09-01-2007, 20:24
|
|
|
|
חבר מתאריך: 17.09.05
הודעות: 6,023
|
|
מחפש מתכון למאפינס, בראוניס או איך שלא קוראים לזה .
שלום, אני מחפש מתכון טוב לעוגות האלה שעושים בתבנית שקעים, אבל אני רוצה לעשות שמבפנים זה יהיה ממש נוזלי, שהכול נשפך כשאוכלים את זה ...
ראיתי פעם באיזו תוכנית בישול שהם עושים תערובת שוקולד נוזלית, מקפיאים אותה, אחר כך הם מכינים את הבצק, ואז הם שמים את הבצק בתבנית, מעל את הקובייה הקפואה של התערובת, ומעל עוד בצק עד שזה מתכסה לגמרי, אחרי שאופים את זה הקוביה נמסה וכל הנוזל נשמר בפנים, חם ונוזלי (יאמי)
וכשאוכלים את זה כל השוקולד הנוזלי שבפנים נשפך ....
_____________________________________
|