לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2007, 08:29
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Drogba שמתחילה ב "חבר'ה צריך המלצה לנעליים טובות לריצה בחול..."

יש את ה Saucony Omni5 TR שעולה 650 ואפשר להשיג אותה בפחות במקומות מסוימים (שלח לי הודעה בפרטי, אני לא רוצה לפרסם פה). נעל מצוינת ומתאימה מאוד לריצה בשטח ובמיוחד בים, כיוון שבנוסף לסוליית שטח שלה (להשכלה כללית TR זה קיצור לTrail) היא גם עמידה למים (לא בצורה מוחלטת כמובן, אבל מספיק בשביל שפריצים וגשם, ונגד לחות שיש במים.

אם מסיבה כלשהי היא תהייה לא טובה, אז יש את ה Saucony Shadow7 אחד הדגמים היחידים שממשיכים לייצר גם אחרי 3-4 שנים (זה דגם מ2003), ב99% מהמקרים הוא נוח.

חומזה יש את הSaucony Aura LX שעולה 489, היא יותר פשוטה ויש לה רק בלימת זעזועים באזור העקב.

אם כל אלה היו לך לא טובות מסיבה כלשהי, יש לך בניו באלנס את ה 606 ואת ה809, לא זוכר מה המחיר, אבל זה באזור ה500.

תנסה גם נעליים של אסיקס, אני לא כ"כ מכיר את הדגמים וגם עד כמה שידוע לי המחירים יותר גבוהים, אבל אולי תמצא משהו.

בהצלחה.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2007, 19:14
  avi455 avi455 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.05.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Army_Boy שמתחילה ב "מה זה באמת כ"כ משמעותי :/"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Army_Boy
לא יודע מה איתכם ...
אני לא צריך נעל שתרוץ במקומי
ואללה יש לי נעליים שאני לא צריך אותם ב90 שקל
איתם אני מתאמן והולך לימי סיירות והכל ועד עכשיו הן מחזיקות כמו גדולות.
כבר שנתיים אצלי כמעט משהו כזה ..
אבל אם אתם אומרים שזה כ"כ משמעותי =/ לא יודע
זובי אני ישקיע 500 שקל על נעל רק בשביל הגיבוש
אתם סתם זורקים כסף על דברים שבוא נגיד שאם אתה תותחים .. גם יחפים אתם עוברים את הגיבוש ... ומי שסתם פלצן וחושב שנעל תעשה אותו סופרמן יכול לשכוח מזה וגם אם הוא יקנה נעל ב500000 שקל מזה יעזור לו ??
מסכימים איתי?

מה הקשר לעבור גיבוש או לא ?
צריך נעל טובה שתתמוך בגב וברגל, במיוחד שעושים פעילות מסיבית כמו הכנה לצבא, הדוגמא הכי טובה לכך היא שנעל לא טובה זו מגבירה את הסיכוי לשברי מאמץ.
ישן 16-01-2007, 21:45
צלמית המשתמש של Army_Boy
  Army_Boy Army_Boy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.07.06
בולשיט
בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי avi455 שמתחילה ב "[QUOTE=Army_Boy]לא יודע מה..."

זהה ברור שלאא צריךך נעליים בכלל שוק של אפיפאס או "פונה" וכל מיני דברים זולים וחיקויים כאלה ..
אבל נעלל .. של חברהה שמכבדת את עצמה .. שמתלבשת לך טוב על הרגל .. ושתיהיה נעל ריצה מן הסתם .. לי יש דיאדורה שחורות כאלה ב100 שקל אף פעם לא היו לי שברי מאמץ טפו טפו טפו ואני מתאמן כבר הרבה זמן וחזק .. :/

בקיצור אתם זולים אתם .. סתם מוכרים לכם סיפורים על נעליי הקסם .. זורקים 700 שקל על נעל .
יודעים מה אני מבין הייתם איזה שחקני ספורט אני יודע, כדוררגל, טניס וכו' פה חשיבות הנעל היא דיי משמעותית .. ויש גם טעם לקנות אותה .. פהה מה. צבאא .. לא חבלל להביא נעליים בכאלו מחירים בשבילל שהם יהרסוו וגם זה לא כ"כ חשוב פה .. חוצמזהה .. אתה הולך לטחון 3 שניםם עלל מגפיים אני קורא לזה.. ולא נעל צבאית אז תפסיק לבלבל תמוח .. היא גם אורטופדית !??!
ישן 16-01-2007, 18:37
  jonatanst jonatanst אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
לא קראתי את כל התגובות..אבל רובות שוות ל ...
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי ברק ברק שמתחילה ב "לא יודע מה איתכם new balnce..."

טוב ויפה שנותנים פה המלצות לדגמי נעליים..כמו השאדוו 7 ..נעל מדהימה..אסיקס-אין עליה כך גם ברוקס..השאלה היא מתאימה למי..
לכל אחד מאתנו יש מבנה שונה של כף הרגל, לחלקינו פלאטפוס וכדומה..

בחברות הריצה המקצועיות כמו סאקוני אסיקס ברוקס..ואדידאס ניו באלאנס ונייק בחלק מדגמיהם-כל נעל מתאימה למבנה כף רגל אחר..מתאימה לקריסה של הרגל..ניטרלית או קריסה גדולה..

אצלי למשל, יש קריסה של הרגל..מסובך להסביר אבל במקום שהרגל תדרוך ישר ב 180 מעלות, היא דורכת 167 מעלות..לכן הייתי צריך נעל שתתמוך בצד הפנימי של הרגל, ותשפר את הקריסה..

עם נעל מתאימה, הקריסה שלי כעת הי 178 מעלות..

ואל תחשבו שקריסה זה משהו יוצא דופן...אלא להרבה מאתנו יש מבנה שונה ..זה לא נכות ולא יפגע בכישורינו..
אמנם-אם לא נבחר נעליים מתאימות-תהיה פגיעה בטווח הארוך בגופינו..

לכן-לפני שאתם בוחרים נעל-לכו לחנות, התייעצו, בצעו מדידות, תשוו כמה חברות-תחליטו מה יותר נוח לכם, איזו תשמור טוב יותר על הרגל וכו וכו..

חבל שתקנו נעל שנחשבת טובה..לחבריכם, אבל לכם היא בכלל לא מתאימה.

אני אישית רץ עם נעלי ברוקס מדגם asr gs
ישן 16-01-2007, 19:18
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי jonatanst שמתחילה ב "לא קראתי את כל התגובות..אבל רובות שוות ל ..."

הנעליים שאני המלצתי עליהם זה נעליים ניטרליות, לאנשים בלי בעיות (למרות שלאומני יש מערכת נגד קריסה). למי שיש בעיית קריסה בד"כ מודע לזה, ויגיד למוכר, ואם המוכר מבין קצת בעניין, אז הוא ימליץ לו על נעל מתאימה. חוץ מזה שתמיד צריך למדוד קודם.
למי שיש קריסה, יש את ההוריקן של סוקוני (הדגם הכי חדיש הוא ההוריקן 8, אבל ביום חמישי סוקוני מקבלים גם את ההוריקן 9 יחד עם שאר דגמי 2007).

בכל אופן, אם קונים סוקוני, אז רצוי לחפש מה שעם סיומת TR, ואם ניו באלנס אז לחפש על הנעל עצמה AT, All Terrain או Off-Road.

נקודה להבהרה - על השאדוו7 לא רשום TR למרות שהיא כן מתאימה לשטח, הסוליה שלה יחסית מתאימה לשטח והיא עצמה חזקה מהצד החיצוני.

יותר חשוב מהכל - למדוד, ואם יש אפשרות אז אפילו לרוץ עם הנעל, אם אתם בחנות גדולה שיש בה הליכונים, תבקשו מהמוכר לרוץ קצת על ההליכון עם הנעליים, זה ירגיש שונה מאיך שזה מרגיש בזמן הליכה. (לדוגמא - בשאדוו7 יש משהו שמציק לי אישית בזמן ההליכה, וזה לא מורגש בזמן ריצה).

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:02

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר