לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2007, 00:43
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "קבלה לעוקץ - נואש"

שמע, אני לא יודע לגבי עוקץ בפרט. אני רוצה להגיד לך משהו בכללי.

אחי, אתה לא אוהב משהו בעצמך - תשנה אותו.
אתה מבואס שאתה לא בכושר? ובכן צא החוצה ותתחיל לעשות משהו. נכון, זה לא כיף בהתחלה, זה קשה, זה מתסכל. אבל תחשוב שכל פעם כזאת שאתה עושה את זה וסובל מקרבת אותך לפעם הראשונה שתרוץ 2000 בפחות מ9 דקות...בפחות מ8 דקות...שתעשה 51 שמיכה...55...60...70....80...

זה שלא תעשה כלום ותרגיש רע עם עצמך לא יכניס אותך לעוקץ ולא לשום מקום בצבא או בחיים.

אם אתה באמת רוצה משהו - תעשה שמהו בשביל לקבל אותו.

Everything worth having, is worth working hard for

נו...אתה עדיין יושב מול המסך הזה או אתה כבר סוקר את הרצפות מקרוב ומרחוק כשאתה יורד ועולה?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2007, 00:59
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "אני עכשיו אחרי סטים של שכיבות..."

אם אתה חושב שזה רק כושר, אתה יכול להפסיק להתאמן. מה שחשוב זה האישיות שלך והצורה בה אתה מתנהג - כושר לא משחק כאן תפקיד.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 16-01-2007, 01:00
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "אני עכשיו אחרי סטים של שכיבות..."

אחי...בוא אספר לך מה עשיתי בחודשיים...

בסוף י"א הייתי בקושי מסיים 1000. כשהייתי מסיים זה היה ב4 דקות פלוס.
הייתי חסר מאסת שריר לחלוטין, שמן, כפוף ומכוער.

חודש בחודש הגדול ועוד חודש בשנת הלימודים התאמנתי כאילו אין אלוהים.
במבחן 1000 הראשון עשיתי 3:25 ובבאים אחריו שיפרתי 3:19 ול-3:17...
היום אני שרירי כמו שלא חלמתי בחיים להיות...באמצע השנה הייתי רץ 10 ק"מ כמו בדיחה...
ועוד רבים הדברים שאני גאה שהצלחתי לעשות...

אתה שואל מה תוכל לעשות בחצי שנה? הכל! אתה תהפוך את עצמך למכונת מלחמה מורכבת משרירים ורעל רק אם זה מה שתרצה...

אני רציתי - אני הצלחתי. ומי אתה שתהיה פחות טוב ממני?

ישן 16-01-2007, 01:10
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי Aaron-g שמתחילה ב "[font=Verdana]קודם כל - אני..."

לא בדיוק בחרתי...

יש לי פרופיל 64. כשנתנו לי אותו עוד לא רציתי קרבי. בי"ב התחלתי לקרוא, כמו כולם, על סיירות שונות והתלהבתי...רציתי להעלות את הפרופיל ולעשות יום סיירות בקיץ. לא הצלחתי להעלות. רציתי לנסות שוב לפני כמה זמן אבל כבר התקבלתי לחמ"ן אז החלטתי לוותר על זה...

ואני סה"כ שלם עם הבחירה הזאת. זה מקום שלא כולם מגיעים ואין לי מה להיות שבוז.
אז...יהיה בסדר

עוד עצה בקשר לכושר. תנסה להפוך את זה לסדר החיים שלך. אתה הולך בבצפר, בבית, בשכונה...רואה משהו כמו מתח - תעשה מתח. אתה מסתובב בבית. רואה מקום פנוי תעשה סט ידיים...
תשלב את זה...

אם יש לך עוד משהו להגיד או לשאול בוא נעבור לפרטי או לאייסי....

נערך לאחרונה ע"י Tyr בתאריך 16-01-2007 בשעה 01:14.
ישן 16-01-2007, 19:07
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 21 שנכתבה על ידי mark322 שמתחילה ב "מה ז"א למה להם? כי הם יחידה..."

למה? כי ליהל"ם (וביחוד ליעל) יש מתארים בהם הם יפעלו בצניחה.
אני לא רואה מתאר כזה לעוקץ.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר