20-01-2007, 13:45
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 14.07.04
|
|
אני יספר לך מה היה אצלנו... הרוב יהיה גם אצלכם....
אצלנו זה היה יום וחצי ככה....יום לפני אומרים לך לסדר קיטבג עם כל הציוד ש"צריך" עם שק שינה והכל.....
בלילה מקפיצים אותכם, לוקחים מנת קרב ולחם כל צוות...לוקחים לכם את השעונים וכל זה, כמובן שצריך לקחת איתכם את הציוד לנוהל בוקר חח (אל תקחו תגידו ששכחתם ) ....
עושים הליכה של כמה ק"מ אני מניח איזה 3-4 ק"מ ככה בקטנה, אני אישית עשיתי את זה עם נעליים פתוחות, לא הספקתי לקשור אותם, זה לא נעים כל כך...
אחרי זה יגידו לכם לחפור לעצמכם בורות לישון שם....כל דקה יזרקו לכם עזרים, ואז יגידו שאיזה מישהו או כמה אנשים נפצעו ותצטרכו לקחת אותם עליכם לכמה מטרים....יהיו לכם תחנות על השדאות וכל זה....עקרונות הקליעה, לנו גם היה על מא"ג שאלות....
וגם באחת התחנות יגידו לכם לפרק את הM-16 ולהוציא את הנוקר ולהחזיר, לראות איזה מהר אתם עושים את זה.... אני אישית עשיתי ב23 שניות השני בפלוגה חחח
בלילה אתם תישנו ממש קצת....כל חצי שעה תיהיה הקפצה ואז תעברו למקום אחר לחפור שוב בור ששם תישנו עוד חצי שעה ואז תיהיה עוד הקפצה.....אתם גם לא תאכלו הרבה, אני אכלתי פרוסת לחם עם טונה כל ארוחה....
יהיה גם התקפות צהובות שתצטרכו ללכת עם המסקת אב"כ איזה כמה מאות מטרים....
קיצר רוב הזמן יהיה לכם עזרים ופצועים שתצטרכו לסחוב, כי אין להם הרבה מה לעשות איתכם...
אמור להיות גם מטווח של איזה 8 כדורים.... לי לא היה את זה כי היה חדל, היה איזה מרדף...
בכל מקרה, לקראת סוף היום, אחרי הלילה הקשה, אתם תעשו מסע מ"מ של איזה 12 ק"מ...
ואחרי זה יהיה מסדר מפקד, בלי השלמה של שעות שינה ובלי כלום....
זהו בעיקרון, לא כזה כיף, לי זה היה ממש קשה, אבל עברתי את זה 
בסוף יהיה טקס עם קבלת הסיכה של חיל השיריון...
שיהיה בהצלחה
זה מה שהיה אצלנו בגדוד 195 של מי שמיועד לחטיבה 7........
|