לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2007, 18:55
  SORD FISH SORD FISH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.03
אתה כמה הזוי אפשר להגיע? יותר מיזה לא האמנתי
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "וואלה נכון"

לבוא ולומר שערבי שדואג רק לתחת שלו ולערבים במדינה, שהוא אוהב את הארץ יותר מאולמרט?
יש להבדיל מה כוונתך שאתה אומר"אהבת הארץ" עוד מעט תבוא ותגיד לי שאחמד טיבי הוא ציוני?

אל תשכחו שאנחנו יהודים, וזו מדינה ליהודים כי הריי אין לנו מקום אחר, והערך למשפט הזה הולך עם השנים וחבל, אי אפשר להתעלם מהערבים שחיים כאן אבל הפתרון היחיד לסיכסוך הוא הפרדה
בין יהודים לערבים, ואם לא ייתכן אז שיהיה מדינה יהודית עם מיעוט ערבי ומדינה פאלסטינית ריבונית, שתיהיה עצמאית, אל תשכחו שהחשמל והמים הכל מאיתנו, שיגידו תודה ושישבו בשקט ושילחמו בטרור כי הטרור שלנו הוא הטרור שלהם.

אומנם יצאתי מהנושא אבל שיהיה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2007, 21:28
  HummerH1 HummerH1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.02
המלצה או! טוב ששאלת!
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "אתה כמה הזוי אפשר להגיע? יותר מיזה לא האמנתי"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SORD FISH
לבוא ולומר שערבי שדואג רק לתחת שלו ולערבים במדינה, שהוא אוהב את הארץ יותר מאולמרט?
יש להבדיל מה כוונתך שאתה אומר"אהבת הארץ" עוד מעט תבוא ותגיד לי שאחמד טיבי הוא ציוני?

אל תשכחו שאנחנו יהודים, וזו מדינה ליהודים כי הריי אין לנו מקום אחר, והערך למשפט הזה הולך עם השנים וחבל, אי אפשר להתעלם מהערבים שחיים כאן אבל הפתרון היחיד לסיכסוך הוא הפרדה
בין יהודים לערבים, ואם לא ייתכן אז שיהיה מדינה יהודית עם מיעוט ערבי ומדינה פאלסטינית ריבונית, שתיהיה עצמאית, אל תשכחו שהחשמל והמים הכל מאיתנו, שיגידו תודה ושישבו בשקט ושילחמו בטרור כי הטרור שלנו הוא הטרור שלהם.

אומנם יצאתי מהנושא אבל שיהיה
כמעט חשבתי ששרשרת למקום הלא נכון.

אם כן, נראה לי שלטיבי יש יותר אהבת הארץ מלאולמרט. למה זה נדמה לי? כי אולמרט ביצע את גירוש קטיף, כמה ישובים בשומרון, ותכנן עוד (עד שמלחמת לבנון השניה שינתה לו את הדיסק, גם אם לא תיכך ומיד).

לעומתו טיבי, שמעת אותו מדבר איזו עשירית פעם על גירוש בני עמו ממה שהם חושבים / היו רוצים שתהיה ארצם? אולי שמעת ממנו במקרה ביטויי כמיהה לארץ ישראל וכמה היא חשובה לו ולמי שהוא מייצג?

עכשיו תגיד, למי משניהם נראה לך שיש יותר אהבת הארץ?

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:52

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 11 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר