לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-01-2007, 17:32
צלמית המשתמש של balvan64
  balvan64 balvan64 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.09.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Blade2 שמתחילה ב "מה אורך חיים ממוצע של הרדיסק?"

מנסיון שלי עם WD 5 אחרי 3-5 שנים בערך הם מתחילים להתפורר לעוד ועוד סקטורים דפוקים כל יום עוד ועוד וצריך להחליף.
אבל יכול להיות שלא היה לי מזל.
גם יצא לי לחליף HD שלהם אחרי חצי שנה פעם אחת, אבל זה יכול להיות מקרה פרטי של אותו מוצר או שהיה לי איזה קפיצת מתח.
בכל אופן 3 שנים עד 5 אם יש לך מזל, זה מנסיוני, כמובן שיש אנשים שיעידו גם על יותר.
מה גם, שאני משתמש שימוש אינטנסיבי ב -HD, 24/7

ככה או ככה ה HD לא ימות תוך רגע, אם הוא מחזיק את מערכת ההפעלה שלך אתה תחווה ריסטרטים פתאומים ויהיה רשום לך ב system log
NTFS error

ואז תדע שהגיע הזזמן לממש אחריות או אם היא פגב לקנות חש ולהעתיק את הקובצים בניהם, אולי תספוג אובדן של קובץ או שניים, אז אם יש לך דברים בעליי חשיבות עסקית צרוב אותם מידי פעם.
Samsung 22" 226BW 1680x1050
Asus Radeon EAH5870 1GB
Seasonic 750W

נערך לאחרונה ע"י balvan64 בתאריך 06-01-2007 בשעה 17:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2007, 20:27
צלמית המשתמש של MCGP
  MCGP MCGP אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.06.05
ואם אני יגיד לכם שיש לי הארדיסק של WD שהוא בן יותר מ10 שנים
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי liran123 שמתחילה ב "הארד דיסק יכול לההרס לך אחרי..."

בעל פחות מ1/2 גיגה (470MB) (מצאתי אותו בתוך מחשב שהיה ליד פח הזבל) והוא עבד 10 (חוץ מהעובדה שאין שום תועלת בHD שניתן בעזרת צריבה על CD רגיל להשיג את הנפח הזה, כמובן שבROM)

* בגלל זה פתחתי כאן לא פעם את הדיון על ה Raid 1 (גיבוי ע"י הרצת 2 דיסקים במקביל, ע"י העתקה מקבילה), כי למרות העמידות הגדולה של הדיסקים, עדיין יש מצב של נפילה ועל כל זה אני גם תוען שבשביל מערכת ההפעלה והקבצים הזמניים (כגון ההורדות של האינטרנט, שאנחנו מוחקים לעיתים דחופות) ובקשר למערכת ההפעלה צריך להקצות הארדיסק משלו כיוון שכדי להתקין את מערכת ההפעלה, צריך לפרמט הרבה ...
אקיצר מה שאני תוען זה שהמחשב בעל עבודה בהיישגים מיירביים הוא מחשב בעל HD אחד (בעל נפח קטן של עד 50 גיגה) למערכת הפעלה וקבצים זמניים, 2 HD בעלי נפחים גבוהים (לפחות 250 גיגה) שעובדים כ Raid 1 וכמובן צורב DVD..., מה דעתכם?
** ד"א, אם אנחנו כבר דנים כאן, האם אכסון המידע במדיות של פלאש אמין יותר מההארדיסק והאם מדיות הפלאש יחליפו את ההארדיסק ?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 12:08

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר