לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-12-2006, 17:48
  lope lope אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.12.06
אימיול שמגיע ל kb 310 הזוי? בהחלט לא.יש לצין אינטרנט 2.5
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Fire_Soul שמתחילה ב "[font=Verdana]אי מענה לא פותר..."

טוב ראיתי שהרבה מאוד אנשים באתר מאוחזבים ובצדק מרוב האימיולים הקימים, במיוחד מההורדה האיטית וההמתנה שנמשחת שנים.יש בידי אימיול שמגיע למהירויות אדירות שלא ראיתי בשום אימיול . אני לא ישלה אותכם סתם ויגיד שכל קובץ שטורידו הוא יוריד על 300 kb ,אבל קבצים אם זמינות סבירה ומקורות טובים הוא מוריד , לא סתם שיש לי מחשב 3 חודשים ויש בו קבר 110 גיגה של משחקי pc ps2 סרטים סדרות ואוד וקול זה מהאימיול. לדוגמה ; סמתי 8 משחקים ל ps2 של 20 גיגה לשבוע שנסתי לבסיס וקשחזרתי הכול קבר ירד , שיש אנשים שלא מורידים 3 גיגה בשבוע. כמו שאתם יודעחם שום דבר לא מושלם וישנה בעיה אחת שאני לא יודע איך ליפטור וזה בעית חיפוש,רציתי להוריד משחק למחשב שאני יודע שהוא 8 גיגה (splinter cell) ומצאתי רק 4 גיגה. הורדתי אימיול חדש ושם מצאתי אבל תמהירות אני לא צריך לצין קודם קול קול מי שרוצה תאימיול ליצור קשר ב איסיקיו 286998486 ,ולא לחשוב שהאימיול לא מוצה דברים הוא מוצה והרבה אבל סמתי לב שלא הכול, אולי אני פשות לא מחפס נחון . בכל מקרה אני בטואך שהאימיול שבידי יכול ליפטור בעיות להרבה מאוד אנשים אשמך לשלוך לכול מי שירצה. מקווה שתהנו לאון (לא לשים לב לשגיעות החטיב)
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר