטים מאוד בארץ שעם מצרים יש "שלום אמת", והעובדה שהתוואי
הגיאוגרפי של סיני, יכול להסביר מדוע משם ניתן היה לסגת תמורת סידורי בטחון - הרי שניסוי כזה
אינו יכול להתאים לרמה"ג, שרוחבה הוא פחות מעשירית מרוחבו של סיני, גם אם תפורז הרמה...

ייתכן שבעתיד העייפות תכריע, וניסוג עוד - אבל זה לא יהיה למען השלום, אלא בגלל שהספינים
יצליחו לשכנע את רוב הציבור (וגם אם לא את את רוב הציבור - הרי שתמיד אפשר לקנות ח"כים כדי להעביר הסכמים ונסיגות שנויים במחלוקת, ולהנות מתמיכת החונטה התקשורתית והמשפטית...)
שהשלום יהיה נפלא וכולנו נרוויח (כש"כולנו" זה בעיקר הלאוטמנים, ואלה שמנהלים היום את המו"מ,
ומחר יעברו לעסקים פרטיים עם הסורים - אלא שאת זה לא יספרו לציבור...).

הסקר הזה בסה"כ מוכיח שאפילו מושג כמו שלום-אמת (שעבורו, אגב אני מוכן לחלק את י-ם,
אלא שלא ייתכן שלום-אמת, תודות לעבודה היסודית שנעשתה כאן כדי לשכנע את הערבים
בארעיות המפעל הציוני...) , הצליחו לחסל כאן, מרוב ספינים. יצרו כאלה אגדות נפלאות מפת"ח
ואנשיו, שכאשר ראה הציבור במי באמת מדובר, אבד האמון במושג הזה. אם תהיה תמיכה
ציבורית בנסיגה מהרמה - זה לא יהיה בגלל תקווה, אלא בגלל הונאה נוספת מבית המדרש
האוסלואידי. בכל מקרה, וגם אם לא לא תהיה תמיכה - יספרו לנו שהיא קיימת, ופשוט יימנעו
ממשאל עם/בחירות, אלא יעדיפו להסתמך על קניית/סחיטת הח"כים החסרים להגעה ל61...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-12-2006, 11:30
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
הסקרים עוסקים בתאוריות בלבד
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "לא, הפעם היחידה שהעם היה מטומטם, זה כשהקשיב לספין שיכול להיות שלום-אמת..."

ואם המושג שלום-אמת מקבל משמעות לא תאורתית, כלומר אין דבר כזה שלום-אמת
אז אין בכלל מה לשאול שאלות רטוריות בסקרים מאחר והבסיס לשאלה לא קיים.

מרב ספינים, כשלונות, שחיתויות, נוכליות, דילים, בטים והמורים לא חוקיים השפה
העברית סורסה והתאוריה ממש לא קיימת.

שואלים אדם האם הוא מוכן לוותר על X בשביל שלום-אמת, והוא מדמיין את הכותרות
בעתון של היום שאחרי "למרות הסכם השלום נורו ....." ומגיע למסקנה שאין הוא מוכן
לוותר על כלום בשביל שלום-אמת לא אמיתי.

אין ספק שזה טמטום בהתגלמותו, כאשר גם המושג חלום, לא קיים יותר,
אזרחי מדינת ישראל ישנים בעיניים פקוחות ולא חולמים יותר על כלום.
ישן 22-12-2006, 12:13
  מצפון מצפון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.12.01
אתה נפלת בדיוק בפח שדיברתי עליו
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אכן, אי אפשר לדעת אם הסכם שייחתם יהיה שלום אמת."

לא מדובר פה על כמה ההסכם טוב ומייטיב, כמה שלום-אמת וכמה שלום-שקר

כאשר מישהו שואל אותך: רוצה לקבל עכשיו מתנה ?

אתה אמור להשיב: כן !

כל תשובה אחרת מקורה בהגיון מעוות וחוסר הבנת השאלה, נסיון רע ומצטבר
מרמור ואכזבה טוטאלית. (מה מתנה ? זה בטח פצצה, או סוכריה מורעלת, או
אחרי זה יבואו עבריינים לחפש אותי, ומי בכלל נותן ככה מתנות וכיו"ב)

אני הצבתי שתי אפשרויות, אם התשובה לוקחת בחשבון שאכן יהיה שלום-אמת
אבל אין נכונות לוויתורים, מצבנו לא רע אלא גרוע ביותר.

אם התשובה היא, אני לא מאמין בשלום אמת, לכן לא מוכן לוויתורים, מצבנו לא רע
אלא גרוע ביותר.......

בכל מקרה מומלץ לקחת את דף העתון עם הסקר ולעטוף בו את הפטרוזליה במקרר שלא תתיבש.
ישן 22-12-2006, 12:20
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

בדיוק להיפך - הפח הוא האגדות והחלומות שמכרו לאנשים, ושהתבררו כאסון.
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי מצפון שמתחילה ב "אתה נפלת בדיוק בפח שדיברתי עליו"

אי אפשר למכור לאנשים אגדות על "שלום אמת" ולצפות שהמושג הזה לא יאבד את ערכו בעיניהם,
מייד אחרי שמתברר מה שווה אותו "שלום אמת". מאותו רגע, כשאומרים לאנשים "שלום אמת" עם
סוריה, הם לא רואים חומוס בדמשק - אלא תותחים סורים מול בתיו של קיבוץ גדות - ובצדק.

לא רוצה להעלות זכרונות, אבל "סוכריות מורעלות" הוא ביטוי שרשום בטאבו על שם שותפנו ל"שלום
האמת" הקודם, יאסר עראפת...

אני מודע לכך ששלומיסטים מזדעזעים מה"מרמור והאכזבה" שחשים הלא-מאמינים, אבל זו בדיוק
תחושתו של כל קנאי דתי, למראה אלו שהתפכחו מחזיונות-השווא של הגאולה השלמה, שהבטיחה
אותה דת...

בכל מקרה, מומלץ לקחת כל דף עיתון ולעטוף איתו דגים. בסופו של דבר, מי שקובעים כאן הם אנשים
שאמנם מהווים מיעוט מבוטל - אבל חיינו ומותנו כאן, יוכרעו עפ"י האינטרס הפרטי שלהם (אינטרס
כלכלי, חברתי - ולעתים סתם משיקולי המלטות מכתב אישום...).
ישן 22-12-2006, 12:18
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
אהממ....
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ori שמתחילה ב "אכן, אי אפשר לדעת אם הסכם שייחתם יהיה שלום אמת."

האם הודעה זו היא הפתיח של חשבון נפש ימני על חלקו במקום שבו המדינה נמצאת?

כי אם כן, נראה לי שחלקו הוא חלק מיעוט ואני לא יודע מה יכול היה עוד לעשות בעבר במסגרת החוק כדי למנוע את המצב דהיום. לא הימין הצביע לקדימה (ומי שחושב שהוא ימין והצביע לקדימה, שיעשה חשבון נפש).

חלק מהימין שהצביע לשרון, אני מאמין שפשוט הולך שולל באמת ובתמים. ומי שלא תמים הצביע ימינה משרון, מה ששם את קולו במיעוט מעצבן אבל כזה שלא נותן את הכוח לשמאל המשחית (להבדיל מהשמאל הלא משחית).

החטא הקדמון הוא הסכמי אוסלו (אם לא מוקדם מזה), המיצובישי של לא-זוכר-איך-קוראים-לו והפרקליטות / תקשורת שהכשירו את הכל. ואם אתה לא יכול להתנגד להם, ולא יכול ללכת איתם, אז אפשר רק ללכת מפה, מהארץ, מישראל, כי אני לא מכיר כח שיכול להתנגד בצורה חוקית לשלטון שאינו נבחר בידי העם (הפרקליטות ותקשורת אינם נבחרים בידי העם).

ישן 22-12-2006, 12:25
צלמית המשתמש של ori
  ori ori אינו מחובר  
אדמין לשעבר

אני הצבעתי לשרון, רק ב2001, כאשר עוד היה עמוק בימין, ועוד לא נחשד בפלילים.
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "אהממ...."

ב2003 לא עלה על דעתי להצביע למפלגתו, ורק ב2006 שמתי פתק של ליכוד, אחרי שהוא ואנשיו
עזבו אותו, והשאירו אותו מטוהר משחיתות ברובו (למרבה הצער, הוא גם טוהר ממנדטים, תודות
לאם כל הספינים, שביצעו הספינולוגים בעזרה חסרת תקדים של כל מנגנוני השלטון והתקשורת,
ומערכת אכיפת החוק, שיצרו מפלצת שאת כשלונותיה עוד נאכל הרבה שנים...).
מי שהצביע לאט"ד, ולא התחרט על כך עדיין, הרי שאין לי כ"כ מה להגיד לו. מדובר באנשים שבאמת
לא מסוגלים לפקוח עיניים ולהביט במציאות. מי שהצביע אט"ד ומתחרט על כך (ואני מניח שזה רוב
מצביעי הבלוף הזה), אכן צריך להרגיש בושה הרבה אחרי שאט"ד תיעלם, שכן ההצבעה הבודדת
הזו, הייתה גרועה לפחות כמו בלוף אוסלו (שאכן עבר בציבור ברוב של מיצובישי אחת, כאשר ראה"מ
דאז, נמנע מלהעמיד הסכם זה לאמון הציבור) - אבל מהווה תקדים מחריד של יצירת מפלגה ע"י
קבוצת אינטרסנטים, למען האינטסנטים - ע"ח הציבור, בלי להתנצל ובלי להעמיד פנים, כמעט.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:41

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר