לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 24-01-2007, 01:02
  red-toro red-toro אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
התלבטות בין 4 חילות, אני רוצה לשמוע את עצות שלכם

אני עם פרופיל 72 ועתיד להתגייס בנובמבר 07.
במנילה הדלה שקיבלתי אני מתלבט בין 4 חילות שונים שהנטייה ללכת לשיריון.
החילות: שיריון, תותחנים, מודיעין שדה, סטי"לים.

שיריון- אני כל הזמן שומע רק מילים טובות על החיל הזה, בין אם זה החברה הכי טובים והכי כיפים, ובין אם זה השירות הכי מספק.
תותחנים- לא שמעתי כל כך הרבה, אבל מהמעט שהבנתי, זה שירות נחמד מאוד, מה שקצת מתריע אותי זה שזה יהרוס לי את האוזניים. שמעתי כל כך הרבה אנשים שאומרים לי לא ללכת לתותחנים כי אני אשמע צפצופים באוזניים במשך שלושה ימים וכל מיני שטויות כאלה...
מודיעין שדה- נשמע מעניין, מודיעין קרבי, יש הסוואות, תצפיות, אבל הבן אדם היחיד ששירת שם במשך שנה וחצי אמר לי ללכת לשיריון...
סטי"לים- הבעיה היחידה שזה דורש מיונים, חוץ מזה, אומרים שהיציאות שם טובות ושכיף לשרת בחיל הים, הבעיה זה כל המחלות ים שעתידות להגיע...

אני רוצה שתגידו מה לדעתכם הכי עדיף, מבחינת האנשים שמשרתים שם, מבחינת היציאות, מבחינת השירות עצמו (מאתגר\מספק) וכל מיני קריטריונים כאלה.
אני רוצה לנפץ את כל השמועות שאני מקבל כל הזמן על החילות האלה ולדעת מה נכון ומה לא.

תודה לעוזרים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 24-01-2007, 01:20
  AcidicJimmy AcidicJimmy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי red-toro שמתחילה ב "התלבטות בין 4 חילות, אני רוצה לשמוע את עצות שלכם"

אני יכול לנפץ לך שמועה אחת-לפני כמה זמן חיל הרפואה בדק את עיניין הפגיעה בשמיעה ומצא שחי"רניקים נפגעים אפילו יותר מתותחנים ושיריונרים. אולי זה אפילו איפשהו בארכיונים של הפורום.

מבחינת אנשים, יש לי חברים\ידידים\מכרים במוד"ש, שיריון ותותחנים וכולם אחלה אנשים. השירות בכל היחידות נראה לי מאתגר (בכל זאת, קרבי) וגם היציאות די גרועות בכולן-חיל ים זה חיל ים, אתה לא תשחה הבייתה, שיריון ותותחנים כי ככה זה ובמוד"ש היציאות עוד סבירות אבל הכל תלוי בכמה פעילות יש ליחידה לבצע.

לכל חיל יש יתרונות וחסרונות ואם נתחיל לעבור עליהם אחד אחד זה לעולם לא יגמר. אישית אם הייתי חייב לבחור, הייתי בוחר ככה: פוסל סטי"לים כי אני לא יודע לשחות , פוסל מוד"ש כי מדברים שהבנתי מחבר השירות שם הוא לא בשבילי. הייתי נשאר עם תותחנים ושיריון ששניהם חילות מעולים לדעתי עם אנשים ממש סבבה אבל כנראה שהייתי הולך לשיריון, רואים קצת יותר אקשן... ככה אני הייתי בוחר.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

ישן 24-01-2007, 01:43
צלמית המשתמש של Saeglopur
  Saeglopur Saeglopur אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל Saeglopur
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי red-toro שמתחילה ב "התלבטות בין 4 חילות, אני רוצה לשמוע את עצות שלכם"

בסטילים היציאות טובות בחצי השני של השירות. הייתי בגיבוש (היום קיבלתי תשובה - אני לא שם), ודיברנו עם אנשים שמשרתים שם וזה מה שהם אמרו. אתה מקבל את הסָמַל אחרי שנה וחצי ואז יוצא חמשושים כמו מלך. עד אז אתה טוחן. אלא אם כן אתה בדבורים, שם אתה באמת לא רואה בית.
בקשר למחלות ים: או שאתה יכול לעמוד בזה או שלא. לך לגיבוש ותבדוק את זה בסירת הקאות.
בקשר לבעיות ברכיים מהגלים: ווט דה פאק?

אני לא הייתי הולך לשריון פשוט כי לא נראה לי מתאים לי לשבת בטנק...
תותחנים יכול להיות נחמד יש לי כמה חברים שם. אבל גם לזה לא הייתי הולך חח...
מוד"ש אין לי מושג. נשמע לי נחמד, אני חושב שהייתי לוקח את זה.
ואם הייתי מתקבל לסטילים אני חושב שהייתי הולך...
ישן 24-01-2007, 09:07
  Souler Souler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
שלח הודעה דרך ICQ אל Souler
...

לכל אחד מהמקומות שציינת יש יתרונות, חסרונות וכמובן אופי שונה. ככה שאף אחד לא יכול להגיד לך "תהיה ב.... מקום הרבהי ותר טוב משאר המקומות".
כל בנאדם רואה מקום כזה באופן שונה, אני אישית כבר שנתיים במודיעין שדה, ומרוצה מכל שנייה שלי שם (כמובן שהיו תקופות פחות טובות) אבל בס"הכ אין לי הרבה דברים רעים להגיד על החיל.. אותי, כמה שרציתי להיות חי"רניק וקיבלתי את זה.. אני מסופק בו מעל ומעבר, אם תרצה לדעת קצת יותר אתה מוזמן לפנות אליי או למידע על החיל באתר צה"ל.
בכל מקרה, אני לא אומר שמוד"ש זה מקום טוב מאוד ושיריון זה חרא של מקום, כי יש לי 2 חברים שם (אחד בפלס"ר) וזה שפלס"ר יותר שבו"ז מזה שבגדודים.. בס"הכ אם תשאל אותם הם יענו לך שאין על השיריון בכל מה שקשור למעצרים (אם זה קורה לפעמים) או בכניסות במבצעים.. כל מיני כאלה.
מצד שני אם הייתה יודע מה אנחנו (מוד"ש) עשינו במלחמה בוא נגיד שכל מי שאני מכיר היה חושב אחרת לגמרי.. ובוא נאמר גם שהיינו חי"רניקים לכל דבר, אבל שכח מזה אני לא מוציא מפה עוד דברים על המלחמה.
בקשר לתותחנים - אני נותן את הבמה לעידו לענות לך על החיל, אני בטוח שהוא המבין הגדול פה (בטח שיותר ממני).
וסטי"לים.. השיקול הכי גדול שלך צריך להיות אם אתה אוהב ומסתדר עם ים.. ואני מדבר איתך על הפלגות של ימים..
יש לי חבר שהוא בדבורים והוא רצה לצאת מהחיל מהחודש השני שלו בצבא (הוא כבר למעלה משנתיים שם) וזה מלא הפלגות ואין יותר מידי אירועים אבל שמע אם אתה אוהב את זה, אז כל תפקיד יכול להיות לך מספק שם.
אני אישית ממליץ לך יותר על שיריון או מוד"ש כי זה מה שאני הכי\יותר מכיר. אבל תעשה את השיקולים שלך.. אל תשאל פה אנשים מהפורום שיחליטו בשבילך. זה השירות שלך לא שלהם.

יום טוב.

האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:25

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר