לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2005, 18:56
צלמית המשתמש של StreetBazar
  StreetBazar StreetBazar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל StreetBazar
קראתי את הכתבה
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "קראת את הסקירה?"

והתמונה שהבאת למטה זה תמוה אחת מתוך עשרות. שבכולם ה32bit יותר טוב מה64bit.
ואני אפילו לא מכיר את התוכנה Mini-GZIP ואני לא יודע מה היא עושה וזה לא מעניין אותי.
בתכלס אין היום תוכנות 64bit והמעבר העכשיו לא מוצדק.
תראה את כל התמונה ותסתכל על התמונה הכללית ותראה (הם גם כתבו את זה), שישומים פועלים יותר טוב על מערכת 32bit.
בעוד חצי שנה ככה יצאו תוכנות ומשחקים ב64bit. תוכנות רציניות כמו אנטי וירוסים, אופיס, וינראר, פיירוול וכל התוכנות האיכותיות. יצאו משחקים ל64bit. ואז המעבר יהיה שווה ובאמת נראה שיפור של 50%. זה לא בדיוק 50% אלה 123%. כי אם תסתכל על זה ככה מ9.6 ל4.3 זה שיפור של 123%. כי אם זה 50% אז מה זה מאה אחוז? 0? השיפור הוא מעל 100% כי הוא הצליח לעשות יותר מהר מחצי. כלומר איפה שכתוב שהשיפור הוא מעל 50% זה בעצם מעל 100%. אם 1 מחשב בשלוש שניות ו2 מחשב בשנייה אז הם יכתבו שהשיפור הוא 66%, אבל למעשה זה 200%. כי הוא פי 3 יותר מהיר.
במקרה של Mini-GZIP הוא מהיר יותר מפי 2.

ואני מאמין שאפשר להגיע לשיפור כזה בכל תוכנה וישום, הרבה עם מספר הביטים כפול אז מספר החישובים פר שנייה נחתך ב2. תוכנות שיעשו אופטימיזציה טובה יזכו לשיפורים שכאלה.
דרך אגב נראה לי שתצא תוכנה שתעשה אופטימיזציה ל64bit. כלומר אתה נותן לו קוד מקור והוא יהפוך אותו לקוד שעובד ב64Bit ומשפר את הביצועים פי 2.

בינתיים לא שווה לעבור למערכת ההפעלה הזאתי אלא אם אתה עושה כל היום רק בMini-GZIP.
מפחיד!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2005, 19:33
צלמית המשתמש של StreetBazar
  StreetBazar StreetBazar אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל StreetBazar
צודק
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "אף אחד לא דיבר על "לעבור", ובטח שלא כעת"

א. גם אני ממליץ רק על AMD64. בעוד פחות מכמה חודשים יהיה זמין השירות, וגם ב32bit AMD עוקפים את אינטל בהמון, במעבר ל64 הביצועים יהיו כפולים ממעבדי אינטל שולחניים.

ב. אני גם בעד מעבר אבל יש עוד זמן. ולא צריך למהר, הביקורת מציגה תוצאות ראשוניות על תוכניות חדשות כדי שנראה את השיפור בביצועים.

ג. אני מאמין שחודשיים לאחר שמערכת ההפעלה תצא יהיה דרייברים לחומרה ששתמוך ב64bit, בנוסף תוכנות כמו אנטי וירוס פיירוול אקספלורר אופיס תוכנות קיבוץ ודחיסה וכל התוכנות השימושיות. ואז השיפור יכפילו את עצמם (יקח חצי מהזמן כמו בMini-GZIP, נראה לי שזה תוכנה קיבוץ ZIP).
במצב הזה כל החכמים שקנו AMD64 יהנו ממערכת הפעלה עמידה ובעלת ביצועים כפולים ממערכת ההפעלה של XP לבעלי Intel. ואז כל אתרי החדשות ידברו על מעבדי AMD וזה יהיה מלא בחדשות (בדרך כלל החדשות לא מצליחות להביא נתונים עדכניים ולכן השוק הממוצע לא מכיר את AMD), וסביר להניח שיעברו מלא אנשים לAMD ויתחילו לקנות AMD בארץ ובעולם, ואני מצפה שיהיה שיעור עלייה במחירות של AMD64 מיד לאחר שX64 יצא לשוק.
בכל מקרה אם אתה רואה עוד סקירות על תוכנות שעובדות ב64bit תביא אותם, כדאי שנוכל לראות את השיפור באחוזים.
מפחיד!

ישן 09-02-2005, 16:33
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
מסקנות הסוקר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "סקירה של XBIT LABS על חלונות XP Professional x64"

ביצועים של יישומי 32 ביט תחת מערכת הפעלה של 64 ביט:

In other words, the use of 64-bit operating system with the CPUs
based on x86-64 architecture doesn’t have any negative influence
on the performance in old 32-bit applications.

So, now the performance of our systems in 3D applications in
Windows XP Professional x64 Edition is comparable with what
we see in the same tasks in a regular 32-bit OS.

However, I would still like to stress that the performance of the
tested Athlon 64 and Pentium 4 processors in the 64-bit Windows
version is somewhat lower than the results obtained in 32-bit operating
system. Although, this performance difference doesn’t exceed 5%
that is why I decided to disregard it for now.

ביצועים של יישומי 64 ביט :
קודם כל תמונה אחת שווה אלף מילים

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://www.xbitlabs.com/images/cpu/x86-64-rc1/charts64/minigzip.png]

כלומר מעבר של יישום מ 32 ביט ל 64 ביט יכול להניב שיפור עצום, סדר גודל של 50%!
כמובן שתלוי באיזה סוג ל יישום מדובר. זאת המחשה טובה ליכולת של חומרת ה AMD64
בשילוב עם מערכת הפעלה ויישום של 64 ביט.

Again we witness a significant performance boost when we use the execution code optimized for 64-bit extensions of AMD64 and EM64T. In this case the performance increase by the CPU with AMD64 technology made 55%, while in case of a CPU with Intel EM64T technology the performance in 64-bit mode grew up by 40%. In other words, we once again see that AMD’s implementation of 64-bit extensions appeared more efficient than 64-bit extensions for x86 architecture from Intel.
מסקנה
However, we have to state that the entire infrastructure necessary for successful transition to 64-bit era is almost ready. The operating system ready to be released works just fine, even though it is still an RC1 revision. Most drivers have also been almost finalized by now. All we can do now is wait until Windows XP Professional x64 Edition comes out, which should happen in H1 2005

נערך לאחרונה ע"י תפוחים בתאריך 09-02-2005 בשעה 16:49.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:24

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר