לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-01-2007, 12:49
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
והשחיתות ממשיכה כאילו כלום...אולמרט אישר תוספות שכר בלתי חוקיות.

לאחר שאולמרט אישר את הסכם השכר בבנק ישראל: אלי כהן, הממונה על השכר באוצר, מאיים בהתפטרות

כהן מבקש התערבות היועמ"ש מזוז * הודיע לאנשי לשכת ראש הממשלה: "אם תעשו את זה בלעדי, אני מתפטר. מה שאתם מציעים זה לא מוסרי ולא חוקי, ולא עומד בשום מבחן ציבורי"

בצעד נדיר פירסם הממונה על השכר באוצר הודעה אישית מטעמו בה נאמר "אני לא אאשר תוספות שכר בלתי חוקיות בהסכם השכר המתגבש בין ההנהלה לבין ועד העובדים בבנק ישראל".

בשיחות שקיים כהן עם אנשי לשכת ראש הממשלה הודיע: "יש דברים שהם בלתי חוקיים אני בשום פנים ואופן לא אאשר אותם ולא אחתום עליהם. אני לא יכול להכשיר דבר בלתי חוקי".

כהן הזהיר את אנשי לשכת ראש הממשלה: "אם תעשו את זה בלעדי, אני מתפטר. מה שאתם מציעים זה לא מוסרי ולא חוקי, ולא עומד בשום מבחן ציבורי". בנוסף, כהן הודיע כי הוא מעביר את ההסכם לבחינתו של היועץ המשפטי לממשלה. יש לציין כי בשעתו, התנגד להסכם השכר גם מנכ"ל משרד האוצר היוצא, יוסי בכר.

דובר משרד האוצר אלי יוסף סירב להתייחס לנושא כולו.

גלובס

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-01-2007, 21:54
  משקיפה משקיפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.03
צריך פרופורציות.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי looopy שמתחילה ב "והשחיתות ממשיכה כאילו כלום...אולמרט אישר תוספות שכר בלתי חוקיות."

במשך שנים חתם הוועד של בנק ישראל על הסכמי עבודה עם ההנהלה. בתוך ההסכמים היו סעיפים בהחלט לא סבירים (ישנן תוספות שברבות הימים גדלו למימדים ענקיים בגלל שיטת חישוב ואיני בטוחה שהגאונים של הבנק צפו זאת).
יחד עם זאת צריך לדעת שבבנק ישראל אין תופעות של נפוטיזם או של מינויים פוליטים (כמו בחברת חשמל, הנמלים, רשות המיסים ועוד). בעיני גם מוצא חן שמזכירות שעבדו הרבה שנים תוגמלו כיאות ולא היה שם פער של מאות אחוזים בין השכר הנמוך לגבוה.
מה שיקרה שם עכשיו זה פערי משכורות אסטרונומים וכל החבר'ה יהיו מבסוטים שכן "ידוע" שמי שמקבל 200000 שקלים לחודש שווה את זה שכן אחרת לא היו נותנים לו.
צריך היה לשנות, אבל להשוות את זה לשחיתויות של חברת החשמל (דרך אגב שם יש פערים אדירים במשכורות ולא כולם מרוויחים טוב) של רשות המיסים או לכל מעלליהם של הירשזון ואולמרט זה לא לעיניין.
חוץ מזה עלי לאמר . כאשר חותמים עם איזה מיליונר אז אומרים שחוזים צריך לקיים. פה לוקחים לאנשים שיצאו לפנסיה סכומים רציניים שהובטחו להם בחוזה שלא נעשה תחת איומי אקדח.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:56

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר