לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 23-01-2007, 15:43
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
צר לי להגיד לך אחי אבל.
בתגובה להודעה מספר 20 שנכתבה על ידי chaos15 שמתחילה ב "רציני?!"

זה לא מעניין כהוא זה לקצינים הבכירים שיש חיילים שמתעללים או שמרביצים . מקסימום אם תתלונן יעשו נו נו לאותו קצין וגם זה כדי לצאת חובה.

תבין משהו - הקצינים הבכירים הם הכל . הם הצבא!! ומה שהם רוצים זה מה שיהיה ואם אין להם בעיה לזלזל בחיילים ושחיילים רבים נרמסים אז אין מה לעשות!
מבחינת אותם הקצינים הבעיות האישיות /הלכליות/הרפואיות הם מתחת לצורכי המערכת! ואם בגלל צורכי המערכת נעשים עוולות לחיילים אז זה לא כל כך נורא.
דהיינו שהמטרות של הקצינים הבכירים/צורכי המערכת חשובים יותר מכבודו ובריאותו של החייל.

אני קראתי איפשהו שאיזה חייל שהיה בלבנון אמר : "מבחינת הצבא חייל זה עוד מספר . מקסימום חייל מת נביא אחד אחר "מהמחסן " הגדול . "- הוא התייחס לכמות חיילים לא מעטה שמתה בלבנון עקב טמטום וזלזול של הקצינים באותם חיילים פשוטים.

ורק שתדע שהמון חיילים מתו לשווא בגלל הזלזול והאטימות של הקצינים הבכירים.- זה כבר הפך להיות נורמה לצערנו הרב וצריך רק לקוות שזה ישתנה .

לגבי מה שנאמר פה מכמה גולשים כולל חתולים(ואתם צודקים במאה אחוז!! ) - הדברים שאתם אומרים , אתם יכולים להגיד עד מחר . אין לכם את הסמכות שיש לקצינים הבכירים והם אם רוצים להקשיב לכם אז יקשיבו ואם הם לא רוצים אז הם ישימו פס אחד גדול על התלונות שלכם ויתנהגו איך שהם רוצים לחיילים. וזה ככה מקום המדינה ולעניות דעתי הם ימשיכו עם ההתנגות הזו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 23-01-2007, 15:57
  Slider_Z Slider_Z אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.06
בתגובה להודעה מספר 23 שנכתבה על ידי מגזניום שמתחילה ב "את יודעת במה תמיד הקצינים הבכירים מגינים על הכשלונות שלהם?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מגזניום
תמיד שיש טענה על התנהלות לקוייה כלפי חיילים . אז הם תמיד אומרים :אנחנו עוסקים בבטחון המדינה וזה מעל הכל וככה הם מצליחים לסתום פיות.

גם נציב קבילות החיילים יש לו הרבה קשיים למצות את הדין עם קצינים שסרחו.

למה ? יש לך הצעות איך אפשר להשפיע?

עצה שלי, שמור על עצמך, שמור על הבריאות שלך ותמיד תחשוב מעבר.
לפעמים עדיף לומר לא, לסרב , ולדעת שעשיתם את הדבר הנכון.

בעצם, להציל את עצמכם.

שבוע טוב.

נערך לאחרונה ע"י Slider_Z בתאריך 23-01-2007 בשעה 16:04.
ישן 01-02-2007, 22:43
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
אני מקפיץ את האשכול בגלל שעכשיו פורסם המקרה בתקשורת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Slider_Z שמתחילה ב "הופסקו פעילויות קרב מגע בשפיפון- מידע פנימי"

"שבור רגל" – הגירסה הצה"לית

במהלך אימון קרב מגע ביחידת דובדבן בעט אחד הלוחמים בחברו ושבר את רגלו בשני מקומות שונים
אמיר בוחבוט
עדכון אחרון : 1/2/2007 22:33

אימון קרב מגע של לוחמים ביחידת דובדבן הסתיים בשני שברים ברגל: במהלך האימון המקנה ללוחמים מיומנויות להגנה עצמית, בעט אחד מהחיילים בחברו ושבר את קרסולו בשני מקומות שונים. כעת מקווים כי הפצוע שפונה לבית חולים יחזור לשרת בצה"ל כלוחם.

מהלך האימון היכו הלוחמים זה בזה כשידיהם ורגליהם מוגנות במגנים מיוחדים. תוך כדי האימון הבחינו הלוחמים באחד מחברם כשהוא נאנק מכאבים ומשתטח על הרצפה. צוות רפואי שהגיע למקום גילה כי מעוצמת אחת הבעיטות נשברה רגלו של הלוחם.

החייל פונה לבית החולים, ולאחר צילום רנטגן התברר כי הוא סובל מפציעה חמורה וכי קרסולו נשבר בשני מקומות שונים. הרופאים נאלצו לקבע את רגלו לזמן ממושך.

"לא ניתן כרגע לדעת עד כמה חמורה הפציעה", אמרו גומרים צבאיים. "רק לאחר מספר שבועות יעשה צילום נוסף ויתברר אם יהיה צורך בשיקום ממושך, כולל פיזיוטרפיה. כמו שזה נראה כעת מצבו לא מעודד, ולא נתפלא אם הוא כבר לא יחזור להיות לוחם".

"אירוע שקרה בעבר"

בעקבות האירוע הופסקו האימונים באותו היום ביחידה, ובמקום התבצע תחקיר כדי להבין מה קרה באימון. מדריך קרב המגע לא יעביר אימונים עד להצגת תוצאות התחקיר בשבוע הבא.

מעדויות החיילים עולה כי כתוצאה מהאימון הפיזי אחד

ממגני הרגליים של הלוחם זז מקרסולו ועוצמת הבעיטה היתה חזקה במיוחד, ולא היה מה שימנע את הפגיעה הקשה.

"זה אירוע שקרה בעבר, אך האימונים האלה הם חלק מהאימון המפרך של לוחמי דובדבן", אמרו לוחמים לשעבר מהיחידה ל-nrg מעריב. "בהחלט מדובר בבעיית בטיחות שיש ללמוד אותה כדי שלא תחזור על עצמה".

מדובר צה"ל נמסר כי: "שני הלוחמים לא הקפידו על נהלי הבטיחות וכתוצאה מכך נפצע אחד החיילים". בדובר צה"ל מדגישים כי התרגיל התבצע עם מיגון מלא ובהתאם לנוהלי בטיחות מחמירים.

מקור: nrg

ישן 02-02-2007, 15:36
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 38 שנכתבה על ידי rafi-8 שמתחילה ב "גועל נפש.. שדורשים מהם לתת..."

מה אתה רוצה - שילטפו אחד את השני?

אולי תצאו מזה? אלה אימונים ללחימה - אין כאילו ואין באולי. תעשדה כאילו ותחטוף בזמן אמת. זה אימון קרב מגע - חד וחלק. יש נפגעים - זה מאוד מצער. אבל מי שלא עושה לא טועה, אז מספיק עם ההיסטריה.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 02-02-2007, 22:27
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 40 שנכתבה על ידי golani_2 שמתחילה ב "אני מסכים לגמרי עם הגישה..."

יש גבול. חייל שלי אישית, נפל בבוחן מסלול וריסק את המרפק - זה אומר שצריך להפסיק עם זה?

חייל אחר פגע בתרגיל רטוב בחייל שלידו בגלל חריגה מג"ג - זה אומר שצריך לשים בקר ליד כל רובאי?

איפה שיש אימונים יש תאונות. איפה שיש רכבים יש תאונות דרכים. צריך למזער את מספר התאונות שקורות עקב רשלנות, ולספוג את מה שקורה בגלל טעויות.

ותשובה נוספת - אולי באמת כדאי להתחיל להעלות את רף והסיכון האימונים, בהתחשב בחוסר המקצועיות המשווע של היחידות בלחימה בלבנון.
בסוף, ירי מעל ראשים מתבצע, ולא במקצועיות, וירי מן העומק מתבצע - אף הוא לא במקצועיות.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 02-02-2007, 11:04
  NightMonger NightMonger אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.07.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Slider_Z שמתחילה ב "הופסקו פעילויות קרב מגע בשפיפון- מידע פנימי"

תגידו לי ?! מזו הבכיינות הזו ? קמ"ג פיזי מדיי ? באמת.. באמת שהחייל דבדבן הזה לא עבר כלום בבאח לעומת מה שהוא היה אמור לעבור במסלול.. ואם שבר רגל.. כניראה שזה מתוצאה של שבריי מאמץ מוקדמים יותר ...

ברגע שיש מגנים אין סיבה שתשבר הרגל... אימוני הקמ"ג נמשכים שנים.. כן נפצעים אבל אין מה לעשות זה הופך את הלוחם לאגרסיבי יותר , חזק יותר ובעל כח סבל.. הורדת אימוני הקמ"ג או האגרסביות שבהם = עוד הורדת סטנדרטים ברמת הלוחם..

לסיכום : החלמה מהירה לפצוע.. מקווה בשבילו שישוב להיות לוחם ביחידתו...
יוחזרו אימוני הקמ"ג לאלתר

ישן 02-02-2007, 18:18
צלמית המשתמש של FuRiOuS_Revenge
  FuRiOuS_Revenge FuRiOuS_Revenge אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.03.04
המקרה הזה הוא לא חדש

אני מכיר אישית את המדריך, הוא אימן אותי בזמנו ותנו לי לומר לכם שהבנאדם מקצועי ומקפיד על כללי הבטיחות!
מקרים כאלה קורים כל הזמן, אין מה לעשות זה חלק מהעניין... לי אישית זה קרה, באחד האימונים כתוצאה ממכה חזקה נסדקה לי העצם ברגל ופינו אותי לסורוקה. אין מה לעשות המקרים האלה נובעים כתוצאה מהעומס הכללי של האימונים בשילוב עם 3-4 אימוני קמ"ג בשבוע.
יש השגחה צמודה על האימונים האלה והם מתנהלים באופן בטיחותי, אופי האימונים מביא איתו פציעות וזה נורמלי. ד"א האימונים בשפיפון הם רק קצה הקרחון לעומת מה שמחכה לחבר'ה האלה ביחידה...
לא צריך לעשות סיפור גדול, מקרים כאלה קורים כמעט בכל מחזור, אני מגדיר את זה כחוסר מזל, כטעות ולא תקלה!
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 15:25

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר