לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 22-01-2007, 19:34
  jadakiss jadakiss אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.12.05
תראה..
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי mati89 שמתחילה ב "נהג בצהל ? מה זה בידיוק ?"

לנהוג אתה תנהג רוב החיים שלך.. לא רק בצבא אלא ישלך גם רישיון בכלליות אז תצא מהעניין של לנהוג 3 שנים אין הבדל.. פשוט רק אומרים לך לאן לסוע וזהו. בלי עין הרע אני עשיתי קד"צ נהיגה, שלחו אותי בטירונות (02) לבה"ד 6 שבצריפין (היה ממש שכונה של טירונות) וגם נהנתי וגם לא מטרטרים אותך כי הקורס באותו מקום שעשיתה טירונות שזה בה"ד 6. אני יגיד לך את האמת.. אני הייתי אמור להישאר שם בצריפין כנהג הם רצו אותי.. אבל באו קציני מיון מכל מיני יחידות שונות ואני נפלתי על קצין מיון ממשרד הביטחון שזאת יחידה מחוץ לצה"ל אשר פועלת במסגרת השב"כ. כעת נכון להיום אני כבר קרוב לחצי שנה בצבא ואני נהנה מכל רגע מהשירות שלי. אומנם אני יגיד לך את האמת - יש יחידות שדורשות הרבה נסיעות ולכן מהיחידות האלו, נהיגה זו טחינה.. ויש יחידות שאין הרבה נסיעות (כמו שלי) ואני כל היום עובד על רכבים ולומד כל יום משהו חדש.. ואם אתה שואל - אז לא נוסעים רק על משאית, יביאו לך גם רכבים אזרחיים אם אני לא טועה (ככה זה אצלי) על משאית אני נוהג פעם ב 3 שבועות אולי...... וכמעט כל נסיעה ששלחו אותי באיזור המרכז, הייתי בבית חחח זה הכי כיף או שאתה מושך את הזמן עד סוף היום והולך הביתה
זהו כעיקרון בהצלחה.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:14

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר