לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-01-2007, 22:24
  The Arcane The Arcane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליאור .ק. שמתחילה ב "שלום! צריך עזרה לגבי השיבוץ שלי בצה"ל בעתיד"

מצטער, אבל על קד"צ אל תבנה, אלא אם כן תאותר למודיעין/צוות אוויר/משהו כזה...
פרופיל 72 זה פרופיל קרבי לכל דבר. לא חי"ר, אבל כן שיריון/תותחנים/נ"מ/מוד"ש וכדומה.
אז לפי השאלות:

1) כאמור לעיל, תקבל שאלון יחידות שדה, לא קורסים. אם מאתרים אותך לאחד מהתפקידים שכתבתי שולחים לך זימונים בנפרד למיונים. השאלון אמור להגיע כחצי שנה לפני הגיוס לדעתי, תקנו אם אני טועה.

2) לא יודע לענות על זה...

3) כן.

4) התאריך הראשוני לא קבוע. הוא עוד אולי יושפע ע"י השיבוץ הסופי שלך.פנה ללשכת הגיוס לגבי דחייה, אני לא יודע מה התהליך המדויק.

5) תלוי בסעיפים שלך אותי תוכל לקבל פטורים מכל מיני דברים. אבל באופן כללי הטירונות של מקצועות שמקבלים פרופיל 72 היא פחות קשה פיזית מטירונות חי"ר למשל.

6) תלוי בנתונים שלך אם תאותר למשהו. אם לא, אז לא ממש גבוה עם הפרופיל שלך.

מקווה שעזרתי.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 16-01-2007, 22:32
צלמית המשתמש של --שימי--
  --שימי-- --שימי-- אינו מחובר  

חבר מתאריך: 10.07.05
בקשר לשאלה השנייה שלך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ליאור .ק. שמתחילה ב "שלום! צריך עזרה לגבי השיבוץ שלי בצה"ל בעתיד"

אני מהדברים שלך הבנתי שאתה בראש של ג'וב אז כן אפשרי לעשות שירות במשטרת ישראל. קוראים לזה שח"ם וזה פשוט בן זונה של דבר אתה גם עושה שנתיים והיציאות שלך הם פשוט לפנים (אתה עושה משהו כמו יומיים בבית ויום במשטרה שגם שם אתה עושה בית זונות אבל זה משתנה ממקום למקום). חבר שלי שם בעיקר בזכות זה שאבא שלו קצין במשטרה והוא הפעיל כמה קשרים.
איך להגיע לזה? דבר ראשון תוריד פרופיל! עם 72 ינסו לגרור אותך לשריון/תותחנים ועוד סחלה למיניהם. תנסה להוריד פרופיל ל-64, ואם יש לך קרוב משפחה או קרוב משפחה של חבר שהוא במשטרה זה יכול לעזור. רק חבל שאתה אחרי צו ראשון ככה שזה יהיה קשה יותר אבל עדיין אפשרי. לפי דעתי שווה לך לנסות ללכת על זה.. שח"ם.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://gyous.djsgoa.co.il/forum/sign/gal.php?start_date=31%2F07%2F2005&end_date=31%2F07%2F2008&-=.jpg]

ישן 17-01-2007, 01:02
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06

1. מיונים באופן כללי תקבל עוד לפני המנילה. השאלה היא האם אתה מאותר ליחידות שיכולות לזמן אותך למיונים לקד"ץ ולשאר ירקות, יחידות כמו מודיעין, ח"א ומיונים כללים כמו קצונה יעודית, עתודה וכ"ו.

2. תמיד יש סיכוי. אבל אם תקבל מנילה של יחידות שדה לא תהיה שם אפשרות של שירות בשח"ם (משטרה כחולה).

3. כעיקרון כן, בהחלט. אבל אתה תמיד יכול לסרב להתפנות מהבקו"ם, לעשות בלגן, לשבת במעצר ולאכול הרבה חרא בכלליות ולצאת מקרבי לאיזה תפקיד עורפי שמתאים לבעיתיים. הבחירה בידיך.

4. לתאריך הראשון אין משמעות, הוא ישתנה עוד הרבה פעמים, ככה זה בדרך כלל. ואם יש לך סיבה טובה מספיק אתה יכול לדחות את הגיוס לתקופה מסויימת.

5. הפרופיל שלך הוא כללי, אם יש לך סעיפים מגבילים או שיצוצו לך חלילה בעיות בריאותיות במהלך הטירונות אתה יכול לקבל הקלות. פטורים למיניהם...

6. אם אתה לא בן יחיד ואתה לא מוריד פרופיל התקווה היחידה שלך לתפקיד עורפי הוא לעבור מיונים ליחידות עורפיות נחשבות, כאמור דברים כגון מסלולים מסויימים בחיל האוויר, מודיעין, עתודה, קצונה יעודית וכ"ו. כמובן שבמהלך טירונות קרבית אתה יכול לפתח בעיה בריאותית וליפול מהפלוגות הקרביות לפלוגת הכשרה של תומכי לחימה באותו החיל, אבל זה יקרה אם חלילה בריאותך תתדרדר או שתפצע, ומי רוצה את זה?!

מקווה שעזרתי קצת.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:37

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר